Alışveriş & Hediyeler Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2342 Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her yeri bir gün süpüruyoruz sonra ki gün yine aynı oluyor berbat birşey ev tozu 0 0 Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl supurge kablolu olunca farkeden ne onu anlamadım 2 0 Yorumla
SaNa_Ne__KiMe_Ne Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl Bakteri korkunç inanılmaaaaazzz korkunç. 1 0 Yorumla
Denizsl32 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Evimizin temiz olduğunu sanarken şoka uğradım 1 1 Yorumla Hlly-UMG +1 yıl hey aslında gine temiz evin. yani bizim temizlikten kastımız tüm mikropların yok oluşu değil çünkü. bizde biliyoruz bir çok mikrobun yaşadığını. ev hava alsın diye evi havalandırdığında kim bilir hangi mikroplar giriyor içeriye :/ Yorumla
Denizdibindeinciiii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl O kadar da korkunç değil yaa 1 0 Yorumla
smileyyy_ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Küçük bebekler için mutlaka toz konusu çok önemli. 0 0 Yorumla
kanatsızmaceracı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Hepsi korkutucu napalım yani ölmüşüz biz 0 0 Yorumla
çağkannn Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Evim temiz değilmiş bunu farkettim iyi oldu :) 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bakteri ve mantarların varlığı korkunç.. 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Yatak odasında mikrop olması daha korkutucu 0 0 Yorumla
HateMyself Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Metal olabn ilgin ç baya onu seçiyorum 0 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Hepsi de berbat şeyler dyson ucuz olsa da alsak 0 0 Yorumla
naber_nassın_iyilik Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl C dedim ama d de diyebilirdim arasında kaldım :D 0 0 Yorumla
Exercitus Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Evim gerçekten çok temiz ama bilemeyiz sonuçta 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hepsi çok korkutucu bir film 0 0 Yorumla
Withzeus Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Bana göre ideal çünkü dağınık ortamdan hoşlanmam 0 0 Yorumla
uykusuzveedengesiz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Sanırım benim evim bayağı pis 0 0 Yorumla
papatyacan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl temizlik yaptığın halde gene virüs olması 0 0 Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Mis gibidir evim o kadar temizliyorum boşuna mı 😍 0 0 Yorumla
Bordoojeemm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Ayda 1 ev temizleyen ben bunu begenmedik 0 0 Yorumla
fthmtf61 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Amaaan hepimiz bir gün ölmeyecek miyiz? 😂😂 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 587 cevap paylaştı. Elinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum 0 0 Yorumla
Dkflgjdsk Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 95% +1 yıl Ne kadar temizlersek illa ki bakteri vs kalıyor 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Temizlik şakaya gelmez, sağlık icin temizlik 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Partikürlerin varlığı tiksindirici bence.. 0 0 Yorumla
Kafamdatuhaflıkvar Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Artık evimin temiz olduğunu dusunmuyorum 0 0 Yorumla
_ElCapitan_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Siler süpürürum valla temizlik imandan gelir 0 0 Yorumla
Vasat35 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Bizim evimiz temiz. Zaten biz temiz insanlarız. 0 0 Yorumla
OturanBoğa11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Toz her yerde var zaten yapicak bir şey yok 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 512 cevap paylaştı. Hepsi korkutucu gerçekten 🥺 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Her yeri bir gün süpüruyoruz sonra ki gün yine aynı oluyor berbat birşey ev tozu
supurge kablolu olunca farkeden ne onu anlamadım
Bakteri korkunç inanılmaaaaazzz korkunç.
Bakteri ve mantarlar bir kabus 🤯
heryer mikrop yuvası hele öğrenci evi ise
Evimizin temiz olduğunu sanarken şoka uğradım
hey aslında gine temiz evin. yani bizim temizlikten kastımız tüm mikropların yok oluşu değil çünkü. bizde biliyoruz bir çok mikrobun yaşadığını. ev hava alsın diye evi havalandırdığında kim bilir hangi mikroplar giriyor içeriye :/
Umarım yoktur çünkü çok korkutucu
O kadar da korkunç değil yaa
Küçük bebekler için mutlaka toz konusu çok önemli.
Ev tozundan nefret ediyorum
Temizliğe rağmen mi ayyyy korkunç
Bakteriler korkunç bence ya.
Hepsi korkutucu napalım yani ölmüşüz biz
Evim temiz değilmiş bunu farkettim iyi oldu :)
temizlik imandandır dememişler boşa :d
Çok korkutucu halılar 🤢🤢🤢🤢🤢
Bakteri ve mantarların varlığı korkunç..
Yatak odasında mikrop olması daha korkutucu
bencede herkes gibi a şıkkı
Çok yoruldum temizlik yapmaktan
Enteresanmış, teşekkürler
Metal olabn ilgin ç baya onu seçiyorum
Bakterilerin ortaya çıkması korkutur
Oksijen miktarı önemli bence
Hepsi de berbat şeyler dyson ucuz olsa da alsak
C dedim ama d de diyebilirdim arasında kaldım :D
Evim gerçekten çok temiz ama bilemeyiz sonuçta
- Hyphae mantarı
- Evet, inanıyorum.
Hepsi çok korkutucu bir film
Hergün temizliyoruz kafa rahat
Bana göre ideal çünkü dağınık ortamdan hoşlanmam
Sanırım benim evim bayağı pis
temizlik yaptığın halde gene virüs olması
Bilemiyore dikkat edilmesi gerek
Mis gibidir evim o kadar temizliyorum boşuna mı 😍
Sevmem tozları iğreniyorum
mikroptan kaçış yokmuş gibi
Ev temizde odamı boşverin
Tozdan kurtulmak imkansız ya
Ayda 1 ev temizleyen ben bunu begenmedik
en korkunç olan a şıkkı bana göre.
Bakteri ve mantarların var olması
Amaaan hepimiz bir gün ölmeyecek miyiz? 😂😂
Titizim bu konuda çok dikkat ederim.
Elinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyorum
Ne kadar temizlersek illa ki bakteri vs kalıyor
Temizlik şakaya gelmez, sağlık icin temizlik
Evimin ben remiz oldunu dusunuyroum
Kendi yaşam alanım hakkında titizim
Partikürlerin varlığı tiksindirici bence..
Evim temiz ama 24 saat ayaktayım
Artık evimin temiz olduğunu dusunmuyorum
Olması gerektiği kadar yani
Siler süpürürum valla temizlik imandan gelir
Bizim evimiz temiz. Zaten biz temiz insanlarız.
Temiz sanırım umarım galiba 😳
Toz her yerde var zaten yapicak bir şey yok
Evi havalandırmak gereklidir
Hepsi korkutucu gerçekten 🥺
yatak odasında ki olay tehlikeli