Çiçek sepetinde kırmızı cüzdan plastik gül ve bir kolyenin olduğu set var ;
ablamın (27) erkek arkadaşı (30) bunu almış. içinde de plastik gül vardı. çocuk ne sevdiğini bile sormuyor. sizce ne yapmalı. gün boş geçmesin diye aldığını söylemiş. kolye o kadar ucuz ki bi milyoncudan alınmış gibi. pahalı hediyeler beklemiyoruz evet ama saksıda bir çiçek bile gönderse daha iyiydi. çok kötü bence. ablam da üzgün baya. değersiz hissediyor. ilk sevgililer günü. sizin tepkiniz ne olurdu akıl almaya ihtiyacım var ona göre akıl vericem ablama :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Durumu yoktur belki
Hediye üzerinden ilişkiyi veya hisleri değerlendirmeyi doğru bulmuyorum ben ya. Gücü ona yetmistir aklı ona ermiştir
Ağzına sağlık
çocuk yeterince sorgulamadan adım atmış sevdiği rengi bile ilişkinin başından beri sormamıuş
Hayatım hediyeden bahsediyoruz sevdiği şeyi niye sorsun ki bi ihtiyacını karşılamak için değil içinden geldiği için alınan şeydir hediye. Ama ablan sanırım duygusal olarak da tatmin olmuyor o zaman ayırsın yolları bunda bişey yok
Mutsuz kadınların mutsuz olma sırrı bu :)
@sk0634 sen bu kafayla devam et :D
Ediyorum benimle birlikte olan kadınlar da gayet mutlu ben de öyleyim. Rahat ıl
Durumu yoktur belki hem önemli olan verilme amacı değil midir neden buna bu kadar üzüldü ablanız
çocuğun durumu var gayet. mesele hediye de değil düşünmeden gün boş geçmesin diye aldım demesi ve umursamaz tavrı. insan araştırmaz mı sormaz mı sevdiği rengi bile. ablam kırmızıdan nefret eder.
Ablanız hediye aldı mı peki bir de sormaya utanmışda olabilir o kişi yani ablanız neden sevdiğim rengi bile bilmiyor diye sinirlenip üzülebilir diye düşünmüş olabilir
evet aldı en iyisinden saatti. onu kıran durum da bu. gösterdiği kadar önem görmemek
Ablanız konuşmalı o zaman bu şekilde çünkü eğer ilerde evlilik falan olursa sağlıksız bir ilişki olur:/ güzel bir şekilde dile getirilen hiçbir konudan zarar gelmez umarım her iki tarafında kalbi incinmeden sorun çözülür
Hediyeyi önemli yapan veren kişidir. Ablan ayrılsın da oğlan kurtulsun ablandan
ne sevdiğini bile sormayan insan da pek önemli olmaz bence zaten :D kendinize kılıf/bahane aramayın hahahah
Bişey aradığım yok. Bulup bunamamak lazım. Böyle kadınlar hayatı boyunca asla mutlu olamaz. Acıdım erkek arkadaşına ablanın... Ömrünü beceriyor farkında değil...
valla bu zamana kadar umursamadıklarımızı da gördük hahah
İşte mutlu olamıyorsun. Olamıycaksın da.
Tövbe yarabbim millet zıvanadan çıkmış harama bulaşa bulaşa
haramdan bu kadar korkuyorsan malum sitelerden uzaklaşmanı öneririm GALUK
Ahlak edep kalmamış Batı özentileri. Batıdan b. k gelse krem diye yüzünüze süpersiniz
kullandığınız telefon ve internet de batıdan ithal ediliyor. bence bırakın kullanmayı da batılıların işlerini sizin gibi biri kullanmasın
Teknoloji ile kültürel asimilasyonu karşılaştıracak kadar cahilsin
bi akıllı sensin çünkü koyun
Özenti yalaka
acıttı dimi :D uza
Oturtur acitirim 😂
agahah abazaa hani haramdı
Senin gibilerle yapmak değil 😂
konuştu bodur maki
Görsen ağzının suyu akar
haram diyordun az önce noldu imam efendi dine update geldi?
Seninle değil dedim
oğlancı mısın
düşkünlük kötü bi şey :d
Tombik 😂
Ablan ona ne aldı hiçbir şey kızlarda ki bu kafayı anlamıyorum abi ya
Saat almış
saat aldı? Sertifikalı düşünülmüş bi hediye
Durumu yoktur belki.
Begenmiyosa bıraksın adama yazık
yol versin adama