Alışveriş & Hediyeler “Temizlik benden sorulur” diyenler buraya: Ev temizliği hakkında bunlardan hangisini söylersin? (Sayfa 9) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2733 “Temizlik benden sorulur” diyenler buraya: Ev temizliği hakkında bunlardan hangisini söylersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
Hayatistanbull Takip Et Master Yaş: 49 , eic 46% +1 yıl Tüm ev pırıl pırıl olna kadar durmak yok... 0 0 Yorumla
İnciitanesi_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ayrıntıcıyım temizlik konusunda 💐 0 1 Yorumla Dereliii +1 yıl Herkonda tavsiye ederimm Yorumla
türkkeneviri Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Beni uğraştırmasın hemen kurtulayım :D 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Köşe dip doruk ne varsa temiz olunmak lazim 0 1 Yorumla kara555555 +1 yıl Sıktır ordan Yorumla
Depresyonstil Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl En küçük mikroplar bile yok edilmeli 0 0 Yorumla
adatavşanı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Evin her zerresi dip - köşe temizlenmiş olmalı. 0 0 Yorumla
sametttt5 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Bana lazım bir süpürge ya torbasız olandan 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Tebrikler olldukça bilgilendirici bir bence olmuş. 0 0 Yorumla
çocukadam34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Elimizden geldiğince her yere girişirim 0 0 Yorumla
Kraliçesiz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Tüm ev tertemiz olana kadar durmam aynen. 0 0 Yorumla
SeksKoçu_SerapHanım Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Dyson , Başladığım işi bitirmem lazım 0 0 Yorumla
Şerif135 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Temizlik çok sıkıcı ama zorunlu olunca yapıyorum 0 0 Yorumla
gencoyun135 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Sulu süpürgesi olanlara Allah kolaylık versin 0 0 Yorumla
Nhcn000 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl İnce İnce başlarim plan yaparım olur gider 0 0 Yorumla
By_Sarkastik Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Annem ve kardeşim yapıyor hep temizliği 0 0 Yorumla
EnBaRaN Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Temizlik imandandır evet. Emeğe sağlık.. 0 0 Yorumla
alpercoban35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl Kesinlik dip köşe. Güzel stres atıyorsun hem 0 0 Yorumla
zeytin_peynir06 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Temizlik çok önemlidir. Temiz olalım 0 0 Yorumla
MasterMagician Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Hepsi. bende birazcik temizlik takintisi var. 0 0 Yorumla
EgoistischesMädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Ve bunu temizlik yaptıktan sonra yazmam😅 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Aslında normalim aşırı güzel değil 0 0 Yorumla
birgullendin Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 56% +1 yıl hizmetçi tutun o yapsın ne uğraşıyoz 0 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 664 cevap paylaştı. Temizlik yapmayı sevmem evde. Mecburen yapıyorum. 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 325 cevap paylaştı. Dyson'ın şarjlısına bakmam lazım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
Valla bir girişim dip bucak 😅
Tüm ev pırıl pırıl olna kadar durmak yok...
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Derin temizlik bana göre değil djsjsjjs
Ayrıntıcıyım temizlik konusunda 💐
Herkonda tavsiye ederimm
ev temizliği tam bana göre
İyide çok aşırı pahalı değil mi
Detaylar önemli.. sanırım hastayım
Yarim birakmam basladigim isi
Temizlik imandandır güzeller
Başladığım işi yarım bırakmam
Beni uğraştırmasın hemen kurtulayım :D
güzel paylasım sagol tesekkurler
Köşe dip doruk ne varsa temiz olunmak lazim
Sıktır ordan
En küçük mikroplar bile yok edilmeli
Evin her zerresi dip - köşe temizlenmiş olmalı.
Bana lazım bir süpürge ya torbasız olandan
Tebrikler olldukça bilgilendirici bir bence olmuş.
Temizlik her evin hakkı :d
Elimizden geldiğince her yere girişirim
Tüm ev tertemiz olana kadar durmam aynen.
Dyson , Başladığım işi bitirmem lazım
Temizlik çok sıkıcı ama zorunlu olunca yapıyorum
Temizlik olmayan evde uyuyamam
Gırgır en iyisi tek geçerim 🤣
Sulu süpürgesi olanlara Allah kolaylık versin
Kadirden soruluyor temizlik
İnce İnce başlarim plan yaparım olur gider
Annem ve kardeşim yapıyor hep temizliği
Temizlik imandandır evet. Emeğe sağlık..
Kesinlik dip köşe. Güzel stres atıyorsun hem
temizlik temizlik temizlik
Heryerin temiz olması lazım
Temizlik çok önemlidir. Temiz olalım
Temizlik çok onemlidir tabi
Hepsi. bende birazcik temizlik takintisi var.
Temizlik araçlarındaki kablo sorunu
Ulaşılması zor köşeler zorluyor bazen.
Ve bunu temizlik yaptıktan sonra yazmam😅
Aslında normalim aşırı güzel değil
Hepsini söyleyebilirim :)
Başladığım işi bitirmeden durmam
hizmetçi tutun o yapsın ne uğraşıyoz
Benden değil temizlikciden soruluyor
Güzel paylaşım olmuş yararlı
Evdeki temizlik bitmeden benim işim bitmez
Detaylar her zaman çok önemlidir
Temizlik ayrıntı da gizlidir. 😷
Kesinlikle işler yarım kalmaz
Temizlik yapmayı sevmem evde. Mecburen yapıyorum.
ev temizliği önemli bir husustur
Kaliteli bir alete benziyor
Detaylar önemli bir köşe bile atlamamak lazım
Temizlik olmadan aslaa öyle şeymi olur yaaa
Ayrıntılara dikkat ederim.
Temizlik ile hiç işim olmaz
Dyson'ın şarjlısına bakmam lazım.
temizlik lazım tabi yahuu
Bu temizlik hastaları ne olacak peki
Ev her zaman temiz olmali😍