Alışveriş & Hediyeler Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4337 Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 80 kişi beğendi
metherdost Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bence kullanmak lazim cunku yeni seyler denemeyi seviyorum 1 0 Yorumla
Minarmin Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evimizin havasini tertemiz yapiyor seviyorum bu markayi 1 0 Yorumla
Meltembbo Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl En iyi marka bence. Parasını sonuna kadar hakediyor 1 0 Yorumla
dreamers_redmoon Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle kablosuz süpürge olağanüstü bir rahatlık 1 1 Yorumla meryemce01 +1 yıl Süper Yorumla
Timot546 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Dyson çok kaliteli ve uzun süreli kullanım için çok ideal. Fiyatları da uygun. 1 0 Yorumla
Bukkub Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl El süpürgesiyle heryere girebiliyosun, çok kullanışlı! 1 0 Yorumla
__MARK__ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dijital özelliği harika. Güzel ve yenilikçi bir sistem olmuş. Takdir ediyorum... 1 0 Yorumla
şebnemesmer Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Enn ufak tüyü kadar hiç bir tüy bırakmaması köpeği kedisi olanlar için idea 1 0 Yorumla
düşlerPeşinde Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Normal elektrikli süpürgelere kıyasen çalışırken daha ez gürültü yapması 1 0 Yorumla
Okn39 Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Basit ve kullanışlı olması, ayrıca dağınık ta durmuyor 1 0 Yorumla
Cansu12128 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kablosuz süpürgem yok ama imkanım olsa alırdım çünkü kablolu sürekli ayağıma takılıyor 1 0 Yorumla
şarapgibii1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Rahat kullanışlı kablosuz olması muhteşem bende kullanıyorum 1 0 Yorumla
balböceği94 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Harika bişey kendime aldım bu kadar kullanışlı rahat bişey yok iyiki almışım 1 7 Yorumla Ressamınız06 +1 yıl Hmm benimle de paylaşır mısın Yorumla balböceği94 +1 yıl Neyi paylaşayım marka modelmi Yorumla Ressamınız06 +1 yıl Evet Yorumla 4 yorumu gör balböceği94 +1 yıl Marka miele çok kullanışlı ve sağlam hemde yer kaplamıyor Yorumla Ressamınız06 +1 yıl Özele gelir misiniz bi Yorumla balböceği94 +1 yıl Valla gecende biri özele gelırmısımız özel bişey sorucam dedi bi salaklık yaptım insanlık namına insanlara güvenimi kaybettım kusura bakmayın gelemem Yorumla Ressamınız06 +1 yıl Hmm tamam Yorumla
Negerekvarkiii Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Daha kullanışlı ve rahatKablo yetişti yetişmedi derdi yok 1 0 Yorumla
gizlkyucu Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Üşengeç bri insanım ve bu daha cazip geldi dldlfldld 1 0 Yorumla
alprn02 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Teknoloji bu kadar ileriyken neden kablonun kalabaligi ile ugrasilsin 😄 1 0 Yorumla
Sıskagüçsüz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok kullanışlı ve pratik bir ürün gibi duruyor her eve lazım adeta 1 0 Yorumla
c0eof Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl kablolu süpürgeleri çekmek zor oluyor kablosuz süpürge gayet pratik bence tercih edilmeli 1 0 Yorumla
mutsuzbirprensesim Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bence çok iyi musait olunca ilk alacağım şey 🙏 Harika bir teknoloji 1 0 Yorumla
Kafatasım Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yani teknoloji daha nereye gidebilir bilmiyorum ama çok iyi 1 0 Yorumla
mrtgvn34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Fisin etrafda gezmemesi ayağına takılmıyor en azından 1 0 Yorumla
gknx1 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kablosuz daha iyi çünkü kablolular tarihe geçti artık 1 0 Yorumla
Deniyilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kablodan nefret ediyorum ya özellikle de kanepe altlarını süpürürken kablo sürekli bi yere takılouo 1 0 Yorumla
hakantunç01 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Almayı düşünüyorum. Eski torbalı makinalardan sıkıldık artık 1 0 Yorumla
furkans5 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kablolular tarihe geçti kablosuzun kullanımı daha kolay 1 0 Yorumla
Kafamkarışıkk61 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hızlı el süpürgesine dönüşmesi gerçekten çok kullanışlı olmuş 😊 1 0 Yorumla
KaanEryilmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kullanımı daha rahat, yani ben o yüzden kullanıyorum 1 0 Yorumla
Anonimmmm27273 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl El süpürgesine dönüşmesi kolaylık sağlamış gayet iyi 1 0 Yorumla
Atomboy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Şarj süresi güzel bence el süpürgesine dönüşmeside muthiş bir hava katmş 1 0 Yorumla
Herşeydenbirazz Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Modernlik katan bir özellik. Ayrıca teknolojide güzel bir seviyede bir alet. 1 0 Yorumla
Mrsskivircik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yumuşak zeminle sert zemin bir olmuyo sevdim bu özelliğini 1 0 Yorumla
justtopalova Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Kablosuz olması. dDaha ekonomik olmasıRahat yani 1 0 Yorumla
berkecan_0666 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl insanlar bile temiz hava alıp kirli hava verir. insanlardan faydalıymış bee:)) bende almalıyım 1 0 Yorumla
darkk35 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Güzel ürün fakat çok pahalı ama verdiğin paraya değer 1 0 Yorumla
haymatlos_ Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Fiyatı ne bunun, ayrıca dkşi de güzel yorum pek bulamadın 0 0 Yorumla
EMReANT Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Çok kaliteli bir ürün ama ülkemiz şartlarında biraz ağır kalite zaten tesadüf değildir Motor sarılır bobinajcı... 0 0 Yorumla
Retweetrt Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Bu seçeneklerde şey yoktu bence en iyi süpürge ses çıkarmayan supurgedir yoksa annem uyutmuyor izinli gunlerimde temuzlikten 0 0 Yorumla
Cooooookonmli Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ulan dyson bilmem kaç bin lirasın tabi cillop gibi edecen evimi hayırdir lan o kadar parayı boşuna mı veriyoz 0 0 Yorumla
cücəəə Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Zemine göre güç ayarlaması, hızlıca el süpürgesine dönüşmesi, dışarı temiz hava vermesi vs. hepsiyle harika! 0 0 Yorumla
olcay20 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Öncelikle otomobil temizliği için iyi kablosuz olmasıda iyi ama kaç dk dayanıyor full bataryayla vakum kalitesi nasıl bilmiyorum. 0 0 Yorumla
senagüneşşx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü priz uzak oldugu zaman ya da hic priz olmadığı zaman işe yarar 1 0 Yorumla
dicklicker Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Annem tabi ki başka ne olacak. d snakksididjejejdkoddjsnwmesjkd 1 0 Yorumla
Odremacya Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Özellikleri gayet iyi, çok kullanışlı ama pahalıdır. 1 0 Yorumla
beyza11b Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması 1 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl El supurgesi modu cok iyiymis 1 1 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :) Yorumla
Servetansinn1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Kesinlikle vakumlama yönü en önemlisi 👍🏻👍🏻 2 0 Yorumla
senaozer Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Emiş gücü ve zemine göre ayarlanabilmesi 2 0 Yorumla
ÖldürülenMasumiyet Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzel markaymış annemler kullaniyor 2 0 Yorumla
DeliKızz0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması 0 0 Yorumla
cerenbkr Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Insanlarin ne kadar tembel oldugunu hatirlatmasi harika.. 0 0 Yorumla
TTT999 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Elektrik supurgesinde olması gereken en önemli özellik bu. 0 0 Yorumla
berfinuzn7 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Daha çok alana yetişme söz konusu pratik zamandan kazaniyorsun 0 0 Yorumla
bayıltanadam Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Temizliği ben yapmadığım için süpürgesimnide bilemedim... 0 0 Yorumla
Şerinazlı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Gözle görünmeyen ve ulaşılması zor olan tozları derinlemesine temizlemek 0 0 Yorumla
DobbtMumbonikjhkh Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl D tabi. Ulaşılmayan yerlere o şekilde ulaşmak çok pratik olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
387Cevap
Bence kullanmak lazim cunku yeni seyler denemeyi seviyorum
Evimizin havasini tertemiz yapiyor seviyorum bu markayi
En iyi marka bence. Parasını sonuna kadar hakediyor
Kesinlikle kablosuz süpürge olağanüstü bir rahatlık
Süper
Dyson çok kaliteli ve uzun süreli kullanım için çok ideal. Fiyatları da uygun.
El süpürgesiyle heryere girebiliyosun, çok kullanışlı!
Dijital özelliği harika. Güzel ve yenilikçi bir sistem olmuş. Takdir ediyorum...
Enn ufak tüyü kadar hiç bir tüy bırakmaması köpeği kedisi olanlar için idea
Normal elektrikli süpürgelere kıyasen çalışırken daha ez gürültü yapması
Basit ve kullanışlı olması, ayrıca dağınık ta durmuyor
Kablosuz süpürgem yok ama imkanım olsa alırdım çünkü kablolu sürekli ayağıma takılıyor
Rahat kullanışlı kablosuz olması muhteşem bende kullanıyorum
Harika bişey kendime aldım bu kadar kullanışlı rahat bişey yok iyiki almışım
Hmm benimle de paylaşır mısın
Neyi paylaşayım marka modelmi
Evet
Marka miele çok kullanışlı ve sağlam hemde yer kaplamıyor
Özele gelir misiniz bi
Valla gecende biri özele gelırmısımız özel bişey sorucam dedi bi salaklık yaptım insanlık namına insanlara güvenimi kaybettım kusura bakmayın gelemem
Hmm tamam
Daha kullanışlı ve rahat
Kablo yetişti yetişmedi derdi yok
Üşengeç bri insanım ve bu daha cazip geldi dldlfldld
Teknoloji bu kadar ileriyken neden kablonun kalabaligi ile ugrasilsin 😄
Çok kullanışlı ve pratik bir ürün gibi duruyor her eve lazım adeta
kablolu süpürgeleri çekmek zor oluyor kablosuz süpürge gayet pratik bence tercih edilmeli
Bence çok iyi musait olunca ilk alacağım şey 🙏 Harika bir teknoloji
Yani teknoloji daha nereye gidebilir bilmiyorum ama çok iyi
Fisin etrafda gezmemesi ayağına takılmıyor en azından
Kablosuz daha iyi çünkü kablolular tarihe geçti artık
Kablodan nefret ediyorum ya özellikle de kanepe altlarını süpürürken kablo sürekli bi yere takılouo
Almayı düşünüyorum. Eski torbalı makinalardan sıkıldık artık
Kablolular tarihe geçti kablosuzun kullanımı daha kolay
Hızlı el süpürgesine dönüşmesi gerçekten çok kullanışlı olmuş 😊
Kullanımı daha rahat, yani ben o yüzden kullanıyorum
El süpürgesine dönüşmesi kolaylık sağlamış gayet iyi
Şarj süresi güzel bence el süpürgesine dönüşmeside muthiş bir hava katmş
Modernlik katan bir özellik. Ayrıca teknolojide güzel bir seviyede bir alet.
Yumuşak zeminle sert zemin bir olmuyo sevdim bu özelliğini
Kablosuz olması. d
Daha ekonomik olması
Rahat yani
insanlar bile temiz hava alıp kirli hava verir. insanlardan faydalıymış bee:)) bende almalıyım
Güzel ürün fakat çok pahalı ama verdiğin paraya değer
Fiyatı ne bunun, ayrıca dkşi de güzel yorum pek bulamadın
Çok kaliteli bir ürün ama ülkemiz şartlarında biraz ağır
kalite zaten tesadüf değildir
Motor sarılır bobinajcı...
Bu seçeneklerde şey yoktu bence en iyi süpürge ses çıkarmayan supurgedir yoksa annem uyutmuyor izinli gunlerimde temuzlikten
Ulan dyson bilmem kaç bin lirasın tabi cillop gibi edecen evimi hayırdir lan o kadar parayı boşuna mı veriyoz
Zemine göre güç ayarlaması, hızlıca el süpürgesine dönüşmesi, dışarı temiz hava vermesi vs. hepsiyle harika!
Öncelikle otomobil temizliği için iyi kablosuz olmasıda iyi ama kaç dk dayanıyor full bataryayla vakum kalitesi nasıl bilmiyorum.
Dyson bence süoer ötesi bir teknoloji
Çünkü priz uzak oldugu zaman ya da hic priz olmadığı zaman işe yarar
Annem tabi ki başka ne olacak. d snakksididjejejdkoddjsnwmesjkd
Özellikleri gayet iyi, çok kullanışlı ama pahalıdır.
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
Kendi kendine ayarlanması.
El supurgesi modu cok iyiymis
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Kesinlikle vakumlama yönü en önemlisi 👍🏻👍🏻
Dyson sen harikasın 💞💞💞
Zamandan tasarruf ve rahatlık
Emiş gücü ve zemine göre ayarlanabilmesi
Çok kullanışlı bir ürün olması.
Güzel markaymış annemler kullaniyor
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
Insanlarin ne kadar tembel oldugunu hatirlatmasi harika..
Elektrik supurgesinde olması gereken en önemli özellik bu.
Daha çok alana yetişme söz konusu pratik zamandan kazaniyorsun
Temizliği ben yapmadığım için süpürgesimnide bilemedim...
Gözle görünmeyen ve ulaşılması zor olan tozları derinlemesine temizlemek
D tabi. Ulaşılmayan yerlere o şekilde ulaşmak çok pratik olurdu