Alışveriş & Hediyeler Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2342 Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
tekfurbey Takip Et Xper 2 Yaş: 46 +1 yıl Dyson V11 kablosuz süpürge kullanın hepsinden kurtulun 1 0 Yorumla
shkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Temizlik takıntım vardı şimdi hastalığa dönüşecek üf ya😂 1 0 Yorumla
kartanesiii_00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 🙄🙄🙄 ev hiç teniz kalmıyor ki mikroplarla arkadaş oldum 1 0 Yorumla
damlanurkurt1 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Vallahi dip bucak temizlik her zaman daha güzel 7 günde 4gün dip köşe 3 günde günlük temizlik 1 0 Yorumla
Aydiayel Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Koronadan dolayı artık baya temizlik manyağı olduk 😄 1 0 Yorumla
benianlamangerekli Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Zaten temiz değildi şimdi garanti oldu temiz olmadığı 1 0 Yorumla
dadadaqw Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bu zaman kadar bende temiz oldugunu düşünürdüm meğer değilmiş 1 0 Yorumla
aycnfdnn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Reamen evim pismiş.. Artık hiç temiz olmayacak gözümde. 1 2 Yorumla Aykaram006 +1 yıl üzüldüm kanka ya Yorumla Aykaram006 +1 yıl senin evin bence temizdir :D Yorumla
ilovenudes Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Nekadar temizlenirse temizlensin o eve hergun girilip çıkılıyorsa evde bakteri eksik olmaz 1 0 Yorumla
Sanane34nem Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yatak odası sürekli utudugumuz yet olduğu için hep temiz olmalı brnce 1 0 Yorumla
Lucyester Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hic bir şey sonuncu ve 1. Si kadar korkutucu olamaz 1 0 Yorumla
erkn35 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl astım yapıyor bende toz mutlaka evin bu yüzden toz olmaması lazım 1 0 Yorumla
gknx1 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Herşeyin başı sağlık bunlara dikkat etmemiz lazım ciden korkunç 1 0 Yorumla
BurakAkBuRak34 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Banyo tuvalet temiz olmalı sürekli koku asla olmamalı tabi mutfak da oyle :) 1 0 Yorumla
Rosée_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Artık hergün temizlemem gerektiğini düşünmeye başladım ! 1 0 Yorumla
Mami0101 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Düzgün temizlik yapılmadığı için partiküllerin görülmesi normaldir 1 0 Yorumla
dertlibirinsan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Valla annem günde beş kez sildiği için süt dök yala misali bizim ev 1 0 Yorumla
aslikaracabey Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl dyson gerçekten alanında en iyisi. ama çok da pahalı. 1 0 Yorumla
ugly39 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Hanelerin çoğunda birden fazla bakteri bulunduğunun ortaya çıkması 1 0 Yorumla
sedank Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Gerçekten de korkutucu ve değişik bilgiler. Umarım yoktur 1 0 Yorumla
-âlâ- Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Umarım evimde bu saydıklarınızdan yoktur. 7/24 temizlik yaparım inşallah yoktur. 1 0 Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Temizlik şart bence en azından ben öyle düşünüyorum 0 0 Yorumla
umutsuzçiçekkk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Nasık hergün dip bucak temizlensin kocaman ev maazallah 0 0 Yorumla
Leyla24 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Çamaşır suyu ve beyaz sirke ile bakteri falan kalmıyor. 0 0 Yorumla
Okan3458 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Eviminim her yerinde herşey olabilir takı masörluk mesleğine başlayana kadar dio bıçak bir temizlik yaptım yarim torba toz cıktı hayret ettim 0 0 Yorumla
onurbech Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Düşünmek bile istemiyorum korkutucu olabilir ya da olmaya bilir ama herkesin evi kişiye göre değişir. 0 0 Yorumla
Öᴢᴇʟiᴍ Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Hepsi korkutucudur benim için tozdan bile korkunç insanlar var onlarıda çekse keşke içine şu süpürge. 0 0 Yorumla
Mazoşizo01 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tozsuz ortam yok elbette ama kimyasallar kullanmak da ciğerleri kötü etkiliyor en güzeli su ile temizlik 0 0 Yorumla
DUYARkasar Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bizde özel bir süpürge aldık astımım olduğu için gerçekten öyle böyle bir toz kir çıkmıyor hergün süpüren bile 0 0 Yorumla
sevenbikiz Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl gerçekten çok korkunç. sadece yediğimiz içtiğimiz şeyler değil her şeyden etkilenir oldu bu doğurganlık. 0 0 Yorumla
Stigmata_ Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Nekadar temizlik yapılırsa yapılsın mutlaka her evde mutlaka cam balkon acır ve dısardakı hava ve rüzgar aracılığıyla bakterı oluşması normaldir 0 0 Yorumla
Uytrewqueen Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Toza alerjim var... her sabah hapşırarak uyanıyorum anlayamazsınız 1 0 Yorumla
maviniz13 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Annem her gün kış temizliği gibi bir temizlik yapıyor zaten akdkdkdk 1 0 Yorumla
Pasa5858 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Ben çok titizimdir haftada 2 3defa temizlerim evimi 1 0 Yorumla
Furkan116634 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Benim evi görseniz ev tozu araştırması yapmazsınız 😂😂 1 0 Yorumla
ilkeayabakan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl hayatımda ilk kez böle bişi duydum bence çok korkunç 1 0 Yorumla
cerenkya10 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbiri korkunç değil. Bunlarla yaşıyoruz yıllardır niye korkalım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunları kafaya taksam hasta olurum ben gözüme temiz ve düzenli görünmesi yeterli abartmaya gerek yok 0 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ağır metallerin bulunması korkutucu 2 0 Yorumla
Hamzakulup Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Benim çok acil para hitiyaciim var bana yardımcı olrmusuz 0 0 Yorumla
selmsdsa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Cjjjj olmaxz böylesi daha hayırlı olur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
İsimsizlikişimiz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ne kadar temizlense bile bakteriler mutlaka oluyor tamamen hijyen olamiyor malesef 0 0 Yorumla
Büşodiyin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Biz ne kadar temizlesek daha doğrusu temiz sansakta göremediğimz bakteriler var maalesef 0 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması 0 0 Yorumla
derikemer Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bakterilerden kaçış yok cildimizde bile sayısız bakteri türü var abartmayalım 0 0 Yorumla
boyabatlıyımben Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Düzenli toz alma ve süpürme ile halledilebilir bol bol çamaşır suyunu da unutmayalım 0 0 Yorumla
Nikolas_Flamel Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İllaki temiz değildir mükemmel olamasz netice de :) 0 0 Yorumla
Mehmetsevim73 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cünkü toz kapan Bi yeri ev ici olsun ne kadar temizlesen 1 gün tutmaz 0 0 Yorumla
NisaNur769 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hepsi çok kötü ya tek bi tanesini seçmek mümkün değil 0 0 Yorumla
LESNARfonsi Takip Et Xper 2 Yaş: 74 +1 yıl @Tehlikeli77Ev tozuuuuu araştırması iyi olmuş jshdhshsh 0 0 Yorumla
GothamaYarasası Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Zaten sadece toz değil küçük böcekleri bile yutuyoruz 0 0 Yorumla
serikci Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Evdeki bakteriler sadece halılarda olur ne kadar silsen bile temizlenmek illaki yıkanması lazım 0 0 Yorumla
sporcununbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kirli ortam her zaman kendini belli eder ve ben asla yaşayamam oralarda 0 0 Yorumla
Aylaayla00 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Evimin temiz olduğunu düşünmüyorum Şuanda ağladığım kadarıyla pisliğin içinde yaşıyorum 0 0 Yorumla
pinkrose91 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hanelerin çoğunda birden fazla bakteri bulunduğunun ortaya çıkması 0 0 Yorumla
Demiray07 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl insanlarin göz kapaklarinda da toz akarlari yaşıyor o yuzden evde olmalarına hiç şaşırmadım... 0 0 Yorumla
Gölge006 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Biz iki günde bir süpürüyoruz çok temizdir benim evim 0 0 Yorumla
tühyaaşansımaküseyim Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Zaten evimi haftada bir süpürüyorum şimdi iyice pis olduğuna ikna oldum. 0 0 Yorumla
Sıskagüçsüz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok ilginç bir bilgi olduğunu düşünüyorum gerçekten ikginç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Dyson V11 kablosuz süpürge kullanın hepsinden kurtulun
Temizlik takıntım vardı şimdi hastalığa dönüşecek üf ya😂
🙄🙄🙄 ev hiç teniz kalmıyor ki mikroplarla arkadaş oldum
Evim temiz değil zaten pek temizlik yapmayı sevmem 😄
Vallahi dip bucak temizlik her zaman daha güzel 7 günde 4gün dip köşe 3 günde günlük temizlik
Koronadan dolayı artık baya temizlik manyağı olduk 😄
Zaten temiz değildi şimdi garanti oldu temiz olmadığı
Bu zaman kadar bende temiz oldugunu düşünürdüm meğer değilmiş
Reamen evim pismiş.. Artık hiç temiz olmayacak gözümde.
üzüldüm kanka ya
senin evin bence temizdir :D
Nekadar temizlenirse temizlensin o eve hergun girilip çıkılıyorsa evde bakteri eksik olmaz
Yatak odası sürekli utudugumuz yet olduğu için hep temiz olmalı brnce
Hic bir şey sonuncu ve 1. Si kadar korkutucu olamaz
astım yapıyor bende toz mutlaka evin bu yüzden toz olmaması lazım
Herşeyin başı sağlık bunlara dikkat etmemiz lazım ciden korkunç
Banyo tuvalet temiz olmalı sürekli koku asla olmamalı tabi mutfak da oyle :)
Artık hergün temizlemem gerektiğini düşünmeye başladım !
Düzgün temizlik yapılmadığı için partiküllerin görülmesi normaldir
Valla annem günde beş kez sildiği için süt dök yala misali bizim ev
dyson gerçekten alanında en iyisi. ama çok da pahalı.
Hanelerin çoğunda birden fazla bakteri bulunduğunun ortaya çıkması
Gerçekten de korkutucu ve değişik bilgiler. Umarım yoktur
Umarım evimde bu saydıklarınızdan yoktur. 7/24 temizlik yaparım inşallah yoktur.
Temizlik şart bence en azından ben öyle düşünüyorum
Nasık hergün dip bucak temizlensin kocaman ev maazallah
Çamaşır suyu ve beyaz sirke ile bakteri falan kalmıyor.
Eviminim her yerinde herşey olabilir takı masörluk mesleğine başlayana kadar dio bıçak bir temizlik yaptım yarim torba toz cıktı hayret ettim
Düşünmek bile istemiyorum korkutucu olabilir ya da olmaya bilir ama herkesin evi kişiye göre değişir.
Hepsi korkutucudur benim için tozdan bile korkunç insanlar var onlarıda çekse keşke içine şu süpürge.
Tozsuz ortam yok elbette ama kimyasallar kullanmak da ciğerleri kötü etkiliyor en güzeli su ile temizlik
Bizde özel bir süpürge aldık astımım olduğu için gerçekten öyle böyle bir toz kir çıkmıyor hergün süpüren bile
gerçekten çok korkunç. sadece yediğimiz içtiğimiz şeyler değil her şeyden etkilenir oldu bu doğurganlık.
Nekadar temizlik yapılırsa yapılsın mutlaka her evde mutlaka cam balkon acır ve dısardakı hava ve rüzgar aracılığıyla bakterı oluşması normaldir
Toza alerjim var... her sabah hapşırarak uyanıyorum anlayamazsınız
Annem her gün kış temizliği gibi bir temizlik yapıyor zaten akdkdkdk
Ben çok titizimdir haftada 2 3defa temizlerim evimi
Benim evi görseniz ev tozu araştırması yapmazsınız 😂😂
hayatımda ilk kez böle bişi duydum bence çok korkunç
Hiçbiri korkunç değil. Bunlarla yaşıyoruz yıllardır niye korkalım
Bunları kafaya taksam hasta olurum ben gözüme temiz ve düzenli görünmesi yeterli abartmaya gerek yok
Ağır metallerin bulunması korkutucu
Benim çok acil para hitiyaciim var bana yardımcı olrmusuz
Cjjjj olmaxz böylesi daha hayırlı olur diye düşünüyorum
Ne kadar temizlense bile bakteriler mutlaka oluyor tamamen hijyen olamiyor malesef
Biz ne kadar temizlesek daha doğrusu temiz sansakta göremediğimz bakteriler var maalesef
Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması
Bakterilerden kaçış yok cildimizde bile sayısız bakteri türü var abartmayalım
Düzenli toz alma ve süpürme ile halledilebilir bol bol çamaşır suyunu da unutmayalım
İllaki temiz değildir mükemmel olamasz netice de :)
Cünkü toz kapan Bi yeri ev ici olsun ne kadar temizlesen 1 gün tutmaz
Hepsi çok kötü ya tek bi tanesini seçmek mümkün değil
@Tehlikeli77
Ev tozuuuuu araştırması iyi olmuş jshdhshsh
Zaten sadece toz değil küçük böcekleri bile yutuyoruz
Evdeki bakteriler sadece halılarda olur ne kadar silsen bile temizlenmek illaki yıkanması lazım
Kirli ortam her zaman kendini belli eder ve ben asla yaşayamam oralarda
Evimin temiz olduğunu düşünmüyorum
Şuanda ağladığım kadarıyla pisliğin içinde yaşıyorum
Hanelerin çoğunda birden fazla bakteri bulunduğunun ortaya çıkması
insanlarin göz kapaklarinda da toz akarlari yaşıyor o yuzden evde olmalarına hiç şaşırmadım...
Biz iki günde bir süpürüyoruz çok temizdir benim evim
Zaten evimi haftada bir süpürüyorum şimdi iyice pis olduğuna ikna oldum.
Çok ilginç bir bilgi olduğunu düşünüyorum gerçekten ikginç