Alışveriş & Hediyeler Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4337 Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 80 kişi beğendi
türkkeneviri Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Kablolu zaten cok uğraştırıyor iyi olmus :D 1 0 Yorumla
bırakiçiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Kullanım süresinin 60 dk olması mükemmel bişey 1 0 Yorumla
Justtacigarete Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl çok iyi özellikler hepsi birbirinden güzel 1 0 Yorumla
kimsemkimim72 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl bence daha iyi hem seswiz hem guclu daha ne 1 0 Yorumla
YiğitAkkoyun Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl dyson varsa sıkıntı yok dyson kirliliğe son :) 1 0 Yorumla
Kristinaril_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Resmen mükemmel bir şey Hep tercihim dyson 1 0 Yorumla
fireball00 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazımmış. 1 0 Yorumla
taylan7676 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 38% +1 yıl kablosuz olmasına rağmen uzum şarj süre si 1 0 Yorumla
servetansin Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl En iyisi bu yöntem gibi duruyor 👍🏻👍🏻👍🏻 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 587 cevap paylaştı. Kıyıyı köşeyi her yeri temizlemesi iyi olur 1 0 Yorumla
Merve281907 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl El süpürgesi harika hem pratik hem az yer kaplar 1 0 Yorumla
ÖpÖşMeYiN Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl B. şıkkı diyorum ama aslında hepside önemli. 1 0 Yorumla
kediliçek Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Hızlıca el süpürgesine dönüşmesini beğendim. 1 0 Yorumla
Драгон_Кинг Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Kablosuz oluşu başlı başına mükemmel zaten..🙂 1 0 Yorumla
Sudeamabebekolan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Harika bi ürün gerçekten tek kelimeyle efsanee👍🏻 1 0 Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl emiş gücü önemli tabii ki ama pahalı ya 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Zemine göre emiş gücü en iyi özelliklerden biri. 0 0 Yorumla
gokmenn19400 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Emis gücü fazlalığı daha temizleyici 0 0 Yorumla
psikolojiokuyankız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Daha hızlı sonuç verebilmesi:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
387Cevap
kesinlikle lcd ekranlı👍🏻
Kablolu zaten cok uğraştırıyor iyi olmus :D
Kullanım süresinin 60 dk olması mükemmel bişey
Hijyen temizlik en önemli olanı 💡🧽🚿
İyi temizlemesi önemli 👍
çok iyi özellikler hepsi birbirinden güzel
bence daha iyi hem seswiz hem guclu daha ne
Çok güzel bir ürün herkese tavsiye ederim
Dyson aldım ve çok memnunum.
Çok kullanışlı bir ürün yani
Sessiz çalışması 😍😍😍 en iyi özellik
Alalım o zaman bundan Bi tane
Denemek lazım merak ettim
kablosuz candır gerisi heyecan
dyson varsa sıkıntı yok dyson kirliliğe son :)
Resmen mükemmel bir şey Hep tercihim dyson
Güzel özellikleri varmış.
Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak lazımmış.
Partiküllerin çoğunu hapsetmesi
kablosuz olmasına rağmen uzum şarj süre si
60 dk şarj süresi çok iyi
Süper birşey ama çok pahalı.
Anneme alayim bi tane eline. sağlık
en büyük artısı kablosuz olması
Başarılı bir ürün gerçekten
En iyisi bu yöntem gibi duruyor 👍🏻👍🏻👍🏻
El supurgesi modu cok iyiymis
Güzel alet.. bana da gerekli
Fiyatı makul olsa da herkes alabilse
güzel icat almaya değer bence
Kıyıyı köşeyi her yeri temizlemesi iyi olur
Gercekten süper bir ürün mükemmel
Guzel beğendim bunu işimi kolaylaştırır
El süpürgesi harika hem pratik hem az yer kaplar
B. şıkkı diyorum ama aslında hepside önemli.
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesini beğendim.
En sondaki güzelmiş. Teknoloji işte.
Bence el süpürgesine dönüşebilmesi.
Emiş gücünün iyi olması önemli
Kablosuz oluşu başlı başına mükemmel zaten..🙂
Çok gerekli. Örneğin koltuk veya masa üstü için
Temiz hava herzaman şart, vede önceliğim.
Hepsi ama A şıkkı diyorum. En çok o
Keşke kullanma ihtimalimiz olsaydı
Makine kaliteli ama tuzlu
Kötü havayı hapsedip yetine temiz hava vermesi
Harika görünüyor hepside fiyatlar yuskek amma
Harika bi ürün gerçekten tek kelimeyle efsanee👍🏻
emiş gücü önemli tabii ki ama pahalı ya
Zemine göre emiş gücü en iyi özelliklerden biri.
Kablosuz olması En iyisi değil mi
Kablosuz olması yetiyor zaten
Emis gücü fazlalığı daha temizleyici
El süpurgesine dönüşmesi 👍
Daha hızlı sonuç verebilmesi:)
Kablosuz olması ve süpürmesi
muhteşem bir yazı tebrikler
Kablosuz her şekilde iyi birşey...
Pratik... Tek kelimeyle...
Gercekten cok guzel ama cok pahali