Alışveriş & Hediyeler Bu yıl sevdiklerini bu hediyelerden hangisi ile mutlu etmek istersin? (Sayfa 5) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6361 Bu yıl sevdiklerini bu hediyelerden hangisi ile mutlu etmek istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 124 kişi beğendi
suslahanasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Hediyelerin hepsi çok güzel ama telefon isterdim. 1 0 Yorumla
obliviatee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Hediye değilde keske yan yana olbilsek 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kulaklik istiyor ama. kablolu 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Hem iş hem de eğlence için mükemmel bir telefon. 1 0 Yorumla
istemi_yabgu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl akla daha yatkın. hem iş hem eğlence 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. onlar beni mutlu etsin... 1 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Kulak içi kulaklık isterdim.Rengi efsaneee 1 0 Yorumla
_BLACKBÍRD_ Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 68% +1 yıl Aslında altın iyi gider para olsa jesje 1 0 Yorumla
canimbenaleynaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hepsini alabilirim ama bir şey eksik 😄 1 1 Yorumla Fatihzamandan +1 yıl Sığmaz ki Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Ben önce kendime alayımda sonra onlara da bakarız 0 0 Yorumla
merakettiklerim0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Telefon çünkü en iyisi bu bence 0 0 Yorumla
bloomocean Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl Bir adet akıllı saat alarak mutlu ettim :) 0 0 Yorumla
SexKoçu-SerapHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl hemen hepsi olabilir çok güzel 0 0 Yorumla
brayiha Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl güzel bir kulaklık iyi olurdu kaliteli ses. 0 0 Yorumla
1ebruss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Ah ah gönül neler almak istiyor da işte... 0 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Mükemmel bi telefonn tabikide❤️🧚🏻♀️ 0 0 Yorumla
KayıpKrɔmɔzɔm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl ses kalitesi mütüş olan bir kulaklık mmm. 0 0 Yorumla
OooAngelOfDeathooO Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 77% +1 yıl Geçiş ekranlı tabletÇok iyi olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Hediyelerin hepsi çok güzel ama telefon isterdim.
B seceneği dedim. Samsung iyidir
Telefon olabilir mesela, son model
Telefonum la çok uyumlu olurdu💖
tablet olsun madem bilemedim
Hediye değilde keske yan yana olbilsek
Kulaklik istiyor ama. kablolu
Hem iş hem de eğlence için mükemmel bir telefon.
güzel bir telefon daha iyi bence
Kulaklık ihtiyacımdan tercihimdir
Teşekkür ederim samsungg💞
Kulaklik olabilir diye dusunuyorum
Akıllı saat hiç fena olmazdı.
akla daha yatkın. hem iş hem eğlence
Telefon iyi bir hediyedir bence
Akıllı saatler çok şık duruyor
onlar beni mutlu etsin...
Kulak içi kulaklık isterdim.
Rengi efsaneee
Aslında altın iyi gider para olsa jesje
💋Hersey isteyimce llsun😻😻😂
Akıllı saat ya da kulaklık olabilir
Hayallerini sigdiramaz hic nir yere
telefon hele kırmızı olursa dayanamıyorum.
Hepsini alabilirim ama bir şey eksik 😄
Sığmaz ki
Bir telefon ola bilir rengarenk
Cunku Şu an en cok ihtiyac duydugum sey
Ne alsam ki hem korina var
Guzel olmuş iyi iyi böyle devam
Ben önce kendime alayımda sonra onlara da bakarız
Akıllı Saat olabilirdi aslında
Telefon çünkü en iyisi bu bence
Hiçbirini onlar bana alsın...
Güzel bir Samsung telefon iyi olurdu
Bir adet akıllı saat alarak mutlu ettim :)
Samsung kullanıyorum memnunum
Tablet güzel bir fikirmiş :)
D şıkkı hoşuma gitti, o olabilir.
bizimkiler hediye sevmezler.
Kamerasi iyi olan bir Telefon
hemen hepsi olabilir çok güzel
güzel bir kulaklık iyi olurdu kaliteli ses.
Çizim yapmak için tablet bence
Ah ah gönül neler almak istiyor da işte...
Sanirim kulaklik daha iyi olur.
Mükemmel bi telefonn tabikide❤️🧚🏻♀️
Akilli saat :) isterdim hediye olarak
ses kalitesi mütüş olan bir kulaklık mmm.
Kulak için kulaklık olabilir güzel.
Geçiş ekranlı tablet
Çok iyi olurdu
Onu içinde hissederim diye😁
Telefon ya da kulaklık güzel secenek
Kulak ici kulaklik ile mutlu etmek isterim
Samsung telefonları çok iyi seviyorum
hediyenin kötüsü olmaz ki
Teknolojiyi severim ve gelismisini
Param olsa hepsini alırdım 😀
Kulaklığın rengi çok hoş duruyor
Telefon tabi ki renkleri muhteşem ya bayıldım