Altın kaplama falan elbiselerden bahsetmiyorum. Ama bir elbiseye en fazla ne kadar para verirsiniz? Pantolon da olabilir gömlek de olabilir genel bir şeyden bahsediyorum. Siz detaylandırabilirsiniz.
Elbiseyi beğenmişsem, pahalı olduğu halde elbise o fiyatı hak ediyorsa alırım fiyata takılmam. Ama geçenlerde bir hırka beğendim 50-60 civarı bir şeydi hırka o fiyat edecek bir şey değildi almadım. Yani alacağım şeyin o fiyatı hak etmesi lazım o zaman fiyat önemli değil
Elbisenin güzelliğine göre değişir ama ortalama güzel ve kaliteli bir elbise 300-600 arası oluyor benim bildiğim kadarıyla. Ayrıca nerede giyileceğine göre değişir 😂 mesela ben normal gündelik bir elbiseye 200-300 tl veriyorum ama doğum günleri, mezuniyet töreni, düğün gibi yerlerde bazen uçabiliyoruz elbise konusunda 😂
Bir ayakkabıya 6000 tl vermişliğim de var 20 liraya tshirt almışlığımda. bir kıyafete vereceğim para ile kıyafetin kullanım süre ve dayanıklılığı arasında paralellik var. Üç günde yırtılacak ya da 1 defa giyeceğim şeye çok para vermem
Bir elbise için mesela ablamın düğünü için büyük miktarda verdim vermek zorundayım çünkü öyle elbiseler pahalı anlatmaya gerek yok markalı olunca pahalı mecbur günlük gündelik elbise ye ancak 150 170 verim oda çok zor bir ihtimal.
Tebrik ediyorum bu konuda tabi. Cimri ile tutumluluk farklı şey. Ben o ayrımı yapabildiğini de düşünüyorum. Ama yemek konusunda çok tutumlu olma bence canın istiyorsa ye çünkü sağlık gidince yiyemiyoruz bazen gençken çok çok yemek lazım istediğimizi.
Aynen levidor Armine ikilisi severiz 🙏 şal kullansam uyguna bulurduk ama şal kullanamıyorum yakışmıyor. Hem şallar da en ucuzu 40 vardır bu 15 e bulan nasıl buluyot bulamazki 😅
Şal bence çok daha rahat. Rüzgarda uçma derdi de yok. Bence şal da iyi. Ama bazılarına eşarpla alışınca şalla görünce de farklı oluyor alışması zaman alıyor tabi :D
Şal aşırı güzel çok takmak isterdim ama yüz şeklinden dolayı olmuyo var birkaç şalım akşama kadar tipsiz hissediyorum takınca 😅 takabilrnler çok şanslı
Bence sen de alışmadığın için öyle oluyor birazcık alışsan daha iyi olur. Bak eşarp hemen bozulabilir, uçuyor dediğim gibi rüzgarda sürekli enseni tutmak zorunda kalıyorsun ne gerek var buna şalı tak rahatla :D Not: Herhangi bir şekilde şal satıcısı değilim :P
Bilmek zorundayım sınıfım 55 kişi idi 5 erkek 50 kız vardık ve 50side kapalı olunca bölümden dolayı mecbur bir şeyler kapıyorsun :P İnsan bu her şeye alışır kendini şala alıştırsan ona da alışırsın. D
50 kız 5 erkek vardık diyeyim o halde yanlış anlaşılma olmasın :D Önceden profil fotoğrafımda hintli bir kadın oyuncu vardı o zaman erkekler kadın sanıp mesaj atıyordu da şimdi de fotomu da değiştirdim hala kız sanılmak olmuyor sdfsd
Üstüme yoktur her zaman her moda girebiliyorum huyum kurusun :D Allah'tan muratta durduk bu iş bülent ersoya kadar giderdi bak :D Dünya güzellerim diye başlardım :D
Bugün öyle oldu peki ya yarın? :D ahaha yok yok ben erkeğim Allaha şükür işin özü :) Ama kız arkadaşlarım bu çevreden olduğu için biraz daha sohbeti dönüyor yani.
Bir keresinde 10tlye pazardan elbise aldım İzmir pazarıydı tabi sonra bunu düğünde giydim millet soruyor ne kadara aldın markası ne vb. Zara dedim hepside yedi. Yani zengin olsam dahi bir elbisenin ederi ne kadar ise ona o kadar para veririm en fazla 150 olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
250 tlye trençkot almışlığım var. Ama intikam için bilerek pahalı aldım biri alıyordu da 🤣🤣 onun dışında genelde 50 60 70 e alıyorum. bir kıyafete çok para verince içim acıyo nerde ucuz orda ben. 😂😂😂
Mesele modaya uymak değil 30a aldığın t shirt 3 güne yırtılıyor marka olana 100 lira veriyorum bedeni olduğu sürece giyiyorum uzun vadede ucuz giyinmek daha fazla zarar ettirir.
Fiyatını hiç sormadım ben isterim elbise gelir alışverişi sevene bıraktım...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bir paltolana #550,00₺ vermiştim. Yırtılmaz kesilmez delinmez su geçirmez bir özelliğe sahipti şimdi kilo aldim kardeşim kullanıyor benim yerime.. dağda ormanda iyi iş görüyor
Hatırladım biliyorum ama ben o olaya kavga gözüyle bakmıyorum 😃 sonra düzeltmiştik zaten.
Çantanın küçüklüğüyle pek alakalı mı bilemem belli başlı markaların çantaları aynı fiyat aralığında zaten 😃 Çanta ve ayakkabı önemli bence sonuçta ucuz olursa dayanıksız olur. Benim aldığım çantalar on sene kullanılır hiç bişey gelmez başına.
Yok kavga dediysem o işin esprisi idi zaten :) Ya çantada estetik mi işlev mi desek sanırım estetik diyorsun o halde :) Çünkü şeye dikkat ediyorum üniversitede kızın çantası var ama kitapları içine sığmıyor yani elinde taşıyor o halde bana anlamsız geliyor nedense :D
He yok küçük çanta almam ben çünkü evin yarısını çantaya koyuyorum djdjdjjddjkdkd hem estetik hem kullanışlı hemde kalasitesi önemli yani 😃 o dediğin bana da manasız geliyor djdjjd
Tırnak makası bile vardır diye korkuyorum şu an çantanda :D ben okul zamanı kalemi cebime koyup gidiyordum defter kalem falan hak getire :D Sen tam takım geziyorsun ama çanta ağır olunca da rahatsız ediyodur :D
Törpü var demek :D Ya tabi erkekler bu konuda daha pratikler gibi. Teşekkür ederim soruma geldiğin için ben de geleceğim bir ara senin soruna tabi cevapsız kalmaması kaydıyla :P