Alışveriş & Hediyeler Size alınan hediyenin altında kalabilir misiniz? BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Birisi size hediye aldığında hediye alma ihtiyacı duyar mısınız yoksa ben altında kalamam diyenlerden misiniz? :-) Size alınan hediyenin altında kalabilir misiniz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
AtomunÇekirdeği Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Altta kalmamak adına değil ama jest olarak bende alabilirim.Neticede bizim kültürümüzde gelen tabak boş geri gönderilmez :) 1 0 Yorumla
DavidKunakuto Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Karşılıklı değil benim için, içimden gelmezse almam ki, hele belirtirse hediye hediye diye onun hediyesini de iade ederim. 1 2 Yorumla DavidKunakuto +1 yıl Bu ne hız yiğidim, gönderdim adın çıktı 😂 Yorumla BlueCupcake +1 yıl Hahah😅 soruya tıkladım ilk sizin görüş çıktı. Yorumla
Lostraa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Eğer öyle bir hissiyat verilmişse o zaten hediye değildir ki. Ha ben öyle sanmışsam bir gün içimden gelirse vereBİLİRİM 1 0 Yorumla
şakayıksever Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Eğer çok yakın olduğum biri değilse muhakkak bende bir hediye alıyorum ona. 1 0 Yorumla
Tonjukuk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kalırım valla şu sıralar, Bir paket sigara da olsa. 1 0 Yorumla
İncim34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hesiye almayı da çok severim vermeyi de altında kalmamaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Hediye karşımdakinin isteği doğrultusunda alınmıştır illa benim almam gerekmiyor yani senin düşüncen at yarışı gibi o bana bmw aldı ben ona bugatti alacağım gibi saçma düşünceler 0 0 Yorumla
esmeralda72 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Tabiki de alırım aslında o bara alırsa ben ona alırım meselesi değil insanın gönlünden gelmeli istediğim zaman alırım sadece yılda bir kere değil 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı. İçimden gelirse hedye alırım. İlla hediye geldi diye hediye almam. 0 0 Yorumla
çileklitopkek Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Mesela bana doğum günümde hediye alan insana mutlaka almam lazım kendimi kötü hissederim alırım 1 0 Yorumla
ayıktaklidiyapankız Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Öyle bir derdim yok hediye dediğin böyle bir şey değil 1 0 Yorumla
FuulYAY Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 97% +1 yıl Hayır, daha güzel bir hediyeyle, teşekkür ederim 1 0 Yorumla
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Asla daha fazlası için çabalarim her zaman 1 0 Yorumla
Aykırıkadın Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alırım bugün aldım mesela canım kankama ♥️ 1 0 Yorumla
eresbosss Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 72% +1 yıl bu güne kadar hiç hediye almadılar bana :) :) 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hediyeler umrumda olmaz 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 24 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 697 cevap paylaştı. Kalırım ne olacak sanki 😀 0 0 Yorumla
İtwasrecovered Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Nişanlım çok alır ben hiç almadım öyle alışsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Altta kalmamak adına değil ama jest olarak bende alabilirim.
Neticede bizim kültürümüzde gelen tabak boş geri gönderilmez :)
Karşılıklı değil benim için, içimden gelmezse almam ki, hele belirtirse hediye hediye diye onun hediyesini de iade ederim.
Bu ne hız yiğidim, gönderdim adın çıktı 😂
Hahah😅 soruya tıkladım ilk sizin görüş çıktı.
Eğer öyle bir hissiyat verilmişse o zaten hediye değildir ki. Ha ben öyle sanmışsam bir gün içimden gelirse vereBİLİRİM
Eğer çok yakın olduğum biri değilse muhakkak bende bir hediye alıyorum ona.
Kalırım valla şu sıralar, Bir paket sigara da olsa.
Hesiye almayı da çok severim vermeyi de altında kalmamaya çalışıyorum
Hediye karşımdakinin isteği doğrultusunda alınmıştır illa benim almam gerekmiyor yani senin düşüncen at yarışı gibi o bana bmw aldı ben ona bugatti alacağım gibi saçma düşünceler
Tabiki de alırım aslında o bara alırsa ben ona alırım meselesi değil insanın gönlünden gelmeli istediğim zaman alırım sadece yılda bir kere değil
İçimden gelirse hedye alırım. İlla hediye geldi diye hediye almam.
Mesela bana doğum günümde hediye alan insana mutlaka almam lazım kendimi kötü hissederim alırım
Öyle bir derdim yok hediye dediğin böyle bir şey değil
Bende karşı hediye alırım...
Altında kalmam alırım
Hayır, daha güzel bir hediyeyle, teşekkür ederim
Asla daha fazlası için çabalarim her zaman
Doğum gününü falan beklerim almak için
Kalamam ki ben daha güzelini alırım
Alırım bugün aldım mesela canım kankama ♥️
bu güne kadar hiç hediye almadılar bana :) :)
Karşılığını illaki veririm
Hediyeler umrumda olmaz
Kalırım ne olacak sanki 😀
Pahali bir seyse rahat edemem
Hayır kalmam.
Asla kalmam
Kalmam bende alırım
Hyr kalmam ama sevmiyorsam o kişiyi almam
Kalamıyorum.
Nişanlım çok alır ben hiç almadım öyle alışsın
Zaman içerisinde elbet bir jest yaparım.
Ben de hediye alirim