Alışveriş & Hediyeler Bir öğrencinin market alışveriş listesinde neler olmalı? ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Selam :)Arkadaşım bu sene öğrenci evine taşındı. İlk kez alışveriş yapacak. Ona liste yapmamı istedi. Ben de size sorayım dedim. Sizce öğrencinin market alışveriş listesinde neler olmalı? Bir öğrencinin market alışveriş listesinde neler olmalı? Cevapla Alışveriş Soruları Market Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Makarna..Yoğurt..Yumurta..Çay ve şeker..Patates. Kızartmak için sıvı yağDomates salatalık..Iki katık zeytin yanına çay peynir ekmek. 1 0 Yorumla
YooNa90 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Patates olabilir gayet doyucu bir besin un alın ekmek yaparsınız ya da herhangi bir hamur işi pratik şeyler 0 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Süt büskivi kahvaltılık gevrek olabilir evde sürekli çikolata bulundurun ve özellikle seviyorsanız kahve sinir krizi geçirdiğiniz çok yardımı oluyor 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Çubuk makanaa, yüKSük makanaa, fiyong makanaa, kısacası makanaa 🙄🙄 0 0 Yorumla
gülaltayy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Not defteri ve fosforlu kalem ben ilk aldıklarım ve vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
thecatye Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl makarna mantı sebze meyve yoğurt şeker kahve çay süt 0 0 Yorumla
sude91 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Deterjan. Yağ. Salça. Makarna. Yumurta. Peynir. Yoğurt 0 0 Yorumla
SaNa_Ne__KiMe_Ne Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Makarna makarna ve yine makarna 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Ne yiyorsan onu alacaksın ne bu trip tavır 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 724 cevap paylaştı. İlk sırada prezervatif olması gerekiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Makarna..
Yoğurt..
Yumurta..
Çay ve şeker..
Patates. Kızartmak için sıvı yağ
Domates salatalık..
Iki katık zeytin yanına çay peynir ekmek.
Patates olabilir gayet doyucu bir besin un alın ekmek yaparsınız ya da herhangi bir hamur işi pratik şeyler
Süt büskivi kahvaltılık gevrek olabilir evde sürekli çikolata bulundurun ve özellikle seviyorsanız kahve sinir krizi geçirdiğiniz çok yardımı oluyor
Çubuk makanaa, yüKSük makanaa, fiyong makanaa, kısacası makanaa 🙄🙄
Not defteri ve fosforlu kalem ben ilk aldıklarım ve vazgeçilmezim
Meyve
Sebze
Et ürünleri
Süt ürünleri
Ekmek
Aburcubur
makarna mantı sebze meyve yoğurt şeker kahve çay süt
Deterjan. Yağ. Salça. Makarna. Yumurta. Peynir. Yoğurt
Makarna kola patates...
Limitsiz İnternet ve para🙈
Makarna makarna ve yine makarna
Ne yiyorsan onu alacaksın ne bu trip tavır
Öğrenciler pastaizmdir makarna yani
İlk sırada prezervatif olması gerekiyor
Yumurta ekmek makarna öğrenciye yeter
Öncelik istekler yerine ihtiyaclara verilmelidir.
Kalem defter
1. Sırada makarna
Diş macunu