Alışveriş & Hediyeler Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2342 Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
Umay21ozi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sıkıntı büyük ya yinede dikkat edip rütin olanı salmamak gerek 0 0 Yorumla
kirpikuçlarımavi Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Malesef bakteriler tozlar her yerde. %100 temiz olmuyor zaten hic biryer. 0 0 Yorumla
lanetlenmişhatun Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Evet düşünüyorum sürekli temizlik yapıyorum ama umarım öyledir 0 0 Yorumla
Badeolicus Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Arada temiz arada değil. Evin sürekli temiz tutulması zaman ve dikkat ister. 0 0 Yorumla
Asnckr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ne kadar dip kösede temizlik yapsakta %100 mikropları yok edemiyoruz 0 0 Yorumla
cumlemuhendisii Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Havdan uçuyor hep ondan dolayı pencereleri kapat daha az olur 0 0 Yorumla
justtopalova Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Gözüm korktu bu ne ya ev ev değil çöplük sanki 😂😂 0 0 Yorumla
sinanrl06 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Okudukça oturduğum yerden çekinmeye başladım hava süzülene kadar yine devam edeceğiz mecbur 😁 0 0 Yorumla
kanco1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl 10 gündür girmediğim evim muhtemelen tozun toprağın içinde kaybolmuştur 0 0 Yorumla
efecanoptik Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yeterince temiz olması lazım bence hastalıpa gerek yok 0 0 Yorumla
Günesli_fx Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evim gayet çok. temiz ger gün heryeri dip köşe temizlerim 0 0 Yorumla
Fındıkkurdu16 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Valla temiz gayet. Özellikle yattığım yer çok temiz. 0 0 Yorumla
Jön23 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Toz çok kötü öksürüğe neden oluyor temizlik her zaman iyidir fazlası zarar ama 0 0 Yorumla
Asisrc Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bakteri 🦠 mikrop yuvası böcek oluşturan bir şey dir 0 0 Yorumla
Kaderbldrc Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Mantikli. olan bu diger secenekler bek mantik icerigi degil 0 0 Yorumla
elnino1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Evde toz bitmez biz gırgırcıyız tek geçerim gırgırı😉 0 0 Yorumla
Mirage30 Takip Et Xper 3 Yaş: 126 +1 yıl Hanelerin bakteri dolması tabi bakteride lazım çok titizlik hastalık yapar 0 0 Yorumla
vekonyab Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Aslında hepsi korkutucu ama birini seçmek gerekti :D 0 0 Yorumla
yok_umut Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl evi hergun dip köşe temizliyorum ama yinede işe yaramadigini gördüm 🤔 0 0 Yorumla
Ardaxyzt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Temizlik gercekten dikkat edilmesi gereken bir konu ve cogu kişi üstünkörü yapıyor 0 0 Yorumla
Kimsesiz4656 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl bu korku hakkında bişey diyemem çünkü hiç yaşamamdım 😁😁 0 0 Yorumla
serhatyokuslu Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl iyice temizlik manyağı olduk pandemi döneminde. bu tarz haberlerle paranoya kıvamına geliriz. 0 0 Yorumla
Ebrup01 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Korkunç. Düşünüyorum da her gün balkon kapısı açık 😖 0 0 Yorumla
sünger_bob Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü 3 kere temizlemeye rağmen kalan partiküller yeterince korkutucu 0 0 Yorumla
russkayadevushka Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl hergün temizlensede temiz olmayacak diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
KaanAlkan119 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Ne kadar temizlense de, evde her zaman toz olabilir. 0 0 Yorumla
kfşbögkglgl Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl teşefonlarımız pek çok şeyden daha kirli buna emin olabilirsiniz 0 1 Yorumla kfşbögkglgl +1 yıl telefon Yorumla
cerrahpaşaTIPlı Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok garip öğrendiğim iyi oldu ki allah tan annem temizlik hastası 0 0 Yorumla
tehlike66362 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Milroplar çok korkutucu her an her yerdeler ve göremiyoruz 0 0 Yorumla
uysal39 Takip Et Xper 3 Yaş: 44 +1 yıl Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması.. 0 0 Yorumla
ailurophile_14 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl 🤷🏻♀️ne bilem olabilir böyle şeyler zararlı olabilir 0 0 Yorumla
TorontoBilgi Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl bu sadece bir tahmin, üzerine daha da düşünülmesi gerekiyor 0 0 Yorumla
esranurhz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Eğer doğurganlığı etkilerse gelecek nesli de yok eder. 0 0 Yorumla
NicksizQral Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl @Dyson Nayır nolamaz hemen bir Dyson almalıyım bu durumda 😑 kesinlikle başka marka olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hanelerin çoğunda birden fazla bakteri bulunduğunun ortaya çıkması 0 0 Yorumla
Sweetbutpysco Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl Güzel ama çok pahalı almak isterdim 1 0 Yorumla
Mentalite01 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Bakteri ve mantarların varlığı korkunç. 1 0 Yorumla
kayrakiraccli Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Ev temizlemek bir hayat modelidir😂 1 0 Yorumla
tartarkafasi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl yatak odasindaki mantarlar en kotusuymus ya 1 0 Yorumla
Mısırcipsi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Yakın cekimle hepsi birer canavar gibi 1 0 Yorumla
gokhankajmer34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Dyson kablosuz süpürgeler süper 😎 1 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Hepsi kötü ama yatak odasındaki daha da kötü. 1 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 390 cevap paylaştı. Dışarıdan gelebilecek pislikler en tehlikelisi 1 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Bakteriler, akarlar cidden sıkıntılı... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Haftada yaklaşık 3 defa temizlenen hanelerde bile hastalığa sebep olan partiküllerin görülmesi 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Vücut toza alışabilir sıkıntı yok 2 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Mikroptan hasta olmayacak kadar temiz işte 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Sıkıntı büyük ya yinede dikkat edip rütin olanı salmamak gerek
Malesef bakteriler tozlar her yerde. %100 temiz olmuyor zaten hic biryer.
Evet düşünüyorum sürekli temizlik yapıyorum ama umarım öyledir
Arada temiz arada değil. Evin sürekli temiz tutulması zaman ve dikkat ister.
Ne kadar dip kösede temizlik yapsakta %100 mikropları yok edemiyoruz
Havdan uçuyor hep ondan dolayı pencereleri kapat daha az olur
Gözüm korktu bu ne ya ev ev değil çöplük sanki 😂😂
Okudukça oturduğum yerden çekinmeye başladım hava süzülene kadar yine devam edeceğiz mecbur 😁
10 gündür girmediğim evim muhtemelen tozun toprağın içinde kaybolmuştur
Yeterince temiz olması lazım bence hastalıpa gerek yok
Evim gayet çok. temiz ger gün heryeri dip köşe temizlerim
Valla temiz gayet. Özellikle yattığım yer çok temiz.
Toz çok kötü öksürüğe neden oluyor temizlik her zaman iyidir fazlası zarar ama
Bakteri 🦠 mikrop yuvası böcek oluşturan bir şey dir
Mantikli. olan bu diger secenekler bek mantik icerigi degil
Evde toz bitmez biz gırgırcıyız tek geçerim gırgırı😉
Hanelerin bakteri dolması tabi bakteride lazım çok titizlik hastalık yapar
Aslında hepsi korkutucu ama birini seçmek gerekti :D
evi hergun dip köşe temizliyorum ama yinede işe yaramadigini gördüm 🤔
Ne gerek var temizlemeye yine dagiliyo sonuc olarak
Temizlik gercekten dikkat edilmesi gereken bir konu ve cogu kişi üstünkörü yapıyor
bu korku hakkında bişey diyemem çünkü hiç yaşamamdım 😁😁
iyice temizlik manyağı olduk pandemi döneminde. bu tarz haberlerle paranoya kıvamına geliriz.
Korkunç. Düşünüyorum da her gün balkon kapısı açık 😖
Çünkü 3 kere temizlemeye rağmen kalan partiküller yeterince korkutucu
hergün temizlensede temiz olmayacak diye düşünüyorum.
Ne kadar temizlense de, evde her zaman toz olabilir.
teşefonlarımız pek çok şeyden daha kirli buna emin olabilirsiniz
telefon
Çok garip öğrendiğim iyi oldu ki allah tan annem temizlik hastası
Milroplar çok korkutucu her an her yerdeler ve göremiyoruz
Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması..
🤷🏻♀️ne bilem olabilir böyle şeyler zararlı olabilir
Bakteri ve mantarların varlığı korkunç...
bu sadece bir tahmin, üzerine daha da düşünülmesi gerekiyor
Eğer doğurganlığı etkilerse gelecek nesli de yok eder.
@Dyson Nayır nolamaz hemen bir Dyson almalıyım bu durumda 😑 kesinlikle başka marka olmaz.
Hanelerin çoğunda birden fazla bakteri bulunduğunun ortaya çıkması
Güzel ama çok pahalı almak isterdim
Biz dün dyson v11 aldık efsane 😀
Bakteri ve mantarların varlığı korkunç.
Ev temizlemek bir hayat modelidir😂
Hepsi birbirinden ürkütücü
Bakteri ve mantarlar çok korkutucu.
yatak odasindaki mantarlar en kotusuymus ya
Hergün temizlik şart bakterileri en aza indirmek gerek
Way beeeee korktum şu an evimin temiz olduğunu düşünüyordum
Yakın cekimle hepsi birer canavar gibi
Dyson kullanıyorum ve çok memnunum
Dyson kablosuz süpürgeler süper 😎
Bence bakteri ve mantar en tehlikeli
Dikkate almak gerek sıkıntılı bir durum
Hepsi kötü ama yatak odasındaki daha da kötü.
Dışarıdan gelebilecek pislikler en tehlikelisi
Bakteriler, akarlar cidden sıkıntılı...
Haftada yaklaşık 3 defa temizlenen hanelerde bile hastalığa sebep olan partiküllerin görülmesi
Vücut toza alışabilir sıkıntı yok
Beni yansıtıyor bu resmen
Neden bir garip hissettim şu an🙄
Mikroptan hasta olmayacak kadar temiz işte
Şimdi inanmıyorum temiz olduğuna 🤣