Alışveriş & Hediyeler Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? (Sayfa 7) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4337 Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 80 kişi beğendi
Iamjustbored Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl O kadar rahat bir şey ki iyi ki almışım 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 464 cevap paylaştı. Bilmem hic kullanmadim kullanirsam soylerim 0 0 Yorumla
Wasabi25 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl %100 çekseydi alırdım :) %99.99 da neymiş yaw 0 0 Yorumla
Kibarkıroo070 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Çok sağlıklı ve güzel tavsiye ediyorum 0 0 Yorumla
_kasım23 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Kesintisiz uzun süre temizlik sağlaması 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. A şıkkı çok yahşi onu seçiyorum 0 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Biryerlere takılıp kablonun engel olusturmamasi 0 0 Yorumla
İbrraahhim2 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Benim görüşüm teknolojinin yeniliklerini kullanmak 0 0 Yorumla
BayanSin0900 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Tercihim 1. ama 2 ve 3. seçenek de güzelmiş. 0 0 Yorumla
renokartal34 Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 57% +1 yıl ev içerisinde hızlıca temizlik için çok güzel 0 0 Yorumla
Captainyüzbaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 78% +1 yıl Performans ve farklı özelliklerin bir arada olması 0 0 Yorumla
Yeşimdegilyeşil Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Çok güzelsin ama benim değilsin maalesef 😂 0 0 Yorumla
ssfreud Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kablosu olmadığı için dolaşma sorunu olmaz. 0 0 Yorumla
unpredictable06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 72% +1 yıl Zemine göre çekiş gücü güzel olmalı. 0 0 Yorumla
Ömer1071 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kablonun uzun ya da kısa diye bir sıkıntı olmuyor 0 0 Yorumla
barışkonya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl KABLOSUZ MU O 😂 VAY BE dikkat cekici bir detay 😂 0 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Güzel ürün ama pahalı yani kullanmadan övemem 0 0 Yorumla
qğplokjdhfjsklş Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kararsız kaldım özelliklerin hepsi müq 0 0 Yorumla
Bendegisikbiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Emiş gücü ve zemine göre ayarlanabilirliği 0 0 Yorumla
Sedef_88 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl niye a, el süpürgesi olabilirken neden neden a 0 0 Yorumla
captionmaster Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl B şıkkı biraz daha mantıklı geldi. 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Temizlik bizim işimiz erkeklere el atsa bari 0 0 Yorumla
ayşe2346 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi harika 👍 1 1 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
387Cevap
sanırım süpürge olması :D hahaha
O kadar rahat bir şey ki iyi ki almışım
Bilmem hic kullanmadim kullanirsam soylerim
%100 çekseydi alırdım :) %99.99 da neymiş yaw
Çok sağlıklı ve güzel tavsiye ediyorum
Şarj olayı büyük kolaylık
Kesintisiz uzun süre temizlik sağlaması
A şıkkı çok yahşi onu seçiyorum
Biryerlere takılıp kablonun engel olusturmamasi
Çok iyi gerçekten müthiş...
Görüşüm bu bence bu güzel
Güzel bir ürün ihtiyaç duyuyor olursam alırım
Dışarıya temiz hava vermesi
Hızlıca el süpürgesine dönülmesi
derin temizlik yapması önemli
Elinize sağlık güzel bilgi
Rahat ve kullanışlı olması
İyi güzel de çok pahalı be
Çok tuhaf gelir bana adamlar yapmış
dijital olması güzel o yüzden tercih ederim
Çamaşır suyu ve gırgır. Mükemmel ikili
Hepsi gerekli değil mi zaten 🙄
Güzel yapmışlar. D jsksnd
Sessiz olmasi cok onemli benim icin
Benim görüşüm teknolojinin yeniliklerini kullanmak
Tercihim 1. ama 2 ve 3. seçenek de güzelmiş.
Valla süpürge olsun yeter
Her yere kolayca erişmesi.
ev içerisinde hızlıca temizlik için çok güzel
Kablosuz çalışabilmesi bile güzel :d
Performans ve farklı özelliklerin bir arada olması
Çok güzelsin ama benim değilsin maalesef 😂
Pratik veee kolay çok iyi
Kablosu olmadığı için dolaşma sorunu olmaz.
Çünkü öyle gerektigi için
Hepsi harika çok güzel👌👍
Derinlemesine temizlik için.
Zemine göre çekiş gücü güzel olmalı.
60 dakikadan sonra kafa dinliyoruz 😂
ceyizime alacagim kesinlikle 😂👍🏻
Zemin tipine göre ayarladığı için
Kablonun uzun ya da kısa diye bir sıkıntı olmuyor
hızlıca el süpürgesine dönüşmesi
Sinirsiz hareket özgürlüğü var
KABLOSUZ MU O 😂 VAY BE dikkat cekici bir detay 😂
Dyson whoooo aman tanrım vay canınaa.
El supurgesinin modern hali :)
Derinlemesine temizlik iyiymiş
Güzel ürün ama pahalı yani kullanmadan övemem
Kararsız kaldım özelliklerin hepsi müq
1. Sıradaki benim favorim,
Emiş gücü ve zemine göre ayarlanabilirliği
niye a, el süpürgesi olabilirken neden neden a
Benim genede içime sinmez
Kendi kendine ayarlanması
B şıkkı biraz daha mantıklı geldi.
A şıkkk dedim ama elinize sağlık
A şıkkı çünkü benim tercihim
Temizlik bizim işimiz erkeklere el atsa bari
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi harika 👍
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)