diğerleri bence yalan dolan. tüm fütüristik filmlere bakın, dokunmatik ekranların bir sonraki adımı akıllı saatler. Kulağınıza duş başlığı takacağınıza, akıllı saat takın ama akıllı saat kullanımı gerektirecek kullanım durumlarına kafa yorun.
Telefon günümüzde en çok kullandığımız teknolojik bir araç. Kimi zaman telefonumuz TV olur bizim için kimi zaman MP3 player kimi zamansa video-kamera buyuzden gökkuşağını kıskandıracak renkli bir telefonu tercih ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Samsung S20 Bts edition isterdim.
Başkasına da herhalde airpods.
telefon olsa fena olmazdı :) ama kim alsın bana sanmıyorum yani.
Sen bana hediye et samsungcum. Her şeye rağmen son dakikadabir gol at 2020'de ve beni mutlu et
Hepsi birbirinden güzel hediyeler ama telefon bir farklı
Hayal gücünü sığdırabileceği geniş ekranlı bir tablet
Valla başkasına değilde kendime en sonki telefonu isterdim.
@samsungturkiye hadi bana kulak içi kulaklık hediye edelim 🎁
Samsung beni mutlu etmek istiyorsa kablosuz bir kulaklık gönderebilir bana.
Kızıma online derslerinde kullanması için geniş ekran bir tablet alabilmeyi çok isterdim
ne güzel bir anne 🥰
@Rawad_dem teşekkürler
Telefon her zeman en ideal hediye olarak gorulmustur
Çat kapı gelsen, elinde böyle bir sürprizle...
Nasıl mutlu olurum anlatamam Samsung! 🥰
onalar beni mutlu etsin banane
"Yeni yıl hediyesi" dediğin ç * sakızı çoban armağanıdır.
Samsungun tabletleri çok çok güzel de fan edition biraz fazla pahalı geldi bana
Telefona ihtiyac oldugu için telefon almayi tercih ederdim.
Onlar beni mutlu etsin, yeter benim insanları mutlu ettiğim😂😆
Tariflere detaylı bakabilecegim geniş ekranlı tablet isterdim 😍
En kalitelisinden alirdim hediye vermek istedigim biri olursa tabi
Yeni yilimiz daha güzel geçsin inşallah virüssüz bir yıl olsun 😀
Bu dönemde telefon yerine tablet daha işlevsel bence...
Sanmsung beni seviyorsan bi tsne pc ver internete girsin yeter
Aileyiz biz şimdi bunlardan birini alsak ertesi gün hep beraber üzülürüz. Bizi sevenleri üzmeyelim
diğerleri bence yalan dolan. tüm fütüristik filmlere bakın, dokunmatik ekranların bir sonraki adımı akıllı saatler. Kulağınıza duş başlığı takacağınıza, akıllı saat takın ama akıllı saat kullanımı gerektirecek kullanım durumlarına kafa yorun.
Telefon günümüzde en çok kullandığımız teknolojik bir araç. Kimi zaman telefonumuz TV olur bizim için kimi zaman MP3 player kimi zamansa video-kamera buyuzden gökkuşağını kıskandıracak renkli bir telefonu tercih ederim
Benim sevdiklerim beni sevmiyor galiba malûm hiç hediye almadım hep hediye verdim
Telefon hediye etmek isterdim ama böyle Bir zmnda bu çok zor
Sevdiklerim bana alsın ben niye alıyorum bi pomerian olsa yeterli mesela teknolojik ihtiyacım yok :)
Anneme samsung telefon hediye aldım. ❤👍
En güzel müzikleri en güzel kulaklikla dinlemek için kullaklik alirdim
Gökkuşağını kıskandıran renkleriyle tarzına tarz katacak bir telefon 🎉
Sıkı sıkıya sarılmak en güzel hediye budur bence sevgini ve sevildiğini belli etmektir
Akıllı saate bulaştınmı dahada kurtulamıyorsanız ama bu marka olanını hiç kullanmadım
Samsu g tabletim var gayette memnunum ama telefonumun ekranini tablete yansitmak istiyorum nasil yapabilirim
Geniş ekranlı tablet çok güzel bir hediye olur bence
Yeni yılın en büyük sürprizi güzel olaylar olsa keşke
çünkü karantinada hem sosyalleşebileceği hem de hayal gücünü özgür bırakıp çizimler, tasarımlar yapabileceği bi tablet, bence herkesi çok mutlu eder!
Çünkü bu rengarenk telefonları gördüğümden beri hayranım. "Samsung Galaxy S20 FE " seni kendime hediye etmek isterdimmm.
Bence fiyat performans olarak çok üst seviyede Samsung'un ürünleri. Birçok ürününü de yine birçok insan kullanıyor sürekli olarak tavsiye ederim ^^
Bana kulaklık gelse daha mutlu olurum bu yıl telefon hediye ettim bir faha nasıl edeyim bu da ekonomi 😃
Tabikide telefon en önemlisi artık doktorumuz bile oldu bu telefonlar istediğimiz herşeyi telefondan bakyoruz
Süperrr bir modellll ama ailemi telefon mutlu edemez
Benim içim fesat umarım ki oyle elinizi ne mutlu eder banknotlarmı yeşil yeşil
Bi teknoloji hastası olarak çıkan en iyi telefona sahip olmak istiyorum
Telefon candır ya param olsa herkese telefon hediye ederdiimm :))
Bence hepsi çok güzel hepsinden ayrı ayrı güzel hediyeler olur
Renkli bir telefon alırdım kesinlikle zaten hediye almayı düşündüğüm arkadaşımın telefona ihtiyacı var ve renkli telefonları çok sever :')
samsung un marka değeri gerçekten çok iyi ancak ne yazık ki bu yılbaşı hediye olayı dönmeyecek gibi
Çünkü ihtiyacım var ve hoşuma giden bir model ürün yorumlarıda genel olarak iyi
Bence A çünkü telefon önemli, rengi daha da önemli.
Samsung markalı bir telefon çok isterim. En yakın zamanda alacağım inşallah
Ben online eğitime kalmış bi öğrenciyim bence kesinlikle tablet
Para yok ki samsung. Sakız alabilirim sadece. Siz beni mutlu edin
Ben güzel bi hediye olarak yeni bir telefon isterdim yeniyıl için hediye olarak da kar küresi aldım
çalışan insanlar için pratik ve gerekli olduğunu düşünüyorum
Hayatta tek ekisğim genel olarak birer Samsung Telefon!👊🏻👊🏻👊🏻
Her kullandığında beni hatırlaması için telefon alırdım. En sık kullanılan neticede.
Hem iş hem eğlence için mükemmel bir telefon tabi ki
Telefon hediye etmek hediye alan için daha güzel olur ama maddi durum meselesi tabi
A daha yakın geldi o yüzden a seçeneğini seçtim benim için öyle
Hem iş hem eğlence için mükemmel bir telefon tabi ki
Hayal gücünü sığdırabileceği geniş ekranlı bir tablet tabi kii