Sevgilimden hediye olarak iPhone 14 Pro Max istesem abartmış mı olurum?

Bir tanecik sevgilisiyim sonuçta🙄💬
Ona en büyük hediye sensin zaten istediğin telefonu almıyorsa ayrıl
Olur
İnş öyledir😃
Rica ederim
Görüş
108Görüş
Sevgilinin durumuna bağlı ya😃 zenginse acıma
Önceden beni sevsin yeter diyen kadınların torunları hediye manyağı olmuş. Para gönülün önüne geçmiş sonra aşka laf atarlar. Sonra karaktere, sonra şahsiyete ve en son sen beni hiç sevmedin ile bitirirler. Paranın ağaçta yetiştiğini sanıp fazla mesai, amir egosu çeken erkekler, fatura ve kredilerden ödemelerden belini doğrultamaz. Sonra en azındam ciddi sevgili yapıp evleneyim belki biraz mutlu olayım dersin tak ciddi düşündüğün kadın, evlenirim ya hâlden anlıyor diye geçim sıkıntısından hayaller kurarken sevgilin gelir iPhone 14 ister. Adam sonra kadınlara küser. Tarih tekerür eder. Neydi o laf, 'Aslanım biz kadınlara bir günde küsmedik.'
Evet bence abarti olur..
Öncelikle hediye dedigini sey istemez!
Hediye gönülden gelir bütceme göre sevdigine alinir.
Diyer konuda iphone 14 pro max dedigin sey istenicek bisey degil.. yani durumu iyi olur bütceni sarsmaz bu Tamam ama söyle düsünüyorum..
Almanya bütcesi icin dahi askeri ücret maasini yatirdigim bir telefonu almam veya hediye almam icin bunun bi 7mislini kazanmak gerekiyorki bütceni saramasin..
Neyin kafasini yasiyorsunuz.. cidden bazen anlamakta zorlaniyorum..
Ben sevgilinin yerinde olsaydım almazdım adı üstünde hediye
Hediye ne demek biliyor musun bilmiyorsan anlatayım kişinin gönlünden koptuysa hiçbir zorlama zoraki bir durum değilse hediye oluyor bu
Seniiinki kusura bakma tatlım ama yuzsuzluk oluyor yüzsüz insanı da hiç sevmiyorum inşallah bu soru eğlence amaçlı sorulmuştur ben o kişinin yerinde olsaydım senden soğurdum...
Hediye değil sipariş olur o dediğin. Şunu istiyorum diye hediye mi olur? Sevgili kişisinden pahalı hediyeler almayı normalleştirmeyin. Eşiniz değil sonuçta, kendinizi bu kadar da düşürmeyin. Bunu benim kızım yapsa anında o telefonu iade ettiririm, bi güzel de a.. zına s. çarım. 50.000 liralık hediye mi olur?
Trol soruyu komple okuyup yorum yapın sizin gibiler yüzünden etkileşim alıyorum tşkk
Rica ederim, linçlemeye gelenler sayesinde süper soru seçilir bu 😂
Süper seçildi biliyorum ama ne kadar süper onu bilmiyorum bildirimlerim susmuyor
oha 155 görüş gelmiş 😂😂😂
😄 daha artmasın yeter
Birtanecik sevgilisi isen bence o düsünsün ne alacağını istemek bana çok arsızca geliyor. Sipariş ile hediye olmaz. Önemli olan bir şey alması da değil bana kalırsa. Sevgiyi maddiyata baglamak çok acizce.
Eğer alabilecek durum olduğunu düşünüyorsan ve böyle evlilik yolunda giden bir ilişki ise ayıp olacağını düşünmüyorum ama evlilik yolunda giden bir ilişki değil de maddi durumu da çok fazla yoksa nce yapma açıkçası bence bu kadarlık yüksek miktarlarda hediyeler alıp vermeyi Ben şahsen doğru bulmuyorum zira ilerleyen dönemlerde bazı sıkıntılar olduğunda ayrılık söz konusu olduğunda insanlar birbirinin başına kalkıyor.
Sevgilin seninle sözleşme yapıp ayrılınca telefonu geri alacağına dair.. bunu istemesi de en doğal hakkı zira senin gibi kızlar varsa 1 iphone çok canlar yakacak…
Bana hediye edilmişti telefon, senin istemenle değil karşı tarafın düşünüp alması gerekir bence. Hediye alınıp verilebilir ilişkilerde ne var bunda abartılacak?
Tabi iste canım 😂 hatta sipariş listesi oluşturmalısın 😂 erkekler para harcadıkları kadını bırakmaz, o kadar masrafa yazık.
Çok abarttın sen de ya bal hatun millet yemeği ekmek Bulamıyor sen iPhone 15.000 Pro Max Bilmem ne istiyorsun
Bulabilirse alır…
Durumu buna uygun ve bu fiyat ona koymayacaksa ve yıllardır sevgiliyseniz alsın ama bence isteme kendi içinden gelirse alsın
oda seni her gün öpmek isterse ne yapacaksın biliyorsun adam sana 14 pro max alacak bunda da senden karşılığını istemeyecek
Aklıma direk bu geldi 😂😂
Ben yabancı bir kız buldum kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum
Apple sevmiyorum ama görseldeki aşırı hoş duruyor 🤤
Bence sen isteme, o alsın.. bakalim onun gözünde ki sen neye layıksın...😉
Ne ayıbı tabi ki alacak biricik sevgilisine ayfon 14 15 16 pro Max rei almayan da ne bilim
Konuş aslan😄
Tabi ya bunlar aşktan ne anlar ahah
38 binmiydi neydi onu isteyecegine araba iste ya eşimde olsa istemem o kadar paraya teelfonmu alinir
ben kuzenime bile aldım.. bir telefon senden değerli mi
Dimii😄
bir telefon alamayan nasıl evlenecek 400-500 bin bir düğün
En İyi Görüşler