Alışveriş & Hediyeler “Temizlik benden sorulur” diyenler buraya: Ev temizliği hakkında bunlardan hangisini söylersin? (Sayfa 7) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2733 “Temizlik benden sorulur” diyenler buraya: Ev temizliği hakkında bunlardan hangisini söylersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 60 kişi beğendi
uslu33 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Başladığım işi yarım bırakmak bana göre değil! Tüm ev tertemiz olana kadar asla durmamm 0 0 Yorumla
Pasa5858 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Çok titizimdir hicbiyerde kir leke toz görmek istemiyorum 0 0 Yorumla
yaslıada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yakın zamanda anneme doğum günü için alacagim 1 0 Yorumla
Powerby_MusTi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 45% +1 yıl gerekli listesine ekledim düşmesini bekliyorum 1 0 Yorumla
MayısssssssKızı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Detaylar önemli çok iyi temizlik yaparım 1 0 Yorumla
SimliKartpostal Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl ilginç bir ürün denemek test etmek isterdim 1 0 Yorumla
CoffeeBrownn Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hepsi de bana uyuyor :D hangisini seçsem bilemedim 1 0 Yorumla
ThatPinkyMan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle tüm ev alt üst edilip temizlenmeli. 1 0 Yorumla
entelkadiiin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl A tabi ki. Detaylar önemli, sabırla temizlenmeli 1 0 Yorumla
eco22 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl tüm ev temizlenince içilen o kahve ahhh 1 1 Yorumla Dereliii +1 yıl Nerde kalır o yogunlukk kahve temizliğin noktasıdır Yorumla
LadyKartal Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Başladığım işi yarım bırakmak bana göre değil. 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 310 cevap paylaştı. ahh Dyson ahh, hayalimsin <3 1 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Dyson, bu işi profesyonel yapıyor... 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. O temizlik bitecek başladımmı bitirmezsem uyuyamam 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Yarım kalan hiç bir işi sevmem bizde böyle 1 0 Yorumla
Benbirkraliçeyim Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Kesinlikle temizliği yarın bırakamam 1 1 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Zaten yarım birakilmaz ki Yorumla
tülayla Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Temizlik benim işim👌🏻🤷♀️ 1 4 Yorumla Kraliçesiz +1 yıl Seviyor musun temizlik yapmayı hergun Yorumla Dereliii +1 yıl Temizlik iyidir yaa tertip düzendee Yorumla tülayla +1 yıl Bayılırım @kraliçesiz Yorumla 1 yorumu gör tülayla +1 yıl Bencede @dereliii Yorumla
BuseDesuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl tüm ev tertemiz olana kadar görevim bitmedi 1 0 Yorumla
mebadgirl1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl iş yapmaktan nefret ederim yeterli mi 1 0 Yorumla
Voice-Vibes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yarım bırakmayı sevmiyorum bir de detaylı olmalı. 1 0 Yorumla
vav_elya Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Temizlik demeyin bana bıktımmmm 🤪 1 1 Yorumla mertçevik_1 +1 yıl Kıyamam Yorumla
klowgen Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O kadar temizlemem ancak gene de temiz gözükür 0 0 Yorumla
tasteful Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yerlerde toz kalmamalı ve köşeler önemli 0 0 Yorumla
Liyaikra Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Başladığım işi yarım bırakmak bana göre değil 0 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl A şıkkı dedim ben ve aynen öyle gerçekten 0 0 Yorumla
MadamTeacher Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Başak burcu olduğum için detaylardan kaçmam 😊 0 0 Yorumla
naturellkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl harika mükemmel temizliğin tek koşulu 🥰🥰🥰🥰 0 0 Yorumla
gulba Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Köşelerdeki kirler çok rahatsızlık veriyor bana 0 0 Yorumla
gul_32 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Temizledigim yerin iyi temizlediğinden emin olurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
461Cevap
Başladığım işi yarım bırakmak bana göre değil! Tüm ev tertemiz olana kadar asla durmamm
Çok titizimdir hicbiyerde kir leke toz görmek istemiyorum
Güzel ürüne benziyor denemek lazım
Yakın zamanda anneme doğum günü için alacagim
Bir başak burcu olarak hepsi :D
gerekli listesine ekledim düşmesini bekliyorum
Detaylar önemli çok iyi temizlik yaparım
ilginç bir ürün denemek test etmek isterdim
Hepsi de bana uyuyor :D hangisini seçsem bilemedim
Kesinlikle tüm ev alt üst edilip temizlenmeli.
Dip köşe temizlemeyi tercih ederim
A tabi ki. Detaylar önemli, sabırla temizlenmeli
tüm ev temizlenince içilen o kahve ahhh
Nerde kalır o yogunlukk kahve temizliğin noktasıdır
Başladığım işi yarım bırakmak bana göre değil.
Öyle yalap şalap temizliği sevmem ben
ahh Dyson ahh, hayalimsin <3
Dyson, bu işi profesyonel yapıyor...
O temizlik bitecek başladımmı bitirmezsem uyuyamam
Yarım kalan hiç bir işi sevmem bizde böyle
Hepsini söylerim tabikide.
Asla başladığım yeri yarım bırakmam
Kesinlikle temizliği yarın bırakamam
Zaten yarım birakilmaz ki
Dyson sen mükemmelsin gerçekten 🙏
Kulaklığımı takınca jet gibi temizlik Yaparım 👍🏻
Temizlik benim işim👌🏻🤷♀️
Seviyor musun temizlik yapmayı hergun
Temizlik iyidir yaa tertip düzendee
Bayılırım @kraliçesiz
Bencede @dereliii
Hep daha iyisini yapmak benim işim
Ben ushengec biriyimmmmmm🙄
Temizlik benden sorulmazzz
tüm ev tertemiz olana kadar görevim bitmedi
iş yapmaktan nefret ederim yeterli mi
Yarım bırakmayı sevmiyorum bir de detaylı olmalı.
Tabiki dysonnnnnnnnnn muko
Çok detayciyim ya o yüzden
Temizlik demeyin bana bıktımmmm 🤪
Kıyamam
O kadar temizlemem ancak gene de temiz gözükür
Efsaneeeee aldim kullaniyorum
Yerlerde toz kalmamalı ve köşeler önemli
Ev tertemiz olana kadar durmam
iş bitsede bitmesede takmam
Güzel bir ürüne benziyo
Çok usenirim temizlik yapmaya
halı temizliği önemli... ;)