Hamile olduğum için çok temizlik yapamıyorum ama biliyorum ki yatak odasında sürekli bir yerlerde görünmeyen bakteri ve minik canlılar yetişiyor beni öyle rahatsız ediyor ki bu durum dyson en ince tozları bile alır buna şüphem yok 😈
Eskisi hiç temizlemiyoms Philips geçtik şoka girdm hazineyi görünce ki hergun ev supururum kedim var😁 Dyson sen gelsen bize ev ışıldar ozmn Seni alicm Dysonlove🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
357Cevap
Evim temiz sanıyordum ama şu an asla temiz olmadığını anladım.
Her gün evimi temizliyorum. Bakterilere savaş açtım ve bu savaş asırlar boyu sürecek. :D
Nefes almamızı engelleyen mantarlar ve bakteriler tehlikeli
Dyson sağlığımızı koruyacak harika buluşları hizmetimize sunuyor
Alerjim olduğu halde evi duzenli supurunce birsey kalmiyor.
Özellikle yatak odalarındaki beni korkuttu. Tamemen savunmasız yatıyoruz. 😱
dyson sen olmasan nasil başa çikicaz bu hayatin pislikleri ile
Bunları önlemek içinde dyson gibi güzel bir süpürge şart. Özellikle b şıkkı tam rahatsız edici.
Temizlik mühim mesele. Koronavirüs sonrası bunu daha da iyi gördük zaten.
Hamile olduğum için çok temizlik yapamıyorum ama biliyorum ki yatak odasında sürekli bir yerlerde görünmeyen bakteri ve minik canlılar yetişiyor beni öyle rahatsız ediyor ki bu durum dyson en ince tozları bile alır buna şüphem yok 😈
Bastan sonra haftada 2 kere temizlenmesi lazim dip kose duvarlar bile buda mumkun degil zaten az çok bilinen gerçekler
Şu reklam sorularını bir de ben cevaplayayım. Temiz olduğuna inanmıyorum, tozların farkındayım zaten.
Çok derin bir temizlik yapmak gerek belliki ama ne olursa olsun illa vardır bakteri. Boşverin vücuda bakteri de lazım 🤪
Bağışıklık sistemi için hepsi lazım aslında ama bana zararı dokunmadan orda kalabilirler ben barışçıl Bi insanım vahşi değilim
Aynen bende Genelde toz götürür ama yeni Bilgisayar aldığından beri gayet temiz güzel gözüksün diye uğraşıyorum ya
Genelde bok götürür ama yeni Bilgisayar aldığından beri gayet temiz güzel gözüksün diye ugrasiyorum 😂
Olabildiğince her gün her gün temizliyorum ama es geçilen şeyler oluyor tabi en ufak bir havalandırma açsak bile toz vs dolaşıyor içeri
Aslında hepimiz temizlik yaptığımızı zannediyoruz ama hiç bir zaman var olan mikropları tamamiyle yok edemiyoruz
Alt tarafı toz dediğimiz şey doğurganlığı etkilemesi korkunç bir durum dyson hediyesi gelir de boyle durumlar yasamayiz inşallah
havalanmayan/az havalanan ortamlarda radon denilen radyoktif bir gazını birikme riski
Başak Burcuyum temizlik hastalığım var temizliğine oldukça önem gösteriyorum
Bakterilerin varlığını bu kadar yakından görebilsek kafayı yerdik
Bu yoklukta bir de süpürge aldıracaksınız, kanıma girmeyin lütfen
Zaten bunları engelledği söylenen bir süpürge kullanıyoruz o yüzden no problem
Bakteriler akarlar cidden korkutuyor hele de şu pandemi sürecinde
Hepsi korkutucu ama vücudumuzun mikrobada ihtiyacı var sıkıntı yok.😂
Hastalığa neden olan her şey evimizde kol geziyorsa her şeyden korkmak lazım. Temizlik olmazsa yandık desenize
Eskisi hiç temizlemiyoms Philips geçtik şoka girdm hazineyi görünce ki hergun ev supururum kedim var😁
Dyson sen gelsen bize ev ışıldar ozmn
Seni alicm
Dysonlove🖤
Bazı özel ürünler kullanıyorum tabiki, işe yarıyor.
Yani aslında hepsinde biliyoruz. Çokta korjutmadi bu yüzden
Tozlar zarar veriyor insana buna dikkat edilmesi gerektiğini belirtmek isterim
Benim evim 7 24 temizdir kimse toz tanesi bile bulamaz
Zaten ne kadar temizlik yapılsa da illaki gözden kaçan yerler oluyor
Sence, “Ev Tozu Araştırması” sonucunda ortaya çıkan bu sonuçlardan hangisi daha korkutucu?
Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması
Hanelerin bazılarında, doğurganlığı bile etkileyebilen Molibden ağır metalinin bulunması..
Hepside birbirinden iğrenç birinden kurtulsak digerine yakalanıyoruz mutlaka
Toz aslında ölü deri parçaları olduğunu biliyor muydunuz
Ev temizdir yalandan temizlik yapılmadığı sürece
#Hükümdar
Haftada yaklaşık 3 defa temizlenen hanelerde bile hastalığa sebep olan partiküllerin görülmesi..
Hangisi daha az toz kaldırıyorsa doğru cihaz odur bence.
a en korkuncu ya gelecek nesiller de etkilenir öyleyse
Ven inanıyorum temiz olduğuna da annemle ablamı hiç inandıramadım nedense.
Yakın bir zamanda taşınma süreci olacak çok inanılmaz da temiz değil.
Bence 10 üzerinden 7 iyidir🤭 Bekar ve öğrenci olduğumu düşününce iyi bir not bence 😂
Evim temiz. En azından ben öyle olduğuna kendimi inandırdım.
Zaten her zaman pismiş diyip temizliği bırakan yoktur umarım 😂😂
Domestos kadar temızzz ennn sevdıgımmm olmazsa olmazımmm🌟🌟🌟
annem gunde 2-3 defa ev siler tuvalet banyo yikar ama bu bilgileri gorurse kafayi yiyebilir :)
Bende alerjik astım var. O yüzden odamda kitap tutmam. Ama gene de öksürük oluyor.
Fazla da abartılı değil bence, yani yillaraca yaşıyoruz sonuçta
Çok temiz oldugunu pek düşünmemiştim ama korkutucu 🧐
Yazdığı kadar etkili değildir ama temizliği arttırmak lazım geliyor yine de.
Ne kadar temizlerseniz temizleyin faydası yok takmayın kafanıza
Aşırı toz takıntılı olduğum için bu seçenek bana korku filmi gibi geldi.
İstediğin kadar toz al yinede yalan 3 günde yine toz olur. Yaşadığın şehir bu durumu ikiye katlar
Hiç birzaman temiz olmaz
24 saat temizlik yapmak zor yani
Annem zaten bunları engellediği söylenen bir süpürge kullanıyor o yüzden bizde sıkıntı yok.
Hanelerin çoğunda birden fazla bakteri bulunduğunun ortaya çıkması.
Bilmem her şey tuhaf sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah