Alışveriş & Hediyeler Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? (Sayfa 2) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4337 Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 80 kişi beğendi
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Bir kablosuz süpergeden beklenenden çok daha fazlasını sunmuş...Butun özellikleri çarpıcı 1 0 Yorumla
titektif Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Güzelmiş almak gerek, kablolu şeylerin devri geçti artık 1 0 Yorumla
almidax Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl El süpürgesine dönüşmesi çok avantajlı küçük yerleri süpürmek için harika 1 0 Yorumla
Miminimi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kablolarla boşa vakit harcıyorduk bununla işimiz daha hızlı biter 👍 1 0 Yorumla
EmilRadoslavov Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Çok pratik görünüyor gerçekten.. Bir bekar erkeğin muhakkak alması gereken bir alet 1 0 Yorumla
Cemburak2580 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Ben kullanıyorum halıdan pakete gecişi çok iyi oluyor 1 0 Yorumla
MrSelim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Gönül isterdi ki bi tane alalım ama gel gör ki pek temizlik yapmadıiım için gerek yok 1 0 Yorumla
doksanaltılıcocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl El süpürgesine dönüşmesi kabloyu oraya çek buraya çek derdi yok 1 0 Yorumla
switxh Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mükemmel çekiyor içine. Tekrardan geçsem mi diye düşünmüyorum bile 1 0 Yorumla
Overlordhan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kendi evimi kendim temizliyorum iyi oldu bu alet işimi kolaylaşır 1 0 Yorumla
Bluedabadi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 47% +1 yıl Kablosuz ve Pratik olması gerçekten güzel birde şu site üyelerine yap bir güzellik be #dyson. 1 0 Yorumla
Hayalcrazy34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Özellikle kronik aştım hastalığı olanlar için bu iyi bi secim olabilir 1 0 Yorumla
Momenta Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Özeniyorum bu tarz süpürgelere. Ev döşersem alacağım. 1 0 Yorumla
seaman_01 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Güzel kullanışlı makine. Demene şansımız oldu almak gerekir. 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Sağlık içinde önemli yani dışarıya geri pis hava vermemesi 1 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Süpürge olarak süper. El süpürgesine dönüşmesi de ayrı bir güzel... 1 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi çok mantıklı ve pratik 1 0 Yorumla
sıradaninsan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Gerçekten güzel bir marka ve ürünler ama pahalı malesef 1 0 Yorumla
PapatyaTaaneleri Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi. Bana göre en güzeli 1 0 Yorumla
LadyMoon06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Temiz hava vermesi süpürgeler için en iyisi olmalı çünkü bazıları toz üflüyor 1 0 Yorumla
dolxe Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Dyson süpürge aranılan tüm koşulları karşılar gibime geliyor 1 0 Yorumla
zsxdcfvgbhnjmk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Temiz ve hızlı olsun ve kıyı köşeyi iyice temizlemek 1 0 Yorumla
Denizdibindeinciiii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Çok güzel bir paylaşım olmuş. Elektirik süpürgesi de çok güzelmiş güzel süpürür derinlemesine temizler 0 0 Yorumla
liber_tango Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 38% +1 yıl Kaç para bu makina? Birkaç sene önce maaşımın yarısıyla alabiliyordum. Bakalım şimdi kaç maaş verip alabiliyorum. İki? Üç? 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Önce sağlık diyerek oyumu buraya kullandım zira süpürgelerin savurduğu ince toz zerreckleri ileride birçok akciğer rahatsızlıklatına neden oluyor 0 0 Yorumla
afacan37 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Çok almak istediğim bir ürün... Mühendislik harikası... Ama fiyat çok pahalı. Bunu neden bize yapıyorsunuz... 0 0 Yorumla
_Agapi_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 97% +1 yıl Kablosuz olması ve gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi 0 0 Yorumla
pastakız Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi tabii kii :)) 0 0 Yorumla
sertvesadist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Artık çoğu ürünler kablosuz olmaya başladı. Kablolu süpürgenin sıkıntısını ev temizlerken çok çektim. Sürekli sağa sola takılıp engel oluyordu. 0 0 Yorumla
Dkflgjdsk Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 95% +1 yıl Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi 0 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Bizimkisi robot kendi kendine saat belirtiyor sabah yapıyor gidip şarj yuvasına giriyor birde akşam yapıyor. telefondan bile yönetiliyor. 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi. 0 0 Yorumla
roJ49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 53% +1 yıl Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesii. 0 0 Yorumla
Gülfidan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Çok muhteşem. cok ideal falan filan işte ver süper 😄😁 1 0 Yorumla
Bashi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bizde var Dyson baya memnunuz, emiş gücüdür, başlıklarıdır falan gerçekten tavsiye ederim, zaten akrabalarımızada biz tavsiye ettik onlarda memnun. Ya aslında en önemlisi fiyat performans ve o konuda da gerçekten çok başarılı 💞 1 0 Yorumla
srkyasin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Zemine göre otomatik mod değişimi yapabilmesi herkes için daha iyi 1 0 Yorumla
gizem46333 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi 0 0 Yorumla
IamGroott Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Gereksiz afaki rakamlar dysonlar 🤑Bunu yazınca bozulup şikayet edip yorumu kaldırtıyorlar 😂 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl V10 kullanan arkadaşlarım var cidden başarılı olduğunu söylüyorlar 0 0 Yorumla
Singnorina Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 74% +1 yıl Görünmeyen tozlalri çekiyor, kısalıp uzuyor, fişe takılmıyor oh miss 0 0 Yorumla
lüleli_turkuvaz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl bi kere süpürge o kadar güçlü ve kullanımı kolay ki 0 0 Yorumla
Deli_manyak Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Teknoloji yi severim ama superge bu uzay mekiği değil 0 0 Yorumla
_sacmasapanadam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Temizlik önemli. O yüzden derinlemesine temizlik yapan bu cihazı seviyorum 0 0 Yorumla
_Emerald Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması 0 0 Yorumla
Faragut Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bir süpürgede ekran olmasi gerçekten çok iyi bir ihtiyaç ve teknoloji 1 0 Yorumla
larasuxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl En ulaşılmaz köşelere sıkışan kirleri huuuup diye çekmesi. 0 0 Yorumla
suslahanasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Eco modda 60 dakikaya varan temizlik süresi sunması 0 0 Yorumla
xxmanxx34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl asıl soru şu aldığı para/perfonmas oranı nasıl ama güzel makine :::P 0 0 Yorumla
yasemin00000000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl kim ne derse desin hayvan gibi süğürgeleri seviyorum 0 0 Yorumla
şevvalkyya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Fakirim bilmiyoruöda kullanmadımda gormedimde sjsjshshshdh 0 0 Yorumla
mmirasuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Vay be benden daha iyi özelliklere sahip skdkdkdk 😅😅 0 0 Yorumla
gokseell Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Yok arkadaş o çıtırtı sesini duymamız lazım ki temizlikçi yaptığımızı anlayalım 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Halıların icindeki, akar denen bocekleri temizleyebiliyorsa helal olsun derim ben. 0 0 Yorumla
FreudsCig Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl bu aletlerin havalandırmalarından çıkan toz aşırı rahatsız ediyor. 0 0 Yorumla
_Shivers Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması 0 0 Yorumla
ForzaHakan58 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Robot gibi olanları varmış. Kendi kendine süpüren. Onları merak etmiyor değilim 0 0 Yorumla
nonick34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Artık teknolojinin önüne geçilmiyor bakalım daha neler göreceğiz 0 0 Yorumla
1bebeksurat Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kendiliğinden ev süpüren süpürgeyi tahmini ne zaman çıkartırsınız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
387Cevap
Bir kablosuz süpergeden beklenenden çok daha fazlasını sunmuş...
Butun özellikleri çarpıcı
Güzelmiş almak gerek, kablolu şeylerin devri geçti artık
El süpürgesine dönüşmesi çok avantajlı küçük yerleri süpürmek için harika
Kablolarla boşa vakit harcıyorduk bununla işimiz daha hızlı biter 👍
Çok pratik görünüyor gerçekten.. Bir bekar erkeğin muhakkak alması gereken bir alet
Ben kullanıyorum halıdan pakete gecişi çok iyi oluyor
Gönül isterdi ki bi tane alalım ama gel gör ki pek temizlik yapmadıiım için gerek yok
El süpürgesine dönüşmesi kabloyu oraya çek buraya çek derdi yok
Mükemmel çekiyor içine. Tekrardan geçsem mi diye düşünmüyorum bile
Kendi evimi kendim temizliyorum iyi oldu bu alet işimi kolaylaşır
Kablosuz ve Pratik olması gerçekten güzel birde şu site üyelerine yap bir güzellik be #dyson.
Özellikle kronik aştım hastalığı olanlar için bu iyi bi secim olabilir
Özeniyorum bu tarz süpürgelere. Ev döşersem alacağım.
Güzel kullanışlı makine. Demene şansımız oldu almak gerekir.
Sağlık içinde önemli yani dışarıya geri pis hava vermemesi
Süpürge olarak süper. El süpürgesine dönüşmesi de ayrı bir güzel...
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi çok mantıklı ve pratik
Gerçekten güzel bir marka ve ürünler ama pahalı malesef
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi. Bana göre en güzeli
Temiz hava vermesi süpürgeler için en iyisi olmalı çünkü bazıları toz üflüyor
Dyson süpürge aranılan tüm koşulları karşılar gibime geliyor
Temiz ve hızlı olsun ve kıyı köşeyi iyice temizlemek
Çok güzel bir paylaşım olmuş. Elektirik süpürgesi de çok güzelmiş güzel süpürür derinlemesine temizler
Kaç para bu makina? Birkaç sene önce maaşımın yarısıyla alabiliyordum. Bakalım şimdi kaç maaş verip alabiliyorum. İki? Üç?
Önce sağlık diyerek oyumu buraya kullandım zira süpürgelerin savurduğu ince toz zerreckleri ileride birçok akciğer rahatsızlıklatına neden oluyor
Çok almak istediğim bir ürün... Mühendislik harikası... Ama fiyat çok pahalı. Bunu neden bize yapıyorsunuz...
Kablosuz olması ve gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi tabii kii :))
Artık çoğu ürünler kablosuz olmaya başladı. Kablolu süpürgenin sıkıntısını ev temizlerken çok çektim. Sürekli sağa sola takılıp engel oluyordu.
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi
Bizimkisi robot kendi kendine saat belirtiyor sabah yapıyor gidip şarj yuvasına giriyor birde akşam yapıyor. telefondan bile yönetiliyor.
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi.
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesii.
Çok muhteşem. cok ideal falan filan işte ver süper 😄😁
Sessiz ve dayanıklı olması. Bir de hafifliği önemli.
Bizde var Dyson baya memnunuz, emiş gücüdür, başlıklarıdır falan gerçekten tavsiye ederim, zaten akrabalarımızada biz tavsiye ettik onlarda memnun. Ya aslında en önemlisi fiyat performans ve o konuda da gerçekten çok başarılı 💞
Zemine göre otomatik mod değişimi yapabilmesi herkes için daha iyi
Gereksiz afaki rakamlar dysonlar 🤑
Bunu yazınca bozulup şikayet edip yorumu kaldırtıyorlar 😂
V10 kullanan arkadaşlarım var cidden başarılı olduğunu söylüyorlar
Görünmeyen tozlalri çekiyor, kısalıp uzuyor, fişe takılmıyor oh miss
bi kere süpürge o kadar güçlü ve kullanımı kolay ki
Teknoloji yi severim ama superge bu uzay mekiği değil
Temizlik önemli. O yüzden derinlemesine temizlik yapan bu cihazı seviyorum
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
Bir süpürgede ekran olmasi gerçekten çok iyi bir ihtiyaç ve teknoloji
En ulaşılmaz köşelere sıkışan kirleri huuuup diye çekmesi.
Eco modda 60 dakikaya varan temizlik süresi sunması
asıl soru şu aldığı para/perfonmas oranı nasıl ama güzel makine :::P
kim ne derse desin hayvan gibi süğürgeleri seviyorum
Fakirim bilmiyoruöda kullanmadımda gormedimde sjsjshshshdh
Vay be benden daha iyi özelliklere sahip skdkdkdk 😅😅
Yok arkadaş o çıtırtı sesini duymamız lazım ki temizlikçi yaptığımızı anlayalım
Halıların icindeki, akar denen bocekleri temizleyebiliyorsa helal olsun derim ben.
bu aletlerin havalandırmalarından çıkan toz aşırı rahatsız ediyor.
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
Robot gibi olanları varmış. Kendi kendine süpüren. Onları merak etmiyor değilim
Artık teknolojinin önüne geçilmiyor bakalım daha neler göreceğiz
kendiliğinden ev süpüren süpürgeyi tahmini ne zaman çıkartırsınız