Alışveriş & Hediyeler Hepsiburada limoya lc waikiki loft satıcıları güvenilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 400 TL lik sipariş vericem bu satıcılardan ya yanlıs eksik ürün gelirse cok tedirginim offf Güncellemeler+1 yıl Hepsi buradanın bu soruda saydığım satıcılarından alısveris ypan var mı ben cok tereddütlyüm Güncellemeler+1 yıl Toplam 400 TL bosa gitmesin kafayı yerim yni Hepsiburada limoya lc waikiki loft satıcıları güvenilir mi? Cevapla Sipariş Soruları Ürün Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MiniP Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 65% +1 yıl 15 gün içinde geri iade mevcut denersiniz ya da hata varsa hepsini geri yolla gitsin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl iade edilir peki Yorumla MiniP +1 yıl aldiginiz kargo tekrar götürerek ve siteden geri iade ederek Yorumla Soran +1 yıl Ya geçen n11 den ben kaş epilatoru aldım mesela epılator yerine ipli kaş cımbızı geldi düşünün Yorumla Soran +1 yıl Hepsi buradada böyle değildir inş Yorumla MiniP +1 yıl yok degildir Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyorsun peki Yorumla MiniP +1 yıl alişveriş yaptigim için olmasin? Yorumla Soran +1 yıl Ya ne bilim n11 de yanlis ürün geldi geri iadede edemedim Yorumla Soran +1 yıl Hepsiburadada böyle olursa sinir oluurm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsi buradadan bir ürün almıştım son kullanma tarihi yeri yırtıp göndermişlerdi (muhtemelen geçmiş ). lc Waikiki den geçen çanta aldım çantanın kolunu göndermemişlerdi. limoyadan daha alışveriş yapmadım. Trendyol iyi pek sorun çıkmıyor 0 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl tüm haklarınızı koruyor hepsiburada. hiç bir sıkıntı yaşamassın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya yanlıs ürün gelirse ben iade etmeyide bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl param bosa gitmesin de 😏😏toplam 400 TL tutuyor sipariişm Yorumla Beyazorkiden +1 yıl öğrenirsin canım sende.. Yorumla
lovelyhairy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Muhatabin o firmalar degil hepsiburada oldugu icinneksik gelirse iade edersin 0 0 Yorumla
okeyn Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl bi sorun olursa iade edersin hepsiburada paranın garantisini sağlamak zorunda bişi olmaz 0 0 Yorumla
jonywick Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Loft yağmurluk almıstım. Güvenilir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi buradanın satıcısı loft dan mı aldın Yorumla jonywick +1 yıl evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
15 gün içinde geri iade mevcut denersiniz ya da hata varsa hepsini geri yolla gitsin
Nasıl iade edilir peki
aldiginiz kargo tekrar götürerek ve siteden geri iade ederek
Ya geçen n11 den ben kaş epilatoru aldım mesela epılator yerine ipli kaş cımbızı geldi düşünün
Hepsi buradada böyle değildir inş
yok degildir
Nerden biliyorsun peki
alişveriş yaptigim için olmasin?
Ya ne bilim n11 de yanlis ürün geldi geri iadede edemedim
Hepsiburadada böyle olursa sinir oluurm
Hepsi buradadan bir ürün almıştım son kullanma tarihi yeri yırtıp göndermişlerdi (muhtemelen geçmiş ). lc Waikiki den geçen çanta aldım çantanın kolunu göndermemişlerdi. limoyadan daha alışveriş yapmadım. Trendyol iyi pek sorun çıkmıyor
tüm haklarınızı koruyor hepsiburada. hiç bir sıkıntı yaşamassın
Ya yanlıs ürün gelirse ben iade etmeyide bilmiyorum
param bosa gitmesin de 😏😏toplam 400 TL tutuyor sipariişm
öğrenirsin canım sende..
Muhatabin o firmalar degil hepsiburada oldugu icinneksik gelirse iade edersin
bi sorun olursa iade edersin hepsiburada paranın garantisini sağlamak zorunda bişi olmaz
Loft yağmurluk almıstım. Güvenilir.
Hepsi buradanın satıcısı loft dan mı aldın
evet
Loft iyiydi evet