Alışveriş & Hediyeler Justin beauty'de yorum yapamıyorum? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yorumumu yazıyorum ama kaydedildi diyor ama kaydetmiyor. firmaya yazdım ama cevap alamadım. yardımcı olursanız sevinirim :). Güncellemeler+1 yıl Justin beauty'de yorum yapamıyorum acil cevap verin nolur Güncellemeler+1 yıl çooook acillll Justin beauty'de yorum yapamıyorum? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
esratheyargımachine Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sadece olumlu yorumlara izin veriyorlardır belki de 0 3 Yorumla Soran +1 yıl deneyimlediğim ve olumlu yorum yapmama rağmen böyle oluyor. onay süreci olup olmadığına bilmiyorum. araştırınca da bulamadım. acaba sistemde mi hata var ama bilmiyorum. Yorumla esratheyargımachine +1 yıl Belli bir süreden sonra belki de yayınlanır. Trendyol da öyle oluyor. Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
MagRipOgLu Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Bidaha yaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kaç kere denedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece olumlu yorumlara izin veriyorlardır belki de
deneyimlediğim ve olumlu yorum yapmama rağmen böyle oluyor. onay süreci olup olmadığına bilmiyorum. araştırınca da bulamadım. acaba sistemde mi hata var ama bilmiyorum.
Belli bir süreden sonra belki de yayınlanır. Trendyol da öyle oluyor.
teşekkürler
Bidaha yaz
kaç kere denedim
Ben yapamadim