Düzgün ve dürüstçe alışverişinizi yaptınız, mağazadan çıkarken, satış görevlisinin barkod alarmını çıkarmasını unutması sonucu, alarmın çalması ve herkesin dönüp size bakması... :D korkunç gerçekten :D
ahahah yaşadım valla ya ama benimki biraz değişik bir olaydı geçen bir mağazaya gittim kumbara aldım işte kilit şeklindeydi poşete falan koymadan elimi kolumu sallaya sallaya başka bir mağazaya girdim orada alışverişimi yaptım tam çıkarken biippp diye alarm çaldı sdfjdfj kasadan geçmemişti ya oranın sandılar :D
Evet yaşadım. Hatta hiçbişey almadığım halde çaldı. Boş bi mağazaya girdim eşim çocuklarım ve ben. Öyle etrafa bakındım ama oğlum hiç durmadığı için geri çıktım. Çıkarken alarm öttü tüm çalışanlar bakio 😃 koşarak geldiler. Bende tabi korktum oğlum bişey aldı sandım. Tekrar geçermisniz dedi kadın. Tekrar geçtim ve ikincide ötmedi. Çok garipti
3 gün önce abimle alışverişteydik mağazadan çıkarken alarm öttü ama bir şey de almamıştık bizimle aynı anda bir çocuk çıktı hızlıca geçip gitti görevli geldi biz geri çekilip bi daha geçtik alarm çalmadı muhtemelen o çocuktan kaynaklıydı öylece gitti
Alışveriş & Hediyeler konusunda 535 cevap paylaştı.
Evet yaşadım. Ama kasiyer alarmı sökmemiş. Bir de poşeti çantaya koymuştum herkesin gözü bana döndü. Bende bir alarm sökmeyi beceremiyorsunuz diye yüksek sesle söyledim.
Bi ara gratiste tonla şey çaldık arkadasimla ben kodlari cikardim attim o salak atmadi masaj jeli ve prezervatifin kodunu cikarkan öttü ama kimse s2lemedi ztn topukladık.
En İyi Cevaplar