Zaten 1 kuruş filan yok da 5 kuruş olabiliyor. Ha alsan bir işe yaramıyor, almasan hakkın olan şeyi bırakıyorsun. Bir de kasiyerler surat yapıyor. :D Siz nasıl hareket ediyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten 1 kuruş filan yok da 5 kuruş olabiliyor. Ha alsan bir işe yaramıyor, almasan hakkın olan şeyi bırakıyorsun. Bir de kasiyerler surat yapıyor. :D Siz nasıl hareket ediyorsunuz?

Verildiği zaman alırsın tabiki ama olmadığı zaman zorluk çıkarmak kasiyeri zor durumda sokmak oluyor 5 kuruşun bi değeri yok ve bazen marketlerde kalmıyor çalıştığım içim biliyorum 5 kuruş veremediğim için 5 kuruş 10 kuruş yok diye diye parayı kaldırıyorsunuz diyorlardı bu eziklik oluyor işte
inanır mısınız geçen hafta kesiyer 10 kuruş yok diye 50 kuruş verdi bana ben istemedim direk para üstü öyle verdi dedim bune 10 kuruş ya da 5 kuruş olması lazım yok diye 50 kuruş verdik dedi dedim yok ya sağolun kalsın 10 kuruş Hakkınızı helal edin dedi gülümsedim kasiyerler insan yani iyi davranır bence zor şartlar altında çalışıyorlar zaten bu devirde 193929292 10 kuruş olsa gene değeri nerdeyse yok kalsın arkadaşlar
Saçmalamayın, paranın büyüklüğü önemli değil. 5 kuruş eksik olduğunda, o ürünü size satmayacaklardır. Siz de 5-10 kuruşunuzu sakın bırakmayın çekinmeden isteyin. Olay prensip meselesi. Kuruşunuzun üstüne yatan/yatmaya çalışan kan emiciler utanmıyor da siz hakkınız olan para üstünümü istemeye utanıyorsunuz?
Hayır değil, mutlaka alırım. Özellikle minibüste yapıyorum bunu, minibüsçüler vermiyor öenmsemem sanıyorlar ama bilerek istiyorum içindende sövdüğüne eminim 😂 5 kuruş yokken laf eden insanlara 1 kuruşumu bile bırakmam
Vallai iyi yapion aynn bnde oyleyim. kusura bakmasinlar yani hakkimsa alirim
Cevap
36Cevap
Sizin hakkınız
para paradır eziklik niye olsun kolay mı kazandın sanki ayıplıyorsun
Elbette öyle de 5 kuruş işte bir şeye yaramıyor ya :/
kumbaraya atarsın
Arada kasaya geçiyorum iş yerinde beş kuruş on kuruş sıkıntısı yaşıyoruz. Adama beş kuruşum hiç kalmadı diyorum adam afra tafra yapıyor. Sanki varda ben vermiyorum kendi cebime atıyorum. Milletce çok saygısız, benciliz. Sonucta bizde çalışanız orada.
Yooo değil bizde olmayınca ortalık yıkılıyor onlarda olmayınca kusura bakmayın yok diyiliyor 😒
Bir de o kısmı var :/
Sonuçta annen baban veya sen çalışıyorsan bu beş kuruş için zaman harcıyor her kuruşta emek var o para bedava gelmiyor eline bu yüzden eziklik değil utanmana gerek yok bence hem ne demişler damlaya damlaya göl olur sen o kuruşlari kumbaraya at kasada bırakmaktan iyi
Hayır değil asıl o kadar zenginliğin içinde o zincir marketlerin 50 krş para üstünü her seferinde vermemesi eziklik ve ac gözlü ve hırsız gibi davranmaları.
Öyle biriktiriyorum arada bir sayıyorum 100₺ olunca gidip yine bi markette banknota çeviriyorum. Sen almayıp bırakırsan marketin sahibi bunu yaparak zenginliğine zenginlik katar. O senin hakkın.
almanyaya gel bak fenik ikende şimdide bırakmazlar neden eziklik olsun hırsız marketleri mi zengin edicen
Beklemeyince de adam Çağırıp para üstümüzü unuttunuz diyor yani her açıdan alacaksın o yüzden ister bekle ister bekleme
Ben bazen 50 kuruş bile para üstü almıyorum çünkü eksiden kasiyerlik yaptığım için kasa açık çıkıyordu bizde kendi cebimizden tamamlıyorduk ay sonu
Bir kuruş besbkurus demeyin aylık topladığın zaman iyi para yapıyor neden onlara kalsın zaten yeterince bizi soyuyorlar
Para paradır, sonuçta benim paramın üstü. Neden eziklik olsun. 5 kuruşu küçümsememek lazım. Damlaya damlaya göl olur. Kumbara yap at içine 5-10 kuruş.
Kendine ait olan bir şeyi beklemek ne zaman eziklik oldu benim para koleksiyonum var her ülkenin şimdiki ya da eski parlarını biriktirmeyi seviyorum
Hayır tabiiki buna iktisatta fiyatta fazlasıyla duyarlı olmak deniyo
Neden eziklik olsun almadan gitmek Aslında aptallıktır
5 kuruş eksik olunca ürün vermeyenlere yapıyorum bunu. Olay maddi değil.
5 krş. eksik olduğunda onlar aynı davranıyor mu. ticaret nettir.
Neden esıklık olsun ki, o marketlere 1 kuruş bile bırakmamak gerek
Niye eziklik olsun? O, 5 kuruş için çalıştığın çabaladığın günleri hatırla. : )
Senin 5 kuruş un eksik olsa onlar sana o ürünü vermezler
Hayır değildir, hakkını istemektir. 5 kuruşu neden küçümseyeyim?
Akşamaca biriken 5 kuruşlar marketin kazancına birikmiş oluyor ee bide bu yönde bakmak lazım
Bi hocam vardı 1 kuruşu bile beklerim alırım o benim hakkım. bende eksik olunca benden nasıl alırlarsa benimde istemem doğal demişti bende o gün bugündür alırım para üstünü 1 kuruşta olsa 😀😀
Niye eziklik olsun magaza sayisi 11.000 adet olan bir market için günlük 500 müşterinin geldiğini varsayalım ayda bu rakam 8.250.000 olur az mı
Alırım ben. Biriktirip villa alcam
Ahaha :D Kaç yıl sürer acaba biriktirmek :D
Artık vermiyorlar onu da a 101 hep yapıyor sanki tedavülden kaldırılmış.
Bir seferinde hoşlandığım kasiyere 10 krş vermedi diye laf atmıştım
ben gıcıklığına 25 kuruş bekledim kasalarda bulamadılar depoya bakmaya gittiler inatla beklemiştim migrosta onlar bizde 25 kuruş olmayınca ürünü satmıyorlarsa ben de para üstünü beklerim
beş kuruşu beklemıyorum on kuruşu beklıyorum
Ben kredi kartı kullanıyorum hep 😂
5 kuruş eksik olunca onlarda mal gibi bekliolar. Üstelik sen vermezsen sorun oluyor ürün kasadan geçmiyor. Şimdi sen söyle eziklik mi?
beklemeyip gidincede para üstünüz diye sesleniyorlar bekle al paranı git en iyisi eziklik değil
1 tl bile bekliceksin ne alaka para kolay kazanılmıyor
Eziklik
Senin olan birşeyi almak neden eziklik olsun ki
Onlara 5 kr. eksik kabul etmez. O halde değil.
Tabiki hayir 1 liram. da kalsa isterim bn..
5 kuruş bence kalkmalı artık 😂.
Sırf beklememek için nakit para kullanmam
Yok kanki ben alıp yazı tura atarak çöpe atıyorum
Marketi birbirine katarım..
Bu zmanada değil bence
Hayır eziklik değil paramın üstümü alırım
5 10 kuruş kaldırılacak 2023 de
Eziklik değil ama genelde almam
hayır ne ezikliği
Bu ekonomide bunun ezikliği olmaz
5 10 kuruş biriktirerek ne alcan sjjsjs
Yarın gel sana 25 kuruş verecem