Küçük çocuklu evlerde dişleri yeni çıkan çocuklar taştan yumuşak ne varsa dişliyorlar onlar açısından iyi bi gelişme kablosuzlar elektirikteyken kabloyla oynayamaz kemiremezler
kablolu süpürgeyle evde çok sakarlık yaparım maalesef. üstüme kalorifer düşürmüşlüğüm ve vazo devrilmişliğim var bu yüzden kablosuzu tercih etmek çok daha mantıklı bi karar.
Ya v11 almak istiyorum ama v8 ile farkları neler? Arkadaşım v8 kullanıyor memnun ama bende olmuşken en iyisi olsun kafasındayım. Pro ya gerek yok evde hayvan yok çünkü
Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesiii
Çünkü ne kadr temizlik yaparsak yapalım halılarda ve koltuklarda kir mikropluk kalıyor eğer makine 100/100 çekerse daha temiz olacak ve daha sağlıklı olacak
Buna benzershark markasinin supurgesini kullanmistim. O yukaridaki hazne bilegimi cok yordu Geri verdim. Her ozelligine ok Ama o hazne insanin bilegini cok yoruyo😫😫😫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
387Cevap
Maşallah güzel süpürge kendi kendine supurrenler çıktı ama artik
Esyali evlerde kesinlikle sarzli udeal hem rahat hem kullanisli harika olmua
Emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması ve daha az hacimli olması bana göre
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
Neden olacak daha konforlu daha rahat istediğin gibi çek götür yani
Güzel teknoloji... ama her eve girebilecek fyatta olduğunu düşünmüyorum maalesef...
5 binde güzel para 😅😅 bir buzdolabı ve çamaşır makinesi geliyor o paraya
Temizlikte çekim gücü harika bir süpürge ama cookk phali🤦🏻♀️
Kablo takıldı yetişmedi gibi bahane kalmadı bence çok güzel bir paylaşım
Kablosuz olmalı değil bi süpürge. Diğer ayrıntılar daha önemli.
Ulaşım rahatlığı detaylı temizlik ve kolay erişim alanı
Hem evde çocuk olması hemde daha uğraştırma aıs açısında diğer türlü süpürmek ve kablo derdi var
Tabiki Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
60 dakikaya varan temizlik süresi sunması ve dışarıya temiz hava vermesi diyorum.
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
koltuk kanepe altı masa dolap dip bucak temizliği çok zzor nefret ediyorum
Zemini kendisi seçiyor olması muhteşem
Sessiz çalışmasını öncelikle tercih ederdim
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesi.
Ve tabi ki de , el supurgesine donusmesi herseyi gostermesi
Küçük çocuklu evlerde dişleri yeni çıkan çocuklar taştan yumuşak ne varsa dişliyorlar onlar açısından iyi bi gelişme kablosuzlar elektirikteyken kabloyla oynayamaz kemiremezler
parası da güzeldir bunun normal çalışan bir insana fazla gelir bu
kablolu süpürgeyle evde çok sakarlık yaparım maalesef. üstüme kalorifer düşürmüşlüğüm ve vazo devrilmişliğim var bu yüzden kablosuzu tercih etmek çok daha mantıklı bi karar.
Ya v11 almak istiyorum ama v8 ile farkları neler? Arkadaşım v8 kullanıyor memnun ama bende olmuşken en iyisi olsun kafasındayım. Pro ya gerek yok evde hayvan yok çünkü
Kabloyu peşinden sürüklemekten benim gibi nefret edenler için harika icat👍🏻👍🏻
Kadınların en çok kullandıkları ve temizliğin en önemli parçası olan süpürge işini geliştirdiğiniz için teşekkürler..
Kablolu süpürgelerin en kotu yani oda değiştirdikten sonra priz aramak bence kablosuz süpürge bu açıdan harika özgürlük sunuyor
Ayağına takilmiyor, istediğin kadar uzağa gidebiliyorsun kablonun uzunluğu kadar değil, ayrıca elektrik olmadığında da temizliğini hemen yapabilirsin
Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi?
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi ve dışarı temiz hava vermesiii
Ben kullanıyorum ürünü mükemmel bir temizlik yapıyor herkese tavsiye ediyorum
Hiç evde temizlik yapan birine benzemiyorsun ya simay 👍😉😎😂😂🙈🙈
Bence her zemin tipine uygun olması zaten bu ürünlerin hepsi efsaneee bayılıyoum bu markaya hem çok ucuz
ben şu el süpürgesine dönüşmeye ve ekran olayına tav oldum beni kandırmayı başardınız tebrikler hemen alıyorum 🤣🤣
Diğer özellikleride güzel ama Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi avantaj sağlıyor artık her odada eğil kalk olmuyo sırt ağrılarına son
Benim gibi temizlik yapmaktan nefret eden ve usengec olan bir insan icin harika bir arac... Tesekur ederim bulana 🤣🤣🤣😁
Her yerde gözle görünmeyecek kadar küçük bakteriler var onları en ince ayrıntısına kadar temizleyip o temiz havayı bize yansıtması efsane bir şey 👍👍
Çok ilginç bir şeymiş süpürgem bozulursa alırım belki 😂😂
Bi yere takılmaması kablonun bitti yerde geri dönüp pirizden çıkarmamak 😅
Kablosuz oldgundan dolayı prizin ulasmdgi yerlere kloyca ulasiyoruz
Super emis yapması kullanıyorum tek kelime ileee harikaâ
Çünkü ne kadr temizlik yaparsak yapalım halılarda ve koltuklarda kir mikropluk kalıyor eğer makine 100/100 çekerse daha temiz olacak ve daha sağlıklı olacak
Buna benzershark markasinin supurgesini kullanmistim. O yukaridaki hazne bilegimi cok yordu Geri verdim. Her ozelligine ok Ama o hazne insanin bilegini cok yoruyo😫😫😫
Tasarımı semaverden aşırılmış gibi. İşini yap çayını iç :)
bi tane hediye et anneme madem dyson, reklam yapıp duruyosun
Bu ozellik harikaaa bnce ama elektriklininvyerini tutmaz sarjli supurge
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması...
Dyson markası zaten başlı başına kalite ve rahatlık bide kablosuz olması 👏🏻
Kablosuz olması zaten yeterli bir özellik benim için kullanımı rahat kolay
ya teknoloji çok hızlı gelişiyor her zaman insan en iyisini istiyor kablosuz olması bence süper
El sürürgesine dönüşesi müthiş. Transformers gibi ya acayipmiş.
Çünkü bazı makineler ne kadar emiş gücü olsada dışarıya çok kötü koku yayabiliyor ve emiş gücünün yüksek olması
Başlık modellerini çok beğeniyorum çok kullanışlı aşk 💗 ben
Dyson mükemmel evde kullanıyoruz iyi ki var gerçekten
Çok güzel kullanmanızı öneririm her eve layık bir eşya
Nerden baksan güzel alet. Ben burdan bakıyorum iyi mesela
Hem yüksek düzeyde temizlemesi hem dışarı temiz hava yayması önemli bir seçenek bence
Dyson gerçekten harika ve bende çok memnunum Dyson kullanmaktan. @Dyson ♥️
Ben cok begeniorum ve cok gusel almis olsam kesinlikle dyson
Ucunun otomatik zemini algilaması cok hosuma gitti, Belki evi temizlerken yardimci olur :)
efso özellik, sürekli gelişen teknolojide kendi çapını geliştiren bir yön ;)
Digital dünyaya ayak uydurmak gerekiyor bence artik
Valla ince halıyı süpürürken eziyet çekiyorum. Emiş gücünğ ayarlaması çok iyi