Kaldım böyle kızlar ya oturdum hüngür hüngür ağlıyorum niye böyleyim diye. Yanlardan üstlerden fışkırıyor. Değişim de yapmazlar şimdi iç çamaşırı diye. Ne yapıcam ben şimdi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada öyle kilolu da değilim hafif ayva göbeğim var belim de ince omuzlarım aşırı geniş değil ben ona güvenerek belki 85 olur dedim ama sonuç o kadar komik ki sinirden ağlıyorum
Sütyen/bralet aldım.90 beden kalmadığı için 85b aldım ve bana çok küçük geldi. Ne yapmalıyım?
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
E kendi memeni bilmiyor musun ki küçüğünü alıyorsun tabi sığmaz yazık olmuş ailede var mı bir tık küçük memeli olan ona hediye et artık yapacak birşry yok
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya biliyorum da çok heveslendim 1 beden küçük olsa ne olur ki dedim denemeden aldım virüs var diye şimdi de elimde kaldı
Ama bak anlatayım sana öyle kullanınca memem taşıyo her yerden iki yuvarlak da taşıyo içine sokuyorum yanlardan taşıyo o kadar komik görünüyo ki ben bunu dışarda giyemem gömleklerin önünü açık bırakarak giymeye almıştım ama şu an son durum olarak ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu
önce bir sakin ol çok aşırı değilse bunla kapalı gömlekler giy haatta kışın giy şimdi daha başka neler önereyim ki sana.. orta bağlantı yerini biraz uzun tut kenarlardan taşmaz azıcık üstten taşar o zaman oda güzel bir dekolte görüntüsü verir
Ama bu meme denilen başımın belası balonumsu şeyler benim her şeyimi engelliyo bu hayattaki her şeyimi. bir gömlek denerim belden oturur memeden kapanmaz ya da düğmeleri açılır her zaman özel mi yaptırcam ya ne biçim vücut bu
Oyle giysem her yerden taşıyo yani gören der ki pavyonda çalışıyo galiba hiçbir şey giymeseydin derler öyle bir üst. Dantelli bir de. Ben gömleğin önünü açık bırakarak giymeye almıştım ama şu an o kadar hayal kırıklığı ki. İçine sokuyorum mememi bu sefer yanlardan felaket taşıyo öyle yapmasam üstten ağzıma giriyo altı üstü bir beden küçüğünü aldım başıma gelene bak
İşte olmadı zaten striptizci gibi duruyorum üstten içeri soksam yanlardan taşıyo avuçlayıp içine sığdırmaya çalışıyorum yine taşıyo kesicem mememi sinirden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
E kendi memeni bilmiyor musun ki küçüğünü alıyorsun tabi sığmaz yazık olmuş ailede var mı bir tık küçük memeli olan ona hediye et artık yapacak birşry yok
Ya biliyorum da çok heveslendim 1 beden küçük olsa ne olur ki dedim denemeden aldım virüs var diye şimdi de elimde kaldı
Ee napacaksın peki? bir beden küçük olsa işte fışkırıyor gibi oluyor dimi
Evet hem de her yerden ya yanlardan da fışkırıyor önden ağzıma giriyor yani hiç giymiyim daha iyi öyle bir şey oldu bir tek yuvarlak tarafı kapatıyor
Oda baya yakışıyordur güzel duruyordur ama dimi 😋😂
Striptiz yapmicaksam hos durmuyo yani
Ya yarın birgün kocanı kışkırtmak için giyersin işte 😂 özelden devam etsek nasıl olur hanfendi 🤔😂
Mümkünse kocam beni böyle görmesin ben de insanım yani canım var benim de
Neden çok mu gözü döner 🙄😂
Oyle olur ister istemez ben ona da hak veririm yani ama bu hikayede yanan ben olurum zaten cildim hassas
Ya özelden bu konuya devam edelim yazsanaa
Niye ne yapıcaz özelden
Orda konuşalım sorayım anlat yani rahatsız etmem merak etme
İyi de gizlisin zaten mantıken
Çıktımmm 😂
ne kadara aldın
bir arkadaşına hediye et napcan başka
Kim iç çamaşırı hediyesi kabul eder ki zaten 80 bedenden yukarı arkadaşım yok
ya bir kere giymişsin zaten
herkes kabul ederde 85 bedeni nerde bulcan doğru
Tam tersi kabul etmez kimse bence
Göğüslerini kucultemeyecegine göre sütyeni degistir
Değişmiyolar işte iç çamaşırı diye
Yenisini Alırsın canın sagolsun
ağlamana gerek yok ki sevdiğin bir arkadaşına doğum günü hediyesi olarak verebilirsin
85 beden arkadaşım da yok ki 75 80 onlar da
eee o zaman sende öyle kullan
Ama bak anlatayım sana öyle kullanınca memem taşıyo her yerden iki yuvarlak da taşıyo içine sokuyorum yanlardan taşıyo o kadar komik görünüyo ki ben bunu dışarda giyemem gömleklerin önünü açık bırakarak giymeye almıştım ama şu an son durum olarak ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu
önce bir sakin ol çok aşırı değilse bunla kapalı gömlekler giy haatta kışın giy şimdi daha başka neler önereyim ki sana.. orta bağlantı yerini biraz uzun tut kenarlardan taşmaz azıcık üstten taşar o zaman oda güzel bir dekolte görüntüsü verir
Emin ol çok aşırı ama deneyeceğim bu dediğinizi gerçekten çok sağ olun bana yol gösterdiniz
ben sadece yardımcı olmak için sölüyorum bu kadar severek aldığınızı giyemeyip ağlamanıza üzüldüm ben görmeden sadece fikir olarak söledim
Çok sağ olun minnettar oldum
rica ederim iyi günlerde kullanın... ağlama ama bir daha böyle durumlarda sen bana haber et ben sana dahiyane fikirlerimi sunarım :))
Canımsınn
gizlisin olmasan tkp ederdim
Bunun için mı üzüldün kaç para verdin xhwnfuejduanc
139.90
Oha mk git ağla köşede o kadar para verilir mi
Ağlıyorum zaten bıçakla kesicem şu meme denen şeyi sinirden
O kadar da abartma mk bisey olmaz dursun kenarda arkadaşına satarsın
80 bedenden yukarı arkadaşım yok ve kimse almaz giyilmiş diye
O zaman dursun kenar da bir daha aynı hatayı yapmazsın
Asla yapmam assla
Kıyamammmmm büyük memeli olmanın sorunları chwcuajzuanv
Gardropta sat 10,15 tl altına kargo parası koy onun yerine
Kıyamam ya yenisini alalim
139.90 nasil alcam bir daha :(
Sen üzme kendini. Ben hediye alayim sana ya
Yok olur mu öyle şey, karşılıksız hediye almaz zaten kimse
Yok cidden üzme kendini karşılıksız almak istiyorum
Yine de teşekkür ederimm
Üzme kendini göğüs bölgesini çalıştıran egzersizler yap belki o zaman bralet istediğin gibi olur
Araştırdım da genetikte yoksa ne küçülürmüş ne de büyürmüş
Boy kilo ne peki senin
1.70 kilo 63
Bence 5 kilo versen o egzersizleri yaparak 85b ye iner kesinlikle
bir resmini atsana nasıl oldu
Hic sirasi degil gercekten kaldi elimde bu benim
bir at ya nolcak sanki 2 dk
Başka sütyenin mi yok ya ne ağlıyon
Görmem gerek
Görürsen gülmekten ölürsün
Gülmeye ihtiyacım var başka güzel şeylerede tabi 🙄
Neye ihtiyacın var başka, altı üstü bir meme yani
O memeden dolayı ne sınırlar değişti ne devletler yıkıldı 😃 nimet o küçümseme
Ağlamanın ortasında güldürdün beni ahahhakdhdkdj
Ödül olarak şu braleti göster messageden hakettim 😃
Sen braleti değil memeyi görmek istiyosun
Yani ikisi uyum içinde doğru denebilir
Çoğu kızın hayali ve erkeğin hayali bence 90 beden
Benim hayalim degil ya bu ne boyle biktim artik istedigim seyi bile rahat giyemiyorum bu fazlaliklar yuzunden
genel olarak biy kilo kaç
sakin ol bedenin değilmiş ki olmuş bir yanlışlık üzülmene değmez
Boy 1.70 kilo 63
normalsin
Ama bu meme denilen başımın belası balonumsu şeyler benim her şeyimi engelliyo bu hayattaki her şeyimi. bir gömlek denerim belden oturur memeden kapanmaz ya da düğmeleri açılır her zaman özel mi yaptırcam ya ne biçim vücut bu
ya sende kendine göre haklisin ama senin vücudun barışık olmalısın bir erkek olarak cok hosuma giderdi büyük olması oyle giysen nasil durur
Oyle giysem her yerden taşıyo yani gören der ki pavyonda çalışıyo galiba hiçbir şey giymeseydin derler öyle bir üst. Dantelli bir de. Ben gömleğin önünü açık bırakarak giymeye almıştım ama şu an o kadar hayal kırıklığı ki. İçine sokuyorum mememi bu sefer yanlardan felaket taşıyo öyle yapmasam üstten ağzıma giriyo altı üstü bir beden küçüğünü aldım başıma gelene bak
Sakin ol artık olmuş bir kere canini sıkmaya değmez emin ol
Teşekkürler
rica ederim konusmak istermisin
geri ver
İşte almıyolar iç çamaşırı diye
ama sen de bile bile neden 85 aldın belli yani sonuçta senın ölçün.. _?
1 beden küçük olsun ne var dedim. Çok heveslenmiştim. Beden yoktu :(
başka yere bir bakıp denseydin, bu kadar heveslendiren şey ne ki seni :)
bralet mi olmadı yani özelliği ne rengi mi nesi?
Evet dantelli braletler çok moda gömleklerin içine çok tarz duruyor ama benimki abartı oldu pavyon karısı gibi
cidden merak ettim nasıl bir model olduğunu bir link var mı?
www.google.com/search
Buna benziyo benimki siyah
baya güzelmiş ama senin göğüsler baya iri bunlar sana olmaz :)
İşte olmadı zaten striptizci gibi duruyorum üstten içeri soksam yanlardan taşıyo avuçlayıp içine sığdırmaya çalışıyorum yine taşıyo kesicem mememi sinirden
delimisin sen ya aynada çektin mi fotosunu filen?
Çekmedim
hımm anladım merak etmiştim doğrusu bu kadar mı küçük diye.. abartıyorsun gibi geliyor bana
Sen bilirsin ne çektiğimi bir ben bilirim
hımm yazık ama ne olcak şimdi giyemiceksin ki onu.
Kaldı öyle :(
hımm yazıkk..
Öyle kullan
İğrenç bir görüntü değil mi
hayır side boobs güzeldir
Oro*pu damgası yemek garanti ama dimi
yooooo nasıl durduguna bağlı
İşte öyle duruyo sen anla. Dantelli bir de
Eklesene
Almamalıydın
Ne bileyim ki belki olur dedim offff
İç çamaşırda değişim yok. :( sat bence yapabilirsen