Alışveriş & Hediyeler Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4337 Her yerde derinlemesine temizlik için geliştirilmiş kablosuz süpürgenin en çarpıcı özelliği hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 80 kişi beğendi
___Queen Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması 0 0 Yorumla
Semih34night Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Prize ihtiyaç duyulmaz kanlı çekmiyor deme şansı olmaz 0 0 Yorumla
Adımıbilmesendeolury Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Dışarıya temiz hava vermesi bence de lakin bu uçuk fiyatlıdır bacım dkdkdkd 0 0 Yorumla
fratseven Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl ne kadar pahalıysa bir şey psikolojik olarak o kadar da iyidir diyor insan en azından ben 0 0 Yorumla
AycaNazik Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Tabikide a bence :)çoğu kişide bu cevabı verir eminim 0 0 Yorumla
emirbeyiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Önemli olan tek şey sessiz olması abi beynizimde temizlensin biraz 0 0 Yorumla
eysanucar Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Rahaca her yere ulaşmak ve gitmek aggg kablolu olunca hep ama hep takılıyor ve istek kalmıyor 0 0 Yorumla
dreamxzs Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Daha rahat prizle felan kim uğraşacak gereksiz bence 0 0 Yorumla
Cerennce Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl el süpürgesine dönüşmesi ve kablosuz olması kadar mükemmel çok az şey vardır :D 0 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması 0 0 Yorumla
Behlül_Erdo Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Bu özellik sonucunda süpürge zemine göre kendini ayarlar. 0 0 Yorumla
EliTurko Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl kablosuz olmalı çünkü kısıtlanmamış olur temizlediğin alan 0 0 Yorumla
hendrickson Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kablosuz her şeyin kullanılabilir ve güzel olması müthiş 0 0 Yorumla
imonicam Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl kablolu cok dolaniyor ve priz sikintisi yasanabiliyor 0 0 Yorumla
dilaraamayıkık Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hijyen açısından şu dönemlerde hepimiz için çok önemli 0 0 Yorumla
Angara06BEBESI Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bence hayatta zamandan tasarruf ve pratiklestirme acısında çok iyi 0 0 Yorumla
esma689 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Kabloyla ugrasmayip isleri hemen bitirmesi en kolayi guzelidir 0 0 Yorumla
Moguz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl En iyi yanı kablosuz olması bence takılıp durmaz her yere. 0 0 Yorumla
bastonluserseri Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bütün odalarda rahatça süzülüp temizlik yapmak için kablo sıkıştı, yetişmedi vb. Sorunlar olmadan... 0 0 Yorumla
cmkzl Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Odadan odaya geçerken kablo ile uğraştırmaması en iyi özelliği 0 0 Yorumla
Darknp Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Beni en çok rahatsız eden şey, sesi oluyor.. Daha az gürültü yapan bir makine, çok güzel olur.. 0 0 Yorumla
lovesblack Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi bence mükemmel 0 0 Yorumla
anlcpr Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Diğer seçenekler de kolaylaştırıcı fakat önem sırası olarak önce daha iyi temizlik derim 0 0 Yorumla
Anonim7245 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Alet çok güzel ama bu dolar euro kuru ile almak epey zor olmalı 0 0 Yorumla
KalbiAciyanAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Güzelmiş baya beğendim çoğu kadında beğenir 1 0 Yorumla
pırıltı89 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Zamandan tasarruf hemen halletmesi güzel 1 0 Yorumla
Brontobyte Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Pratik olmasi. Kullaniyorum ve gayet memnunum. 1 0 Yorumla
orge49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Kablosuz olması ve derin temizlik yapması 😊 1 0 Yorumla
GizliProfillişahis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Gerçekten kaliteli ürün aynısı bizde de var... 1 0 Yorumla
Nasiptevarsağğğ Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Özellikleri baya iyi almayı planlıyorum 1 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kesintisiz, uzun süre temizlik imkanı 👍 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi çok güzel. 🙂👍 1 0 Yorumla
şeytanıniyikızııı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Mükemmel ötesi çok beğenerek kullanıyorum 👌🏻 1 0 Yorumla
elactobacillus Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dijital çağa ayak uydurmak lazım bence 1 0 Yorumla
MrMyopıc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Şu dönemde temiz hava veren süpürge iyi olurdu 1 0 Yorumla
Kartaalliicee1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl En ince kirleri bile çekmesi harika 1 0 Yorumla
Artıist Takip Et Xper 4 Yaş: 47 , eic 88% +1 yıl Elektrikler kesildiğinde'de kullanabilmek ,, 1 0 Yorumla
Elcinvogue Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Dışarıya toz ve pis koku vermemesi çok önemli 1 0 Yorumla
dilankayikcii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kablosuz olması iyi sürekli dolanıyor 1 0 Yorumla
Minnoşperi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl pratik ve güzel. kablosunun olmaması avantaj 1 0 Yorumla
Sevgidoluhatunice Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl El supurgesine donusmesi çok iyi oluyor 1 0 Yorumla
OğuzHankim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Pratik ve güçlü olması en iyi özelliği 1 0 Yorumla
YalnızlarRıhtımıı Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi iyiymiş 1 0 Yorumla
umut39004 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl En çarpıcı özelliği, tabii ki kablosuz olması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
387Cevap
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
Prize ihtiyaç duyulmaz kanlı çekmiyor deme şansı olmaz
Dışarıya temiz hava vermesi bence de lakin bu uçuk fiyatlıdır bacım dkdkdkd
ne kadar pahalıysa bir şey psikolojik olarak o kadar da iyidir diyor insan en azından ben
Tabikide a bence :)
çoğu kişide bu cevabı verir eminim
Önemli olan tek şey sessiz olması abi beynizimde temizlensin biraz
Rahaca her yere ulaşmak ve gitmek aggg kablolu olunca hep ama hep takılıyor ve istek kalmıyor
Daha rahat prizle felan kim uğraşacak gereksiz bence
el süpürgesine dönüşmesi ve kablosuz olması kadar mükemmel çok az şey vardır :D
Son teknoloji temizleme başlığı sayesinde emiş gücünü zemin tipine göre otomatik ayarlaması
Bu özellik sonucunda süpürge zemine göre kendini ayarlar.
kablosuz olmalı çünkü kısıtlanmamış olur temizlediğin alan
Kablosuz her şeyin kullanılabilir ve güzel olması müthiş
kablolu cok dolaniyor ve priz sikintisi yasanabiliyor
Hijyen açısından şu dönemlerde hepimiz için çok önemli
Bence hayatta zamandan tasarruf ve pratiklestirme acısında çok iyi
Kabloyla ugrasmayip isleri hemen bitirmesi en kolayi guzelidir
En iyi yanı kablosuz olması bence takılıp durmaz her yere.
Bütün odalarda rahatça süzülüp temizlik yapmak için kablo sıkıştı, yetişmedi vb. Sorunlar olmadan...
Odadan odaya geçerken kablo ile uğraştırmaması en iyi özelliği
Beni en çok rahatsız eden şey, sesi oluyor.. Daha az gürültü yapan bir makine, çok güzel olur..
Gelişmiş filtrasyon teknolojisi sayesinde en ince partiküllerin %99.99’unu hapsetmesi bence mükemmel
Diğer seçenekler de kolaylaştırıcı fakat önem sırası olarak önce daha iyi temizlik derim
Alet çok güzel ama bu dolar euro kuru ile almak epey zor olmalı
Çok güzel begendim süper olmuş
Güzelmiş baya beğendim çoğu kadında beğenir
Zamandan tasarruf hemen halletmesi güzel
Pratik olmasi. Kullaniyorum ve gayet memnunum.
Kablosuz olması ve derin temizlik yapması 😊
Gerçekten kaliteli ürün aynısı bizde de var...
Cok güzel makine cekiş güçü kuvvrtli
#Dyson varss zor diye bir şey yok
Özellikleri baya iyi almayı planlıyorum
Kesintisiz, uzun süre temizlik imkanı 👍
Hepsinden güzel alıcam yakında 😎
Hızlıca el süpürgesine dönüşmesi çok güzel. 🙂👍
Dipten temizligin adi tabiki dyson
Mükemmel ötesi çok beğenerek kullanıyorum 👌🏻
Dijital çağa ayak uydurmak lazım bence
Şu dönemde temiz hava veren süpürge iyi olurdu
En ince kirleri bile çekmesi harika
Emiş gücü ve toz torbasız olması