Bu para üstünü almadan çıkar mısınız yoksa paranızın üstünü alır mısınız miktarı ne olursa olsun?

Alıyorum. Sizde alın. Çoğu yer beş kuruş bile eksik olsa ürünü vermiyor. Ayrıca düşünün ki her gün yüzlerce kişi almazsa; aylık büyük bir kâr oluyor. Özellikle her şehirde bayisi mağazası olan markalar bir ton para kazanır bu şekilde. A az zaten almıyim ne gerek var diye düşünmeyin.
Hayir ozellikle basima cok geldi a101de calisirken kasam hep acik cikiyordu musteri fazla para verirdim 5 10 kurus olmazdi 25 kr verirdim a101 biraktigim icin para ustunu 25 kurasa kadar almiyorum genellikle kartla alisveris yapiyorum Şu an pandemiden dolayi temassiz
Evet alırım bunun iki sebebi var;
•Asla Allah'ın verdiği rızkı ne olursa olsun küçük görmem.
•Kasada çalışan görevini yapan arkadaşa karşı saygısızlık yapmak istemem.
Cevap
24Cevap
Beklerim. Çünkü bir avmde 5 kuruş eksik diye çikolata alamadım. 😠
Buna üzgün atılır :(
Onlar acımıyorsa ben de acımam 😂
Aldıklarımi poşete koyana kadar kasiyer hızlı olup verirse alırım ama yetişemezse yok almadan çıkarım beklemem
Alışveriş sonunda kalan Kuruşu bırakmamak gerekir.
Gün gelir, meteliğe kurşun atmak için 10 kuruş lazım olabilir.
Dfffcv
Bazen beklerim bazen beklemem. en çok tercih ettiğimiz ve tanıdığımız marketten alışveriş yaptığımızda, en fazla 35 kuruş farkı istemiyorlar.
Geçmişte 5 kuruş eksik diye marketten alamadığımı biliyorum. Ekmeği geri koymak zorunda kaldım. O yüzden beklerim.
Beklerim ihtiyacım olduğundan değil inadına beklerim günde 100 kişi 10 kuruşunu kasada biraksa 10 TL yapar bu para neden onlarin cebine girsin kii
Bekliyirum cunku onlarda 5 kurus dahi olsa urunu vermiyorlar. Ama A101 ve BIM borcum olsun deyip vermiyor
bende normalde alırım ama beklemem yani verecek diye, gerçi genelde kredi kartı kullanırım öyle 5-10 kuruş para üstü olacak alışverişim pek olmaz.
Beklerim onlar eksik olunca hemen söylüyor bende isterim 5 kuruşumu bile
10 kuruş 5 kuruş para üzerini genellikle beklemem açıkçası
beklerim 10 krş eksik olunca ürün bırakıyorsun.
herkesten 10 krş alsalar ohoo
Almadan gitmeye çalışıyorum kasiyer arkamdan bağırıyor;"Hanfendi para üstü?" 🤦♀️😀😀
Aliyorum birikiyor agirlasiyor cüzdanim sonra sadaka kutusuna atiyorum.
5 kuruşu bile alıyorum çünkü 5 kuruş çıkmayacaksa o ürünü almam ben.
10 kuruşa, 90 kuruş ekle, etti 1 lira.
Damlaya damlaya göl olur.😂
Tabi, ben 5-10kr biriktiren biriyim. Bi ara 50₺ yapıp bimden bütün aldım 😎
Kasiyerden alırdım ona ayıp olmasın diye bir köşeye atatdim lazım olan biri alsın
Alırım işime yaramasa atarım bir köşede biriktiririm cuma namazında camide hayr amaçlı veririm
Alsam bir dert almasan bir dert🤣🤣, ondan hesap yapıyordum bir ara🤦, bişiler ekleyip bir dahaki birliğe sokuyorum hesabı.
Beklemem ama almayıp hava atmak gibi olmasın diye de kalsın falan demem
Mahalle bakkalıysa almam. Süpermarketse s. ke s ke alırım.
Beş kuruşu beklemiyorum, 10 kuruş yoğunluğa göre...
Alırım çünkü kasiyere ayıp olur bana 10 kuruş bahsis bıraktı demesin sonra 😂😂 lan şaka şaka
Bazarstorda 5 gepik kalan da kibrit veriyorlar😂😅
Iyiymis ama artik kibritlerde 50 kuruş falan olmuş olabilir be dndb vermezler belki. d
Bilmiyorum burada 3-5 qepik galiba
Gepik ne oluyor
Azerbaycan para birimi manat kuruşu qepik
Bana gepik veresen o zaman
Hıhım
Ya beklersen 10 kuruşun hesabını yapıyor derler, beklemezsen 10 kuruşla hava atıyor derler. Yani hep alıp almamak arasında kalırım.
onlar 5-10 kuruş eksik olunca ürünü satmıyorsa bende 5-10 kuruşum verilmeden ürünü almam
Beklerim. 19,90 diye bir satış fiyatı koyarken düşünmeli bunu
Üstü kalsın dediğim çok oluyor. 10 kuruş da değil artık canım alınır mı
Küçük miktarlarsa beklemem.
Üstü kalsın derim hep
o an ki ruh halime bakar
ben o 10 kuruşlarla kripto para alırdım sürekli.
Beklerken utanıyorum nedense
Neden almayim ya cok saxma
Market bnden Fakir mi
Evet.10 kuruş 10 kuruştur yani.
Evet biriktiriyorum😄😄😄😄😄
Almam
Elbette beklerim
Beklemem
Beklemem
Beklemem
Fiyat ne ise o dur.
Beklemem