Geçen bi mağazadan alışveriş yaptım. Kasa'da alarm sökmeyi unutmuşlar sanırım. Eve bi geldim kıyafette alarm var. Neysem sonra gittim mağazaya durumu bildirdim ve mağazaya giriş çıkışlarda alarm hicbir şekilde ötmedi. Başınıza böyle bir olay geldi mi?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı.
Başımıza çok enteresan bir olay geldi ama alarm ötmemişti. Bir hırka beğendim. İnce bir şeydi. Omzuma attım denerim diye. Tüm mağazayı dolaştım başka bir şey beğenmedim. Hırka ince ve hafif diye fark etmemişim omzumda unutmuşum. Çıktım mağazadan başka mağaza girdim. 10 dk sonra falan hırkayı fark ettim. Aşırı panik oldum. Hemen geri gittim o mağazaya çaktırmadan yerine koydum. Ama asla unutmam. Ya ötseydi, hırsız damgası yerdim. Ama götürüp yerine koyana kadar kabusu yaşadım resmen. Ondan sonra da hep dikkat ettim.
Kızımın bebek arabasına çorap saklamasıyla mağazadan çıkarken alarm öttü ve herkes bize baktı. Çantalarımızı açtırdılar. Çocuk huzursuz olunca kucağıma aldım battaniyesinin altından çorap çıktı. Bir yandan güldüm bir yandan utancımdan yerin dibine girdim. Mağazalardan çıkmadan önce en çok dikkat ettiğim şey kızımın arabasını yoklamak oluyor
Genelde stradivarius ve mangoda alarmlar geçici süreli etkisizleştiriliyo özellikle çanta ve cüzdan içindekiler bikaç ay içinde aktif hale geliyo (küçük çip alarmlar) arkadaşımla mangoya girerken az ötmezdik artık bütün çalışanlar bizi tanıyodu ve alarm yerlerini göstermişlerdi😂
Yıllar önce böyle bir şey başıma gelmişti, hem de internet alışverişinde... Kızım için 3'lü body almıştım, üzerinde kocaman alarm vardı, alarmı sökmek için baya uğraşmıştım hatta body çıtçıtları biraz sökülmüştü :(
Aldığıklarımda hiç öyle bi sorun yaşamadım ama kızım küçükken bi kere eve geldiğimde pusetin altında 5xl erkek tshirtü bulmuştum 🤣 Mağazaya götürüp durumu izah edip geri vermiştim, alarmın nasıl ötmediği hala muamma 🤷♀️
Benimde geldi evde farkettim ertesi günü götürdüm. Farklı bir bayan vardı ve alarmı çıkarmayı sürekli unutan bir elemen varmış yani bir önceki gün kasadaki kız onun yaptığını söyledi kusura bakmayın dedi. Önemli değil dedim ama kafama takılan tek şey alarmın nasıl ötmediği oldu demekki bazı mağazalarda sadece süs için mi var alarm işini görmüyor mu. Benim aldığım küçük butik tarzı bir mağazaydı bu ihtimale yer veriyorum. Ama büyük mağazalarda bu tarz olduğunu sanmam riskli.
Oldu komsunun is yeri orda ona verdik sagolsun sokturdu. bir kezde babamla defactodan aldik birseyler tam kapidan cikiyoruz ottu herkes bakiyor babam afalladi hemen anladim gittik kasaya
Yurtdışından tommy hediye bir ceket geldi. Hangi mağazaya giriyosam çıkışta ötüyor. En son iç cebinde bi barkot buldum kopardım yine ötüyor. Tüm malla ilgili iç kısmında olan kağıtları yırttım yine ötüyor ötüyor yani.