Alışveriş & Hediyeler Bu yıl sevdiklerini bu hediyelerden hangisi ile mutlu etmek istersin? (Sayfa 3) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6361 Bu yıl sevdiklerini bu hediyelerden hangisi ile mutlu etmek istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 124 kişi beğendi
Lacho Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl geniş ekranlı tablet ens evdiğimdir tabletler bayılırm yaşasın ! 1 0 Yorumla
yenikişi34 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Zevkler renkerl tartışılmaz kulaklık daha hoşuma gitti ve galaxy buds çok güzel! 1 0 Yorumla
Melodrama333 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Renklerle aram iyi hayatimin her alaninda olmasini isterim de onan 1 0 Yorumla
SuMira22 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl sürekli olarak yenileme isteği ile hayatımızın artık vazgeçilmezi haline geldi kesinlikle telefon 🌺 1 0 Yorumla
Aselmira Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bu kulaklığı kendim için çok istiyorum inşallah bende alabilirim 1 0 Yorumla
Gemgemiii Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Hepsini önce kendime sonra sevdiklerime almak isterim 1 0 Yorumla
laallaas Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl çünkü 2 aydır telefona ihtiyacım var almak istiyorum 1 0 Yorumla
zehrakeklik Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl çünkü eğlence gerek ve hem eğlence hem iş güzel bir olay 1 0 Yorumla
MMEESS44 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hem iş hemde eğlence için mükemmel telefonu kendime alırım ya da bana hediye edilsin isterim 🙄😅 1 0 Yorumla
Hayatindabiri Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Insan guzel bir telefon ve sagliktan baska ne ister ki 1 0 Yorumla
yakobs Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Akıllı saatleri seviyorum. Onunda sevmesini istiyorum. 😀 1 0 Yorumla
Hayd_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Müzik dinlemek insanı mutlu eder mutlu olmak ve insanlaı mutlu etmek isterim. 1 0 Yorumla
sanaaanee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kulaklik bence olmali her ozel sarkisini ozel dinlemeli 1 0 Yorumla
Ceyda127 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sevdiklerimin yanındaysam onlar mutlu olur zaten :d 1 0 Yorumla
1MühendisEmre Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Hesabıma dolar veya altın yatirsa çok daha müteşekkir olurum.. 1 0 Yorumla
Melistekin2 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Keşke hediye alabilecek param olsaydı da istediği herşeyi alsaydım 1 0 Yorumla
JosefREBELLİOUS Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bi watch almak isterdim de sevdiklerime degil be kendime 😊 1 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Gökkuşağını kıskandıran renkleriyle tarzına tarz katacak bir telefon 1 0 Yorumla
Ayhnn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl 4 tane var akili saat ama istedim performansi alamadim 1 0 Yorumla
can44451 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sevdiklerinizin canı sagolsunda geri kalanı önemli değil 1 0 Yorumla
guldanealparslan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Samsung telefonlarını seviyorum hep Samsung kullanıyorum 1 0 Yorumla
AnkaralıGarip Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl akıllı saatleri bence insanlar için eğey faydalı görüyorum. 1 0 Yorumla
telefonum_nerede Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Valla birisi bana iyi bir tlffn hediye etse zupersonig bir şey olur. 1 1 Yorumla Macheda_99 +1 yıl Nasıl bir şey istersin :)) Yorumla
Mevlutcantoy Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Telefon tabikide telefonsuz olmaz yeni bir telefon almak gerek. 1 0 Yorumla
adnanalikarabıyık Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl alabileceğim en düşük fiyatlı hediye olduğu için malum fiyatlar belli o kadar zengin değilim 1 0 Yorumla
34Centilmen34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hediye falan degil de sevdiklerimizle öyle birşey yaşucaksınki onu hiç bir yıl unutmicak 1 0 Yorumla
Alcaponemayk__ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Samsungmu tovbe 😡 Ettim paranin karsiliginj alamiyorsun. 1 0 Yorumla
EylülÇiçeğii Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl güzel bi hediyeyle sende beni mutlu edebilirsin sevgili Samsung♥️🙂 1 0 Yorumla
depaysementts Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Teknolojiyle iç içe olmayı seviyorum ve bir hediye istiyecek olsaydım bu olurdu 1 0 Yorumla
Nicolae Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Kulaklık çok şık ve tatlı akıllı saat şarjdan dolayı geri iade etmiştim 😀 1 0 Yorumla
alondor Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl hediye almaya değer kimsem yok.. hepsi samimiyetsiz. 1 0 Yorumla
BetülZehraÖztürk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Telefonum bozuldu o yüzden telefonu tercih ediyorum ve ayrıca çok güzel duruyor 📱🙂 1 0 Yorumla
Özlem_12_ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Tamda ne alacak diye düşüniyordum akılı sat en iyisi benim için 1 0 Yorumla
ZariifHatun Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Gökkuşağını kıskandıran renkleriyle tarzına tarz katacak bir telefon 🎉🎊 0 0 Yorumla
KuzeyAltay Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ehliyeti aldım 4. Denemeden sonra ya hediyem buydu sevindiler:d 0 0 Yorumla
Ayşenurgulersacıde Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Telefon gerekli artık lüks değil herkezde var ama akıllı telefonla az. 0 0 Yorumla
sweetmooooon Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Telefon, kendi telefonumda oldukça sıkıntı var o yüzden isterdim:) 0 0 Yorumla
hayatırenklikadın Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bence güzel birşey saat ben kullanıyorum akıllı saat 0 0 Yorumla
hayatırenkli Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kulaklık her zaman kullanılması gereken birşry özrllikle benim gibi sürekli araç kullanan biriyse 0 0 Yorumla
___Maria_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayal gücünü sığdırabileceği geniş ekranlı bir tablet 0 0 Yorumla
AyıcıklıJelibonum Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Fakirim ben Samsung abi böyle bir şeyi kendime bile hediye edemem 0 0 Yorumla
Hasretim_bitmez Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Akilli saat ve lelefon hediye olarak güzel olurdu. Kendime alırdım ama başkasına değil.. 0 0 Yorumla
tatlisbirisi301 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hepsi çok güzel ama illaki seçmek gerekirse kulaklık 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Öyle önermekle olmaz bi zahmet hediye ediver😉 3 0 Yorumla
CeyhunDemir1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl Zarif, hoş ve parıltılı şık bir saat olabilir 😎⌚ 2 0 Yorumla
Biyonikgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Renklerin büyüsüne inandığı için alırdım. 2 0 Yorumla
elifsude900 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Yeni yaşım da sadece huzur istiyorum. 2 0 Yorumla
ÇelikPınar Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl E şıkkı. İki türlü de ihtiyacını görür 2 0 Yorumla
mağaradakivampirr10 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl Telefon hediye etmek isterdim evet😅😅😊 2 1 Yorumla Travelers +1 yıl Beni sevvvv 😅😅 Yorumla
EdaBoncuk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Sevdiğim yokki mutlu edem:( 2 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl :( Yorumla
seymadakim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Gökkuşağını aratmayan bir telefon mu 😍 2 1 Yorumla Burakkkvk +1 yıl Alll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
geniş ekranlı tablet ens evdiğimdir tabletler bayılırm yaşasın !
Zevkler renkerl tartışılmaz kulaklık daha hoşuma gitti ve galaxy buds çok güzel!
Renklerle aram iyi hayatimin her alaninda olmasini isterim de onan
sürekli olarak yenileme isteği ile hayatımızın artık vazgeçilmezi haline geldi kesinlikle telefon 🌺
Bu kulaklığı kendim için çok istiyorum inşallah bende alabilirim
Hepsini önce kendime sonra sevdiklerime almak isterim
çünkü 2 aydır telefona ihtiyacım var almak istiyorum
çünkü eğlence gerek ve hem eğlence hem iş güzel bir olay
Hem iş hemde eğlence için mükemmel telefonu kendime alırım ya da bana hediye edilsin isterim 🙄😅
Insan guzel bir telefon ve sagliktan baska ne ister ki
Akıllı saatleri seviyorum. Onunda sevmesini istiyorum. 😀
Müzik dinlemek insanı mutlu eder mutlu olmak ve insanlaı mutlu etmek isterim.
Kulaklik bence olmali her ozel sarkisini ozel dinlemeli
Sevdiklerimin yanındaysam onlar mutlu olur zaten :d
Hesabıma dolar veya altın yatirsa çok daha müteşekkir olurum..
Keşke hediye alabilecek param olsaydı da istediği herşeyi alsaydım
Bi watch almak isterdim de sevdiklerime degil be kendime 😊
Gökkuşağını kıskandıran renkleriyle tarzına tarz katacak bir telefon
4 tane var akili saat ama istedim performansi alamadim
Sevdiklerinizin canı sagolsunda geri kalanı önemli değil
Samsung telefonlarını seviyorum hep Samsung kullanıyorum
akıllı saatleri bence insanlar için eğey faydalı görüyorum.
Valla birisi bana iyi bir tlffn hediye etse zupersonig bir şey olur.
Nasıl bir şey istersin :))
Telefon tabikide telefonsuz olmaz yeni bir telefon almak gerek.
alabileceğim en düşük fiyatlı hediye olduğu için malum fiyatlar belli o kadar zengin değilim
Hediye falan degil de sevdiklerimizle öyle birşey yaşucaksınki onu hiç bir yıl unutmicak
Samsungmu tovbe 😡 Ettim paranin karsiliginj alamiyorsun.
güzel bi hediyeyle sende beni mutlu edebilirsin sevgili Samsung♥️🙂
Teknolojiyle iç içe olmayı seviyorum ve bir hediye istiyecek olsaydım bu olurdu
Kulaklık çok şık ve tatlı akıllı saat şarjdan dolayı geri iade etmiştim 😀
hediye almaya değer kimsem yok.. hepsi samimiyetsiz.
Telefonum bozuldu o yüzden telefonu tercih ediyorum ve ayrıca çok güzel duruyor 📱🙂
Tamda ne alacak diye düşüniyordum akılı sat en iyisi benim için
Gökkuşağını kıskandıran renkleriyle tarzına tarz katacak bir telefon 🎉🎊
Ehliyeti aldım 4. Denemeden sonra ya hediyem buydu sevindiler:d
Telefon gerekli artık lüks değil herkezde var ama akıllı telefonla az.
Telefon, kendi telefonumda oldukça sıkıntı var o yüzden isterdim:)
Bence güzel birşey saat ben kullanıyorum akıllı saat
Kulaklık her zaman kullanılması gereken birşry özrllikle benim gibi sürekli araç kullanan biriyse
Hayal gücünü sığdırabileceği geniş ekranlı bir tablet
Fakirim ben Samsung abi böyle bir şeyi kendime bile hediye edemem
Akilli saat ve lelefon hediye olarak güzel olurdu. Kendime alırdım ama başkasına değil..
Hepsi çok güzel ama illaki seçmek gerekirse kulaklık
Öyle önermekle olmaz bi zahmet hediye ediver😉
Hepside harika hediyeler 👍
Zarif, hoş ve parıltılı şık bir saat olabilir 😎⌚
Hiçbiri. Tatil. İçin bilet 🎫 olabilir 🙆
Renklerin büyüsüne inandığı için alırdım.
Knk seninki b dimi @eeelif56
Yeni yaşım da sadece huzur istiyorum.
Telefon hediye etmek isterdim...
E şıkkı. İki türlü de ihtiyacını görür
Telefon hediye etmek isterdim evet😅😅😊
Beni sevvvv 😅😅
Çünkü akıllı saatler > normal saatler
Telefon tabikiide 🥳🥳🥳🥳🥳
Telefon tabikissiinee3e🤩
Kulaklıklar çok iyi 👏😇😇😇😇😇
Şu seksi kulaklıklar tabi ki ❤️
Sevdiğim yokki mutlu edem:(