Alışveriş & Hediyeler Bu yıl sevdiklerini bu hediyelerden hangisi ile mutlu etmek istersin? (Sayfa 4) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6361 Bu yıl sevdiklerini bu hediyelerden hangisi ile mutlu etmek istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 124 kişi beğendi
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Sevdiğim ve hediye edebilecek kimsem yok 2 0 Yorumla
justada Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl b galiba telefonlara doymuyorum ğpletmbkrltm 1 0 Yorumla
hayribey49 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl Hem iş hem eğlence için mükemmel bir telefon 😊 1 0 Yorumla
_BumeRangeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl samsung marka olmayan bir telefon belki :D 1 0 Yorumla
SarilBanaSimsiki Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Daha faydalı olabilir ikili seçenek çok iyi bence 1 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Tablet düşünüyorum bu aralar bakalım bakalım.. 1 0 Yorumla
LiLze Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 59% +1 yıl Bunlar pahalı ve çok sıradan şeyler Hiçbiri 1 0 Yorumla
Sarıkanarya_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl bana alınsa ben cok mutlu olurdum çünkü 1 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl İkiside var hayal gücü daha güzel ama hüsran 1 0 Yorumla
Ggul009 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Daha mantıklı, kullanışlı, işe yarar geldi 1 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Yeni trend bu çünki. Digerleri sıradanlasti bence 1 0 Yorumla
yanlızkuş1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Param yok benim kanka nasıl alıyım bunları 1 8 Yorumla drifter00 +1 yıl 3, 5 çık da ortaklaşa alalım Bi ahıllı saad 🙂 Yorumla Kızlar_sorsun +1 yıl Beni ücretsiz knk alabilirsin :) Yorumla drifter00 +1 yıl @Kızlar_sorsun What? 🤔 Yorumla 5 yorumu gör yanlızkuş1 +1 yıl Kanka ortaklaşa saati nasıl alıcaz 1 hafta sende 1 hafta bende mi kalacak 😂😂 Yorumla drifter00 +1 yıl Hiç kullanmamakdansa 1 hafta sen 1 hafta ben işte 😂 Yorumla yanlızkuş1 +1 yıl Kullanmayak daha iyi kanks😂😂 Yorumla drifter00 +1 yıl Of ya gitti ahıllı saad 🤦♂️ Yorumla yanlızkuş1 +1 yıl Tüh😂 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Akıllı saat olabilir tercihim olurdu. 1 0 Yorumla
melisyildiz96 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Kulaklık ve yanında şarkı linki bulunan bir not 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Akıllı saaatim var varsa bir Qled 8k TV alırım😂 1 0 Yorumla
RahulJaykar Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Hem is hem eglence icin mukemmel bir telefon! 1 0 Yorumla
Busiiiiy Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Yeni hafif bir elektrik süpürgesi fena olmazdı 😂 1 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Telefon saat ve tablet bunlar güzel olur 1 0 Yorumla
Uykusuzum25 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Akıllı saat çok isterdim hiç olmadı benim 1 0 Yorumla
78yet Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 86% +1 yıl Tarz bir telefon yakışır insanın içi açılır 1 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Akıllı telefon, en mantıklısı sanırım... 1 0 Yorumla
saffet4646 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Ben varım yeter onlara fazlasına gerek yok 1 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl En özel konserini yaşatacak kulak içi kulaklık 1 0 Yorumla
leafclover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Hem iş hem eğlence için mükemmel bir telefon 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Akıllı saat alacağım güzel 1 0 Yorumla
Çekicibirbey34 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Ben mutlu olayımda diyerleri bi dursun 1 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Tekrar hızlanmasına destek olacak akıllı saat 1 0 Yorumla
Akınalp_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kulaklık iyi olurdu bana lazım bu aralar 1 0 Yorumla
0busra___ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Keşke param olsa da herkesi mutlu edebilsem 😅 1 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Bütün hepsini desem..Hepsi de güzel.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Sevdiğim ve hediye edebilecek kimsem yok
b galiba telefonlara doymuyorum ğpletmbkrltm
Hem iş hem eğlence için mükemmel bir telefon 😊
samsung marka olmayan bir telefon belki :D
Daha faydalı olabilir ikili seçenek çok iyi bence
Güzel kulaklıklar keşke benim de olsa
Tablet düşünüyorum bu aralar bakalım bakalım..
Bunlar pahalı ve çok sıradan şeyler
Hiçbiri
bana alınsa ben cok mutlu olurdum çünkü
Telefon la yapilmayacak bisey yok
Telefon artik bir ihtiyac.
Yine boş hayaller kurduk..
pandemi sürecinde çok işe yarıyor
İkiside var hayal gücü daha güzel ama hüsran
Daha mantıklı, kullanışlı, işe yarar geldi
Sevdiğime kendimi hediye ederim
Telefon olabilir ya da kulaklık
Hediye edecekseniz alırdım 😃😃
Onlar bana alsa olmuyor mu :)
Saat veya pasta almayo planlıyorum
Hepsini ama param yok 😁 napalim
bi tane hediye edersen sevinirim Samsung
Müziği çok sevdiğim için kulaklık.
Yeni trend bu çünki. Digerleri sıradanlasti bence
Param yok benim kanka nasıl alıyım bunları
3, 5 çık da ortaklaşa alalım Bi ahıllı saad 🙂
Beni ücretsiz knk alabilirsin :)
@Kızlar_sorsun What? 🤔
Kanka ortaklaşa saati nasıl alıcaz 1 hafta sende 1 hafta bende mi kalacak 😂😂
Hiç kullanmamakdansa 1 hafta sen 1 hafta ben işte 😂
Kullanmayak daha iyi kanks😂😂
Of ya gitti ahıllı saad 🤦♂️
Tüh😂
Gerçekten bu telefon ucurur
Mükembel bir telefon güzel olur
Akıllı saat olabilir tercihim olurdu.
Kulaklık ve yanında şarkı linki bulunan bir not
Yeni iyi bir telefon iyi olurdu
telefon her zaman lazım ondan
İnsan hiçbiri mutlu olmasınlar
Akıllı saaatim var varsa bir Qled 8k TV alırım😂
Hem is hem eglence icin mukemmel bir telefon!
Yeni hafif bir elektrik süpürgesi fena olmazdı 😂
Kral Samsung her zaman 😃
Tarzına tarz katacak samsung telefon
Telefon saat ve tablet bunlar güzel olur
Hiçbiri secenegi olsaydi keske.
Kulak içi kulaklık bana hediye edilmeli
Akıllı saat çok isterdim hiç olmadı benim
Telefon hediye etmek isterdim
Tarz bir telefon yakışır insanın içi açılır
Akıllı saat tercihimdir. ☺️
Akıllı telefon, en mantıklısı sanırım...
Ben varım yeter onlara fazlasına gerek yok
En özel konserini yaşatacak kulak içi kulaklık
Hem iş hem eğlence için mükemmel bir telefon
Herkes yeni bir telefon ister.
Akıllı saat alacağım güzel
Onlar bana alsa olmaz mı :)
Ben mutlu olayımda diyerleri bi dursun
Bluetooth kulaklık aldım bilee
Samsung cep telefonu düşünüyorum
Tekrar hızlanmasına destek olacak akıllı saat
Kulaklık iyi olurdu bana lazım bu aralar
Kulak ici kulaklik harika