Hayir ozellikle basima cok geldi a101de calisirken kasam hep acik cikiyordu musteri fazla para verirdim 5 10 kurus olmazdi 25 kr verirdim a101 biraktigim icin para ustunu 25 kurasa kadar almiyorum genellikle kartla alisveris yapiyorum Şu an pandemiden dolayi temassiz
0|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Alıyorum. Sizde alın. Çoğu yer beş kuruş bile eksik olsa ürünü vermiyor. Ayrıca düşünün ki her gün yüzlerce kişi almazsa; aylık büyük bir kâr oluyor. Özellikle her şehirde bayisi mağazası olan markalar bir ton para kazanır bu şekilde. A az zaten almıyim ne gerek var diye düşünmeyin.
0|1
0|0
Naz_006 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 110 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Aldıklarımi poşete koyana kadar kasiyer hızlı olup verirse alırım ama yetişemezse yok almadan çıkarım beklemem
Evet alırım bunun iki sebebi var; •Asla Allah'ın verdiği rızkı ne olursa olsun küçük görmem. •Kasada çalışan görevini yapan arkadaşa karşı saygısızlık yapmak istemem.
0|1
0|0
Çilek_22 | Alışveriş & Hediyeler konusunda 271 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Alışveriş sonunda kalan Kuruşu bırakmamak gerekir. Gün gelir, meteliğe kurşun atmak için 10 kuruş lazım olabilir. Dfffcv
0|1
0|0
onur26vw | Alışveriş & Hediyeler konusunda 237 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bazen beklerim bazen beklemem. en çok tercih ettiğimiz ve tanıdığımız marketten alışveriş yaptığımızda, en fazla 35 kuruş farkı istemiyorlar.
0|1
0|0
çarliabiniz | Alışveriş & Hediyeler konusunda 87 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Geçmişte 5 kuruş eksik diye marketten alamadığımı biliyorum. Ekmeği geri koymak zorunda kaldım. O yüzden beklerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3426•Asla Allah'ın verdiği rızkı ne olursa olsun küçük görmem.
•Kasada çalışan görevini yapan arkadaşa karşı saygısızlık yapmak istemem.
Gün gelir, meteliğe kurşun atmak için 10 kuruş lazım olabilir.
Dfffcv
Damlaya damlaya göl olur.😂
herkesten 10 krş alsalar ohoo
Buna üzgün atılır :(
Onlar acımıyorsa ben de acımam 😂
Iyiymis ama artik kibritlerde 50 kuruş falan olmuş olabilir be dndb vermezler belki. d
Bilmiyorum burada 3-5 qepik galiba
Gepik ne oluyor
Azerbaycan para birimi manat kuruşu qepik
Bana gepik veresen o zaman
Hıhım