Teknolojinin gücüyle temizliği kolaylaştırmaya asla “hayır” demeyiz!
Hemen, sana “Bana göre her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği bu” dedirten şıkkı seç; temizlik tarzını değiştirecek önerimizi keşfet!
Görüş ve yorumlarını bekliyoruz. 💙
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
Eco modda 60 dakikaya varan temizlik süresi sunması
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi
LCD ekranı ile anlık çalışma modunu, performans bildirimlerini ve kalan şarj süresini göstermesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi?
10 kadar süpürge ile ciddi anlamda biraz da teknik ve temizlik olarak değerlendirip temizlik yapmışlığım var. Dyson hariç tabiki
Ama bildiğim şu var ki bu işin doktoru ve hatta profesörü diyebilirim araştırmalarıma göre🧿⭐⭐⭐⭐⭐
Yakın zamanda almayı düşünüyorum bu süpürgeyi. Çünkü yerli ve yabancı birçok marka kullandım torbalı torbasız. Hiç birisinden istediğim randımanı alamadım.
Benim aradığım kullanımı ile kolay ve pratik, temizlemesi kolay, filtre temizliği ile masraf çıkartmayan, uzun ömürlü olan, çabuk tıkanmayan ve emişten asla düşmeyen, tekerlerinin hareket kabiliyeti iyi olan bir süpürge.
Bunu ise Dyson un uzun zamandır başardığına inanıyorum 🌼🌺🌸
Dyson markasının tüm ürünlerine hayranım. Ve tüm ürünlerine sahip olmak istiyorum. Ama bende bir tane ürünü bile yok :( Lütfen fiyatlarda biraz indirim yapar mısınız? Ya da biraz değil çok fazla indirim yapın %70 gibi falan çünkü ancak o zaman alabilirim
Benim için tüm özellikleri harika. Komşumuz almış, annemin çok hoşuna gitmiş annemde almayı düşünüyor, bende süpürgeyi övüyorum Şöyle iyi, böyle güzel diye. Pahalı gereksiz diyenler olmuş. Fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum. Dyson gibi kaç tane var ki. Umarım daha üst düzey modelleri ile çıkarlar karşımıza. Sevgiler
dyson firmasına tavsiyemdir, bence marka olarak bu kadar kaliteli süpürgeler üretmenizin yanında bu robot süpürge olayına giriş yapmalısınız mutlaka. Gelişen trend bu yönde ve böyle bir markanın bu piyasada olmasını isterdim açıkçası. Sorunun cevabı ise A seçeneği diyorum
Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı.
Hepsi çarpıcı güzel özellikler. Tek sorun batarya yenileme maliyeti. 1- Supurgeyle beraber extra yedek bir batarya verilmeli. 2- Yeni batarya maliyeti olandan çok daha cüzzi bir rakama indirilmeli. Abd ve avrupa gibi refahi daha yüksek ülkelerle bizdeki fiyat ayni olmamali. Örneğin ben 19 yillik dyson supurgemin sünger filtresini yenilemek istedim lakin fiyat bana yüksek geldi. Turkiye deki emekli maaşlarıyla bu maliyetler oldukça yüksek
Teknolojik ürünler çok ilgimi çekiyor. Hem kablosuz olması, hem de direkt el süpürgesine dönüştürebilmek büyük avantaj. Bir de LCD ekranı sayesinde çoğu özelliği görebilmemiz harika hissettiriyor. Umarım bir gün ev yardımcısı olarak benim olur. :D
Adı üstünde kablosuz olmasi bi odadan baslayip digerine sonra diğerine gittiginde kablo bir sure sonra yetismiyo sonra tekrar geri gidip odadan kabloyu cikartip baska yere takiyosun oyle devam ediyosun ve yer kaplamasi da daha fazla oluyor bence bu yuzden mantikli ve tercih edilebilir
Ayrıca tozutanlari var supuruyosun ama arkadan pufluyor. ben evi temizliyorum tozundan arinsin diye alerjim var toza. ama sonrasında da hapşırıyorum 🤷🏻♀️
Vallahi kablosuz olması çok iyi bir şey neden mi sorusuna cevap arıyorsun şimdi aşağıda araba temizliyeceksin kaplolu olup ta bir sürü kaplo çekmek var hele bir de 8-9-10 katta oturan bir kişi iseniz gerçekten kaplosuz mükemmel 👍👍👍
Alışveriş & Hediyeler konusunda 310 cevap paylaştı.
benim için en büyük artısı kablolu süpürgenin performansını kablosuz rahatlığı ile kullanabilmek. dilimde tüy bitti alalım bi dyson diye ama yok işte fakirliğin gözü kör olsun :D
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi özelliği çok hoşuma gitti ve evde hayvan besleyen İnsanlar için gerçekten büyük kolaylık sunar ve güzel ürünleriniz için teşekkür ederiz.
Tüm özellikleri harika ama ben hızlıca el süpürgesine dönüşmesine bayılıyorum. Her yerin tozunu, koltukların, yatakların üzerini kolayca temizlememi sağlıyor :)
Emiş gücünü zemin tipine göre ayarlaması bence. Halılarımız tüylü olduğu için hiç temiz olduğundan emin olamıyorum, tozlar hep aralarda kalıyor gibi geliyor. Bana bir dyson lazım :D
Çok güzel Bir süpürge fakat fiyatı biraz fazla Ben olsaydım kesinlikle alırdım en güzel avantajı Hiç elini kıpırdatmadan oturuyorsun o evini süpürüyor Bence en güzeli bu alınmasını tavsiye ederim kendim alamazsam dahil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
387Cevap
LCD ekranı sayesinde anlık çalışma modu, performans ve kalan şarj süresini göstermesi harika bir özelliktir gadası.
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
süpürgenin tozu kaldırmadan içine hapseden tozu iyi çekip dışarda toz uçurmayan bir yapısı olmalı
derinlemesine temizlik yapması çok önemli bir özellik
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
10 kadar süpürge ile ciddi anlamda biraz da teknik ve temizlik olarak değerlendirip temizlik yapmışlığım var. Dyson hariç tabiki
Ama bildiğim şu var ki bu işin doktoru ve hatta profesörü diyebilirim araştırmalarıma göre🧿⭐⭐⭐⭐⭐
Yakın zamanda almayı düşünüyorum bu süpürgeyi. Çünkü yerli ve yabancı birçok marka kullandım torbalı torbasız. Hiç birisinden istediğim randımanı alamadım.
Benim aradığım kullanımı ile kolay ve pratik, temizlemesi kolay, filtre temizliği ile masraf çıkartmayan, uzun ömürlü olan, çabuk tıkanmayan ve emişten asla düşmeyen, tekerlerinin hareket kabiliyeti iyi olan bir süpürge.
Bunu ise Dyson un uzun zamandır başardığına inanıyorum 🌼🌺🌸
temiz ve sağlıklı günler dilerim 🙏🌸🌷🌹🌼🌺💐
Dyson markasının tüm ürünlerine hayranım. Ve tüm ürünlerine sahip olmak istiyorum. Ama bende bir tane ürünü bile yok :(
Lütfen fiyatlarda biraz indirim yapar mısınız? Ya da biraz değil çok fazla indirim yapın %70 gibi falan çünkü ancak o zaman alabilirim
Benim için tüm özellikleri harika. Komşumuz almış, annemin çok hoşuna gitmiş annemde almayı düşünüyor, bende süpürgeyi övüyorum Şöyle iyi, böyle güzel diye. Pahalı gereksiz diyenler olmuş. Fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum. Dyson gibi kaç tane var ki. Umarım daha üst düzey modelleri ile çıkarlar karşımıza. Sevgiler
2 çocuklu bir evde zamandan tasarruf benim için öncelik, o yüzden el süpürgesine dönüşebilmesi mükemmel olmuş...
dyson firmasına tavsiyemdir, bence marka olarak bu kadar kaliteli süpürgeler üretmenizin yanında bu robot süpürge olayına giriş yapmalısınız mutlaka. Gelişen trend bu yönde ve böyle bir markanın bu piyasada olmasını isterdim açıkçası. Sorunun cevabı ise A seçeneği diyorum
Hepsi çarpıcı güzel özellikler. Tek sorun batarya yenileme maliyeti.
1- Supurgeyle beraber extra yedek bir batarya verilmeli.
2- Yeni batarya maliyeti olandan çok daha cüzzi bir rakama indirilmeli. Abd ve avrupa gibi refahi daha yüksek ülkelerle bizdeki fiyat ayni olmamali.
Örneğin ben 19 yillik dyson supurgemin sünger filtresini yenilemek istedim lakin fiyat bana yüksek geldi. Turkiye deki emekli maaşlarıyla bu maliyetler oldukça yüksek
Teknolojik ürünler çok ilgimi çekiyor. Hem kablosuz olması, hem de direkt el süpürgesine dönüştürebilmek büyük avantaj. Bir de LCD ekranı sayesinde çoğu özelliği görebilmemiz harika hissettiriyor. Umarım bir gün ev yardımcısı olarak benim olur. :D
Adı üstünde kablosuz olmasi bi odadan baslayip digerine sonra diğerine gittiginde kablo bir sure sonra yetismiyo sonra tekrar geri gidip odadan kabloyu cikartip baska yere takiyosun oyle devam ediyosun ve yer kaplamasi da daha fazla oluyor bence bu yuzden mantikli ve tercih edilebilir
Ayrıca tozutanlari var supuruyosun ama arkadan pufluyor. ben evi temizliyorum tozundan arinsin diye alerjim var toza. ama sonrasında da hapşırıyorum 🤷🏻♀️
Vallahi kablosuz olması çok iyi bir şey neden mi sorusuna cevap arıyorsun şimdi aşağıda araba temizliyeceksin kaplolu olup ta bir sürü kaplo çekmek var hele bir de 8-9-10 katta oturan bir kişi iseniz gerçekten kaplosuz mükemmel 👍👍👍
benim için en büyük artısı kablolu süpürgenin performansını kablosuz rahatlığı ile kullanabilmek. dilimde tüy bitti alalım bi dyson diye ama yok işte fakirliğin gözü kör olsun :D
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi özelliği çok hoşuma gitti ve evde hayvan besleyen İnsanlar için gerçekten büyük kolaylık sunar ve güzel ürünleriniz için teşekkür ederiz.
Tüm özellikleri harika ama ben hızlıca el süpürgesine dönüşmesine bayılıyorum. Her yerin tozunu, koltukların, yatakların üzerini kolayca temizlememi sağlıyor :)
Emiş gücünü zemin tipine göre ayarlaması bence. Halılarımız tüylü olduğu için hiç temiz olduğundan emin olamıyorum, tozlar hep aralarda kalıyor gibi geliyor. Bana bir dyson lazım :D
Derinlemesine temizlik her zaman benim için önemlidir. Benin için kusursuz temizlik en küçük partikülleri bile yakalamaktır.
Bu markayı zaten bilmeyen yok çünkü ömürlük bir firma ve marka zaten, bende de vardı bir ara hediye gelmişti. Alacak kişiler alabilirler.
Dyson gerçekten harika bir marka tek kelime ile BA-YI-LI-YO-RUM. Artık evdeki diğer süpürgeleri kullanamsz oldum
Çok güzel Bir süpürge fakat fiyatı biraz fazla Ben olsaydım kesinlikle alırdım en güzel avantajı Hiç elini kıpırdatmadan oturuyorsun o evini süpürüyor Bence en güzeli bu alınmasını tavsiye ederim kendim alamazsam dahil
El süpürgesi modu kullanabilirlik ve pratiklik açısından çok iyiymiş
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi harika 👍
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Süpürge de emiş gücü önemli bi de daha pratik sanki bunlar yer falan çok kaplamaz diye düşünüyorum gerçi daha önce bu markayı denemedim ama
Kablosuz olması başlı başına bi özellik işte ne güzel el çantası gibi gezdirebiliyosun hiçbi yere bağlı kalmadan
Teknolojiden yararlanmak lazım. Bu kadar iyi bir süpürge tasarlanmışken hala kablolarla uğraşmak çok saçma olur
Farklı zemin tiplerine göre gücünü otomatik ayarlaması harika. Sürekli max. min. arası doğru ayarı bulmaya çalışmaktan yoruldum.
Bende dyson kullaniyom ve asiri memnunum cok güzel süpürüyor. Kaplosuz olmasi mütis ve temiz hava vermesi harika 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Kablosuz süpürge çok daha kullanışlı olduğu için bende almayı düşünüyorum bu aydınlatıcı reklam için çok teşekkürler 😊
Toz a alerjim olmasından dolayı.
Tozu saklayabilme ozelligi için kesinlikle benim tercihim hapsedebilme özelliğidir.
Pratik olmaları, zaten kablosuz teknolojisi her türlü elektronik cihazda 10 seneye tamamen hakim olacak...
Burada yazılmamış ama kablolu ve sürekli arkadan bişey çekiştirmek çok zahmetli. Kesinlikle bu yönden çok kullanışlı.
Yerlerde sürüm sürüm sürünen süpürgeden 👉 Elde taşınan süpürgeye...
Geliştirmeye devam Dyson 👏👏👏
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması çok mantıklı.
Dışarıya temiz hava vermesi hepsinden daha önemli temizlik yapıcaz diye pis havayı mı soluyalım yani.
Alerjik biri olarak beni tamamen kapalı filtre sistemi sayesinde 0,3 mikron kadar küçük partikülleri %99,99 oranında hapsetmesi etkiledi bile.
Çok pratik kablosuz şarjli süpürge. Umarim bir gün alırım seni...
Arkadaşım sen diyorsan en doğrusudur
😀 @yildiz_60
Teşekkür ederim 😊 nerelerdesin?
Emiş gücü hızlıca el süpürgesine dönüşmesi gerçekten harika çok pratik ve kullanışlı 🌸
.
Robotunuz çıktığında alacağım,
Ama artık bu kollu süpürgeler ile zamanımı harcayamam,
Hayat kısa ve yaşanacak güzel şeyler için daha fazla vakte ihtiyacım var.
.
Çok başarılı bi marka her yeri çok güzel temizliyor
Kablosuz olunca insanın her yeri süpüresi geliyor kendimden biliyorum
En önemlisi kullanım kolaylığı ve rahatlığı.. Dyson diyorum
Belkidee Bu kadar guzel olmasi beni hic durmadan temizlik yapmaaya tesvik etmis Olabilir
Alınabilir gibi duruyo şu evdekileri eskiteyim mi acaba 🤔
Dyson en güvenilir marka. Biraz pahalı sadece ama buna değer.
En güzeli kablosuz olması kim uğraşacak o kabloyla hahaha çok daha pratik getirilip kaldırılır bence
Daha öncede dedim hepsi gerekli ama emiş gücü şart iyi olmalı.
anneme hediye v11 aldım arkadaşlar ben hayatım boyunca böyle muhteşem bir makine görmedim
Güzel süpürge. fiyatı düşünce alacağım ama. Aklımdasın.
Hızlıca el süpürgesind dönüşmesi büyük bir rahatlık
Bana göre kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hızlıca el süpürgesine dönüşmesidir
Kablosuz olması müthiş, ayrıca el süpürgesine dönüşmesi çok avantajlı
Çok rahat ve kullanışlı, bence dünyadaki en güzel teknoloji
Temizleme oranının yüksek olması iyi birşey, kullanılabilir.
çok daha pratik çünkü. bundan dolayı tercih edilebilir
Çok güzel bir makineye benziyor denemek lazım açıkcası.
Performans ve teknolojik olarak gayet göze hoş görünüyor
Kablosuz pratik her noktaya uzanabilen rahat ve detaylı temizlik
Kabloya bağımlı olmadan özgürce temizlik yapabilmek icin
Nereden nereye geldik. Eski kocaman süpürgelerden led ekranlı süpürgelere...