Alışveriş & Hediyeler Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu? (Sayfa 3) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2342 Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 65 kişi beğendi
Melina_00_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl güneşte gördüğümüz hava da uçuşan partiküller korkunçç... 0 0 Yorumla
SiyahCamel Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Aslında evimin temiz olduğunu düşünmüyordum ama artık hiç düşünmüyorum :/ Korktum be. 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Ne kadar temizlesek de temizliyelim bakterilerden beya mikroplardan zor kurtuluruz 0 0 Yorumla
Sams7v Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Temizlenmesine rağmen bu kadar kirliyse temizlenmeyen halini düşünmek istemiyorum. 0 0 Yorumla
Suskunbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Hepsi birbirinden korkunç hangisi daha korkunç sıralama yapmak zor. 0 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Bence sonuncu çünkü temizliği boşuna mı yapıyorlar sonuçta 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Evim temiz degil bazen odadan odaya gecemiyorum toz firtinasi oluyor 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% +1 yıl Herkes kendi malının daha kaliteli olduğunu söylüyor, nasıl test etmemiz gerektiğini bilimiyoruz. 0 0 Yorumla
ttarrakkafası Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl metal ve mantarlar cok kotu ama toza care yok maalesef 0 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Ne kadar temiz olursa olsun tozlardan kurtulmanin yolu yok 0 0 Yorumla
zekiikızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Evimin temizliğine inanıyorum ama odamınkini bilemeyeceğim şimdi 0 0 Yorumla
MahmutUcar Takip Et Yoda Yaş: 55 , eic 75% +1 yıl Fanis içinde mi yaşayalım, biraz toz toprak olsun yahu 0 0 Yorumla
sulym Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Hafta da 3 bileye şaşkınlıkla baktım istisnasız hergün temizlenir evimiz 0 0 Yorumla
1-JessicaRabbit Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması 0 0 Yorumla
handsome33 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 84% +1 yıl Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması.. 0 0 Yorumla
nedemeknisayim Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Çokta korkunç değil çünkü hepimizin evi böyledir genelde 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Nekadar temizlenirse temizlensin bakteriler kaçınılmazdır 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Hepsi bağışıklık sistemini güçlendirmek adına gerekli bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakterisiz bir ortam düşünülemezdi zaten ama yinede temizlikte hassas olmak gerek 1 0 Yorumla
tolga_yeşildağ Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Ben de evim temiz derdim. Şöyle bir gerçek var ki; biz sadece görünen pislikleri, tozları temizliyoruz. Görünmeyenler evin her noktasında bizimle birlikte kalıyor. Tehlike arz eden de bu 1 0 Yorumla
KötülüğüNYükselişi Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Metabolizma sağlam olsun gerisi hikaye diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
karameleeeek Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl hepsi diyebilirim valla en ćok korktuğum sey oturduğum yerden hasta olmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçekten bakteriler her yerde var sürekli temizlenirse bakterileri azaltabilirz 1 0 Yorumla
mahmut80 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Mantar oluşumları çok riskli hele bu zamanda covid salgını bunu daha önemli hale getiriyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Toz toprak mantar çok zararlı özellikle alejisi olanlar için tehlikeli durum hastalığa davetiye çıkartır. sonra alerji astım bronşit vs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Feng shui kadar ilgi cekici degil,fazla bilimsel, renksiz ve gelecegin umuduna oynamiyor...pazarlama, umut satabilmekle alakali nesne degil: ) 0 0 Yorumla
Posta-Guvercini34 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Evinizin temiz olduğu düşünenler bilgisayarlarınızın kasası açıp içine bakabilirler 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Bitmeyen temizlik kadınların çilesi sonuçlar ürkütücü hepsine geçmiş olsun 🤭🤦♂️ 0 0 Yorumla
Absolut31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl En güzel pratik kullanışlı cihaz diyorsanız deneyin derim. harika gerçekten 1 0 Yorumla
yalnızlıgademıratan Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Temizlik benim için 1. Sırada tozdan asla haz etmiyorum 1 0 Yorumla
KyloRenn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Nekadar temizlesemde o partiküllerin kaldığını öğrendim daha güçlü bi temizlik aletine ihtiyacım var🤓 1 0 Yorumla
22tamer2222 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben haşerelerden nefret ederim bu yapılan araştırma en azından insanımızın bu konu üzerinde daha hassas olmalarını sağlar umarım... 1 0 Yorumla
ӄıʀƈiƈӄ Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Dyson hepsi korkunç felaket felaket birde alerji varsa bittin hapşur dur artık ama Dyson varsa rahatsın.🌸 1 0 Yorumla
Pandaperest Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Benim evimin bu okuduklarımdan sonra asla temiz olmadığını hatta iğrenç halde olduğunu düşünmeye başladım 😶 1 0 Yorumla
nurswallow Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Benim demek bu tozlardan dolayı burnum çok tıkanıyor ve nefes alamıyorum ev pis anacım sağlığımıza zarar valla 1 0 Yorumla
LatifeHanım Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ben temizlik hastasıyım ve böyle şeyler beni hep tedirgin ediyor. Asla temiz olduğunu düşünmem evimin. 1 0 Yorumla
Nehirsadece Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Yatağımı sabah gece sirkeliyorum seriyorum haftada 3 kez yıkıyorum ve bu kadarını kendime yapsam dünya güzeli olurdum 😂😂 1 0 Yorumla
esmaltin_ Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Evimin temiz olduğunu düşünüyor-dum! Bunu görene kadar 😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bizim ev bk gotutuyor. Karinca, sinek.. daha coooooooook seeey y 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok titiz bir insan olarak birileri gelip gittiğinde bile siler süpürürüm. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hergün üşenmeyiz toz almak gerek, ev nefes alıyor, hergün yapsan bile.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evimin temiz olduğunu düşünüyorum ama düşünmemem gerekiyormuş kdjdjjd 0 0 Yorumla
altuga8 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Yav git bir köye adam tarladan geliyor üstübaşı toprak, dama giriyor hayvan temizliyor hiç bir sorun olmuyor. Toz muş apartman yaşamında herşey olur. 0 0 Yorumla
ben_ozgurlugum Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Haftada yaklaşık 3 defa temizlenen hanelerde bile hastalığa sebep olan partiküllerin görülmesi 0 0 Yorumla
Can3636can Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ne kadar temiz diye düşünsek te temiz olmuyor ne yazık ki 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Ne kadar temizlesek te çok tiz kalkıyor anlamıyorum 0 0 Yorumla
biralexolanadam Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl çok faydali bir faydali bir paylaşım olmuş, ihtiyacı olanlar değerlendirmeli. 0 0 Yorumla
yusufalakis Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Haftada yaklaşık 3 defa temizlenen hanelerde bile hastalığa sebep olan partiküllerin görülmesi 1 0 Yorumla
TheQueenSNM Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hepsi birbirinden korkunç. Evimin temiz olduğunu düşünüyordum ama öyle değilmiş maalesef. 1 0 Yorumla
bykaptanTsubasa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Doğrudur bazı yerleri sık sık temizlemek lazım 3 gün olmuyorsa hergün temizlenmesi lazım 1 0 Yorumla
TamBirLeydi_Minyon Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Bakterilerin varlığı korkutucu. Özelliklede temizlik hastalarının asla okumaması gereken bir yazı 🙂 1 0 Yorumla
BLOSSOMNİGHTGALE Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben vidalarına kadar temizlerim yoksa akşam düşünmeden edemem 1 0 Yorumla
cenk38 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hepsi ürkütücü ve sağlık olarak ciddi tehdit unsuru güzel makına ve guzel temızlık şart Tabi 1 0 Yorumla
ugurkz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl O kadar temizlemeye rağmen gitmemesi insanı ürkütüyor açıkçası 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
güneşte gördüğümüz hava da uçuşan partiküller korkunçç...
Aslında evimin temiz olduğunu düşünmüyordum ama artık hiç düşünmüyorum :/ Korktum be.
Ne kadar temizlesek de temizliyelim bakterilerden beya mikroplardan zor kurtuluruz
Temizlenmesine rağmen bu kadar kirliyse temizlenmeyen halini düşünmek istemiyorum.
Hepsi birbirinden korkunç hangisi daha korkunç sıralama yapmak zor.
Bence sonuncu çünkü temizliği boşuna mı yapıyorlar sonuçta
Evim temiz degil bazen odadan odaya gecemiyorum toz firtinasi oluyor
Herkes kendi malının daha kaliteli olduğunu söylüyor, nasıl test etmemiz gerektiğini bilimiyoruz.
metal ve mantarlar cok kotu ama toza care yok maalesef
Ne kadar temiz olursa olsun tozlardan kurtulmanin yolu yok
Evimin temizliğine inanıyorum ama odamınkini bilemeyeceğim şimdi
Fanis içinde mi yaşayalım, biraz toz toprak olsun yahu
Hafta da 3 bileye şaşkınlıkla baktım istisnasız hergün temizlenir evimiz
Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması
Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması..
Çokta korkunç değil çünkü hepimizin evi böyledir genelde
Nekadar temizlenirse temizlensin bakteriler kaçınılmazdır
Hepsi bağışıklık sistemini güçlendirmek adına gerekli bence
Bakterisiz bir ortam düşünülemezdi zaten ama yinede temizlikte hassas olmak gerek
Ben de evim temiz derdim. Şöyle bir gerçek var ki; biz sadece görünen pislikleri, tozları temizliyoruz. Görünmeyenler evin her noktasında bizimle birlikte kalıyor. Tehlike arz eden de bu
Metabolizma sağlam olsun gerisi hikaye diye düşünüyorum
hepsi diyebilirim valla en ćok korktuğum sey oturduğum yerden hasta olmak
Gerçekten bakteriler her yerde var sürekli temizlenirse bakterileri azaltabilirz
Mantar oluşumları çok riskli hele bu zamanda covid salgını bunu daha önemli hale getiriyor
Toz toprak mantar çok zararlı özellikle alejisi olanlar için tehlikeli durum hastalığa davetiye çıkartır. sonra alerji astım bronşit vs
Feng shui kadar ilgi cekici degil,
fazla bilimsel, renksiz ve gelecegin umuduna oynamiyor...
pazarlama, umut satabilmekle alakali nesne degil: )
Evinizin temiz olduğu düşünenler bilgisayarlarınızın kasası açıp içine bakabilirler
Bitmeyen temizlik kadınların çilesi sonuçlar ürkütücü hepsine geçmiş olsun 🤭🤦♂️
En güzel pratik kullanışlı cihaz diyorsanız deneyin derim. harika gerçekten
Temizlik benim için 1. Sırada tozdan asla haz etmiyorum
Ben temizlik hastasıyım Heleki şu pandemi sürecinde
Nekadar temizlesemde o partiküllerin kaldığını öğrendim daha güçlü bi temizlik aletine ihtiyacım var🤓
Ben haşerelerden nefret ederim bu yapılan araştırma en azından insanımızın bu konu üzerinde daha hassas olmalarını sağlar umarım...
Dyson hepsi korkunç felaket felaket birde alerji varsa bittin hapşur dur artık ama Dyson varsa rahatsın.🌸
Benim evimin bu okuduklarımdan sonra asla temiz olmadığını hatta iğrenç halde olduğunu düşünmeye başladım 😶
Benim demek bu tozlardan dolayı burnum çok tıkanıyor ve nefes alamıyorum ev pis anacım sağlığımıza zarar valla
Ben temizlik hastasıyım ve böyle şeyler beni hep tedirgin ediyor. Asla temiz olduğunu düşünmem evimin.
Yatağımı sabah gece sirkeliyorum seriyorum haftada 3 kez yıkıyorum ve bu kadarını kendime yapsam dünya güzeli olurdum 😂😂
Bunlar gerçek mi dyson 😱😱
Evimin temiz olduğunu düşünüyor-dum! Bunu görene kadar 😂
Bekar halimle bile evim tertemizdir toz pislik olmaz
Ne kadar temizlersek temizleyelim tam kurtulamayizz
Bizim ev bk gotutuyor. Karinca, sinek.. daha coooooooook seeey y
Çok titiz bir insan olarak birileri gelip gittiğinde bile siler süpürürüm.
hergün üşenmeyiz toz almak gerek, ev nefes alıyor, hergün yapsan bile..
bakteriler her yerde 😕 cok daha fazla temizlik yapilmali
Evimin temiz olduğunu düşünüyorum ama düşünmemem gerekiyormuş kdjdjjd
Hepsi tehlikeli ama korona daha tehlikeli 🤔 Gerçi o virüs
Yav git bir köye adam tarladan geliyor üstübaşı toprak, dama giriyor hayvan temizliyor hiç bir sorun olmuyor. Toz muş apartman yaşamında herşey olur.
Haftada yaklaşık 3 defa temizlenen hanelerde bile hastalığa sebep olan partiküllerin görülmesi
Ne kadar temiz diye düşünsek te temiz olmuyor ne yazık ki
Ne kadar temizlesek te çok tiz kalkıyor anlamıyorum
çok faydali bir faydali bir paylaşım olmuş, ihtiyacı olanlar değerlendirmeli.
Haftada yaklaşık 3 defa temizlenen hanelerde bile hastalığa sebep olan partiküllerin görülmesi
Hepsi birbirinden korkunç. Evimin temiz olduğunu düşünüyordum ama öyle değilmiş maalesef.
Doğrudur bazı yerleri sık sık temizlemek lazım 3 gün olmuyorsa hergün temizlenmesi lazım
Bakterilerin varlığı korkutucu. Özelliklede temizlik hastalarının asla okumaması gereken bir yazı 🙂
Ben vidalarına kadar temizlerim yoksa akşam düşünmeden edemem
Hepsi ürkütücü ve sağlık olarak ciddi tehdit unsuru güzel makına ve guzel temızlık şart Tabi
O kadar temizlemeye rağmen gitmemesi insanı ürkütüyor açıkçası