LC Waikiki bile artık pahalı.. Eskiden bu markanın önünde kuyruk olurdu. Bir ürünü alabilmek için en az 30 dakika ödeme reyonunda sıra beklerken görürdüm insanları Fakat artık bu markanın eski cazibesi kalmadı Eski ucuz ve ekonomik yani kalmadı. Artık hangi mağaza girsem. hepsi bana pahalı geliyor?
Ara sıra bakıyorum ama güzel pek bişi göremiyorum. Kumaşları filanda çok kalitesiz geldi. Kalitesine göre fiyatı bence aşırı yüksek. Yerel esnafların sattıkları bile bundan çok daha kaliteli ve üstelik daha ucuz.
Ender olarak alanlardanım ama aldıklarım gayet güzel ürünler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eskiden lcw dan alışveriş yapmak büyük zenginlikti sırasıyla defacto be koton ama Şimdi bershka kadar pahalılar o yüzden pull bear bershka stradivarius tercih ediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yapmam
LC Waikiki bile artık pahalı..
Eskiden bu markanın önünde kuyruk olurdu.
Bir ürünü alabilmek için en az 30 dakika ödeme reyonunda sıra beklerken görürdüm insanları
Fakat artık bu markanın eski cazibesi kalmadı
Eski ucuz ve ekonomik yani kalmadı.
Artık hangi mağaza girsem. hepsi bana pahalı geliyor?
Ara sıra bakıyorum ama güzel pek bişi göremiyorum. Kumaşları filanda çok kalitesiz geldi. Kalitesine göre fiyatı bence aşırı yüksek. Yerel esnafların sattıkları bile bundan çok daha kaliteli ve üstelik daha ucuz.
pek yapıyorum diyemem, zaten az kıyafet alırım genelde onu da ne hoşuma giderse ondan oradan alırım :D
Evet yapıyorum kıyafetleri çok iyi kumaşta, geçenler de 5 tane eşortman aldım kendime pantolon gibi olanlardan gayet rahat 😊
İç çamaşır ve pijamalarını seviyorum. Bir de çocuk bölümünden alışveriş yapıyorum.
Marka takıntım yok. Gözüme hitap eden her markaya talip olurum.
DE FACTO ve LC WAİKİKİ den alışveriş yapıyorum. Zaten en çok bu ikisinden alışveriş yapıyorum.
Fiyatı da artık uygun diyil , inditex markaları gibi 😒
Eski kalitesi yok artık ve çoğu ürün yurt dışından geldigini duymuştum
Pek sevmem orayı kıyafetlerini ama taytı güzel tayt almıştım
Bazen denk geldikçe. Bu denk gelmeler genelde üzerime uygun bir şey bulamadığımda oluyor.
Eğer düzgün bir ürün olursa hoşuma giderse evet alışveriş yaparım
Genelde vintage kullanıtorum ama arada sırada kullanıyorum
Çok dandik bir marka ve gereksiz pahalı. LCW'ye o kadar para vereceğime üstüne 200-300 daha koyar Mavi'den Levi's'dan giyinirim.
evet yapıyorum basic t-shirtleri işe yarıyor
Ahhahaa geçen bi kıyafet almıştım bi baktım sırada full yabancılar var Türk bile yoktu shhdhxdhdhdhfjjf ah bu Türkler
her şey uçuk tamam ama diğerlerine göre pahalı gelmeye başladı bana.
1 saat önce yaptım 450 liraya pantalon aldım fiyatlar maalesef..
Ender olarak alanlardanım ama aldıklarım gayet güzel ürünler
Eskiden lcw dan alışveriş yapmak büyük zenginlikti sırasıyla defacto be koton ama Şimdi bershka kadar pahalılar o yüzden pull bear bershka stradivarius tercih ediyorum.
Mecbur olmadıkça hayır..
Neden?
DeFacto, koton, LC.. Bunlardan memnun kaldığım bir alışveriş hatırlamıyorum.. Yıllar önce bir kemer almıştım, daha borcu bitmeden çöpe attım..
Benim kemerimde bozuldu, LC'den almıştım, bir daha gitmeyeceğim.
Evet yaparım gayet güzel.
Beğendiğim bir şey yokki semt pazarı gibi
Bana hitap etmiyor.
2-3 ay önce yapmıştım
Arada alışveriş yaptığım oluyor
o marka hala yasiyormu ya
Beğenirsem evet
Çok sık değil ihtiyaç duyduğum zaman annem alıyor
Orası benim salı pazarım oldu en çok online olarak
Güzel ürünler yok ya çok kalitesiz ürünleri
pijama çorap vs alırım
Hayır