Malumunuz iphone x, çıktığı andan beri Dünya'yı kasıp kavuruyor. Herkes ya özelliğini, ya güzelliğini ya da cep yakmaktan öte yürek yakan fiyatını dillerden düşürmüyor. Böyle bir anda sevgiliniz size içinden gelerek bu pahalı telefonu alsaydı, kabul eder miydiniz? Etmezseniz tepkiniz ne olurdu? Ederseniz böylesi büyük bir hediye karşılığında orijinal teşekkürünüz/tepkiniz nasıl olurdu?
Hediye olarak Iphone X alan bir sevgiliniz olsa nasıl teşekkür ederdiniz?
Bizim teknosada çalışan bir salak arkadasım vardı..1 haftadır tanıdığı kıza iphone 7plus aldı.. kızda bu salağa borcunu kapattı.. üst baş aldırdı.. telefonum yok dedi 7plus aldırdı sonra ona başka biriyle çıkıyorum dedi.. çocuk tamam dedi bekledi kızı.. kız şu an o çocuktan ayrılmış.. Tabi kız hiç boş duracak bir tip değil ve her gece içmeye disko disko gezen bir kız.. allah böyle erkek modellerimize akıl fikir versin rabbim... 😂😂
@Dobby başkan kızın göğsünde gül dövmesi var.. Dekoltesiz asla gezmez.. içiyoruz bu gece her gece başka bir eylence falan.. dha 21 yaşında kız.. ve inan bu güne kdar en az 10 kişi diyim sen de 20 kişiyle çıkmıştır 😅.. annesi bizim arkadaşa demiş kızımın peşini bırak bnim kızım bugün gider ahmetle çıkar yarın gider hasanla birlikte olur seni ilgilendirmez demiş bu salak da hala bir ihtimal dha var deyip kendini avutuyor.. salak işte suratınada söyledim sen canımsın kardeşim bnden akıl isteme dedim haklısın ne yapim diyor..
@Mado_34 yok kardeşim olmuyosa zorlamıycan.. yani hiç sevmem üstelemeyi ve üsteleyen insanları sevmem.. 2 tane soru var beyler 3. sü yok Varmısın? Yokmusun? Bunların cevapları ya evet ya hayır olmalı bu bnim görüşüm.. bunu ibret olsun diye anlattım
@Mado_34 haklısın slak mk ya 7plus aldı kız bunu terketti kutuyu açmadan iade etti telefonu allahtan.. kıza yapmadığı kalmadı ama kız bunu boynuzluyo söylüyorda başkasıyla çıkıyorum şöyle böyle bu mal da hala bekliyor bende 😎
@Mado_34 kardeşim herkesin kendine göre bir kalemi olur bu gitti.. en böyle süsüne püsüne düşkün heryeri dövmeli her gece içen bir gün onunla bir gün bununla bir kız buldu onun seçimi yapcak bişey yok. allah akıl versin diyorum hep ama vermiyo galiba 😜
O kadar pahalı bir hediyeyi kesinlikle kabul etmezdim. Kibarca geri çevirirdim. Bu devirde kimse kimseye karşılığını alamayacağı hiçbir şeyi özellikle de bu kadar büyük meblağda bir hediyeyi vermez.
Bence kaç yıllık bir ilişkimizin olduğu önemli. Eğer yeniysek gözümü maddiyat ile boyamaya çalıştığı aklıma gelirdi. Çünkü babam bile durup dururken 12.400 tl telefonu hayrına almaz. Şart koşardı Yok takdir al , yok ananın sözünü dinle... elin oğlu niye alsın?
2. bir ihtimal ise , eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma hikayesidir
hediyeye sahip olacak olan kişi sıklıkla bu telefona olan zaafından ve çok beğendiğinden bahseder , bu da karşı tarafı bu eylemi yapmaya iter , seviyordur mutlu etmek isteyecektir , yüzündeki o şaşkın ifadeyi görmek isteyecektir.
gelelim madalyonun diğer yüzüne böyle bir hediye alsam... böyle bir olasılık yok
Etmezdim. Azarlardim. Az para değil valla. Hediye dediğin ufak bir şey olur. Gönlü olsun diye alınır. Ya da manevi bir şey olur. E o kadar para veriyor ona da , canı çıkıyor insanların sabahtan akşama kadar çalış Allah çalış. Kendi emeği. Elimi süremezdim ben. Çalışırken benimle çalışmıyor. Onun hakkı onun emeğidir o para. Kabul etmem oyle bir şeyi. Kimse kusura bakmasın.
Alacak imkanı yoksa, borca girerek luzumsuz yere bana boyle pahali bir hediye aldigi icin kabul etmek istemem acikcasi.. ama alacak kadar zenginse, neden olmasin.. kabul eder guzel bir supriz hazirlarim ben de.
bu iphon meraklilarida ne kadar cokmus arkadas. sadece pahali olan ve baska cep telefonlarindan daha yüksek bir özelligi olmayan b... ktan bir telefon at cöpe gitsin. telefonu gidip geri verir parasini alirdim
Sevgilim ise kabul etmezdim. Nişanlım ya da eşim ise bu değişebilir. Sanırım bir telefona, bu kadar para verdiği için ve maddi anlamda kendini zarara uğrattığı için yakınır iade etmesi gerektiğini söylerdim. 😏 Maneviyat daha önemli.
Altında kalmam. Aynı değerde ben de ona hediye alırdım. Aynı değerde hediye alacak durumda değilsem de verdiği hediyeyi kabul etmez, teşekkür ederdim.. mahcup olurum öyle şeylere cixx gerek yok 😇
Zengin olsaydım o fiyatlarda bende ona birşey alırdım fakir olanlara zaten okadar zengin denk gelmiyor yalanmı? 😃😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
onu alacak maddi gücü varsada bu beni ilgilendirmez... boyle pahalı bir hediyeyi kabul etmem asla bana parasıyla gelmesin sevgisini göstersin bana güven versin sadık kalsın yeter o aldığı telefonuda kendi kullansın
kendim alırım ama başkasına aldırtmam geri iade ederim fiyatına satarım falan ama içim acır kabul etmem çok fazla fiyatı beni seven parayla tatmin etmesin gerçekten gönülden sevsin yeterli
canım gibi "ayyy aşkım çooook teşekkür ederim bebeğimmm" salak bir tavırla teşekkür etmeyeceğim kesin alt tarafı bir telefon teşekkürler ne gerek vardı derim sadece
Ekonomik olarak o kadar iyi değilim sevgilim gidip bir telefona 7bin verip bana hediye etse o telefonu onun popona sokarım mk gerizekalısı bak sinirlendim şimdiden
Sevgilimden pahalı kabul edeceğim tek hediye tek taştır. Oda evlilik teklifi edecegindendir. Onun dışında pahalı hediye kabul etmem almadan geri ceviririm.
En İyi Cevaplar