Alışveriş & Hediyeler “Temizlik benden sorulur” diyenler buraya: Ev temizliği hakkında bunlardan hangisini söylersin? (Sayfa 8) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2733 “Temizlik benden sorulur” diyenler buraya: Ev temizliği hakkında bunlardan hangisini söylersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
Bsrammm Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Yarım işi sevmem başladımı tamamen tertemiz olmalı 0 0 Yorumla
Aslengerizekalıyım Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Temizlik imamdandır Hadis-i Şerif 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Tüm ev tertemiz olmalı yoksa rahat etmem 0 0 Yorumla
Uyeismibilinmiyoor Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Benki temzlik yapmayı unutmuşum 0 1 Yorumla Dereliii +1 yıl Neden Yorumla
kırlak2828 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl Güzel bir supurge alıp deneyeceğim elbette 0 0 Yorumla
susartik00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Ayrıntılara dikkat ederim. 0 1 Yorumla Dereliii +1 yıl Kıvrımlar felan 😂 Yorumla
SevimliYakışıklı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Hediye ederseniz memnuniyet kalirim 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Haftada bir baştan sola süpürüp silerim 0 0 Yorumla
Tanperi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Bıktık garii bu temizlikten delirmezsek iyi 0 0 Yorumla
Sementa35 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Detaylar önemlidir. Dip köşe temizlik en güzeli 0 0 Yorumla
Benibırak_senkimsinn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Önce toz sonra süpür sil ve çık ohh Misss 😚 0 0 Yorumla
worldyalan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl Yarım kalacak bir işe hiç baslamamak lazim. 0 0 Yorumla
TeğmenZORKO Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pahalı, kalite bir ürün. Başka söze gerek yok 0 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Öyle özel bir temizlik takıntım yoktur 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Detaylar ve derinlemesine temizleme önemli 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı. Alakam yok temizlikle ilerde belki 0 0 Yorumla
zemores Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Temiz bir ev icin detaylar çok onemlidir 0 0 Yorumla
Kötüsündünya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Hiç toz zerreciği kalmadığına emin olmalıyım 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl A şıkkı dedim çünkü gerçekten öyleyimdir :) 0 0 Yorumla
FadılYertüm001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben Tırımı Temizliyorum Ora Benim Evim 😄😄 0 0 Yorumla
eskiyasa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Ayrıntılara dikkat ederim teşekkür ederim 0 0 Yorumla
littledevil1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl İnsanin temizlik yapası geliyor baktıkça... 0 0 Yorumla
kursatakn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Hepsi uyuyor bana o piti piti diye seçtim 0 0 Yorumla
kafamihisssetmiyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Temizliği yapan kişi ben olmam genelde ya 0 0 Yorumla
Desperatecase2 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl İşleri yarım bırakmak saçma olurdu 0 0 Yorumla
PastırmaKralı1996 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Temizlik benim işim kapisalim ;) 0 0 Yorumla
Asilzade1992 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pirizlerin içi temiz olacak arkadas nokta 0 0 Yorumla
sistafly06 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Toz takıntım var detaylara ön veriyorum 0 0 Yorumla
AnkaLiderit123 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Ev detaylı temizlenmeli en azından için rahat eder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
Temiz olmak lazım diye düşünüyorum
Bunların hepsini söylerim dysoncuğum😛
Detayları çok önemlidir temizlikte:)
ay çok gözeeeeeeeeeel :))
Yarım işi sevmem başladımı tamamen tertemiz olmalı
Tüm ev tertemiz olacak o kadar
Temizlik imamdandır
Hadis-i Şerif
Tüm ev tertemiz olmalı yoksa rahat etmem
Mopla silerim bunlara ne gerek var
Benki temzlik yapmayı unutmuşum
Neden
Temizlik benden sorulmaz..
Evin her yeri temiz olmalı..
Yeterince ferah hissedemiyorum.
emegınıze saglık gerçekten süoer olmus
Güzel bir supurge alıp deneyeceğim elbette
Ayrıntılara dikkat ederim.
Kıvrımlar felan 😂
Hediye ederseniz memnuniyet kalirim
Haftada bir baştan sola süpürüp silerim
Bıktık garii bu temizlikten delirmezsek iyi
Detaylar önemlidir. Dip köşe temizlik en güzeli
Önce toz sonra süpür sil ve çık ohh Misss 😚
Detaylar bilal detaylar 😁😁
Yarım kalacak bir işe hiç baslamamak lazim.
Pahalı, kalite bir ürün. Başka söze gerek yok
Öyle özel bir temizlik takıntım yoktur
Temizlik imandan gelir yani şart
Çok önemli ve pratik bilgiler
Detaylar ve derinlemesine temizleme önemli
Ayrıntılara dikkat ederim
Temizlik değilde düzen önemli
Alakam yok temizlikle ilerde belki
Benden sorulmaz ama iyidir
Temizlik imandan gelir
Çünkü
Temiz bir ev icin detaylar çok onemlidir
Hiç toz zerreciği kalmadığına emin olmalıyım
A şıkkı dedim çünkü gerçekten öyleyimdir :)
Ayrıntılara çok dikkat ediyorum
Temizlikte ayrıntılar çok önemlidir
Ben Tırımı Temizliyorum Ora Benim Evim 😄😄
Hepsi kolaylık pratik harika.
Ayrıntılara dikkat ederim teşekkür ederim
Ayrıntılar benim için önemli.
6 ayda bir yaparım maalesef
başladığım işi bitirmem gerek
İnsanin temizlik yapası geliyor baktıkça...
Başladığım işi bitiririm.
Hepsi uyuyor bana o piti piti diye seçtim
Yaltigim isi sogru duzgun yaparim
Temizliği yapan kişi ben olmam genelde ya
İşleri yarım bırakmak saçma olurdu
İşleri yarım bırakmayı sevmiyorum 😂
Temizlik benim işim kapisalim ;)
Pirizlerin içi temiz olacak arkadas nokta
Detayları temizlemek😊 😊
Toz takıntım var detaylara ön veriyorum
Temizlik benden sorulur erkeğim
Detayları temizlemek 👌🏼