Ben tadım’ın kırmızı çekirdeğinden alacağım. AOÇ’un küçük kutudaki dondurmalarından. Kocamaaaan karpuz. Sarma yaprağı, zeytin bitti, yeşil zeytin almam lazım. Ondan sonra... pirinç de az kaldı, o da lazım. Havuç, salatalık, domates, yumurta da az var, o da lazım. Süt!!! Yağ da azaldı. O da lazım tabi. Şeker, çikolata çocuklar için, o da lazım. Kaç kere gidip geleceğim 🤦🏻♀️
314 Yorumla- +1 yıl
BİM'e Zeytin geldi salı günü
Kocaman dameli
Cem Kalamata Usulü Kırma Zeytin
Bulursan kaçırma
Çok lezzetli - +1 yıl
Ben çok seviyorum o zeytinı
Lezzetli bence
Ama ağız tadın nasıl bulur bilemem tabi - +1 yıl
2 çeşit zeytin geldi
Küçük olanı değil kocaman olanı al :) - +1 yıl
Aldın mı :)
Yeni girdim KS'ye de
Bildirimi gördüm - +1 yıl
Büyük daneli olanı aldın demi :)
- +1 yıl
Afiyet olsun şimdiden
Lezzetli bulacağından eminim :) - +1 yıl
Bekliyorum hissettiklerini :)
En İyi Cevaplar
Önce 4 günlük yemek menüsü belirle. Mesela :
Kıymalı makarna, ayran
Tavuklu pilav, çorba, salata, ayran
Hünkar beğendi, kola, salata
Kabak dolması, sarımsaklı yoğurt, kola
Şimdi de bunların malzemelerini liste yap ve al. Yemekten sonra yemek için meyve al. Çilek, erik, kayısı, şeftali, kiraz. Sonra abur cubur tercihlerine geçebilirsin. Tavsiyem sadece çerez dondurma ve kaliteli çikolata al. Kek tatlı falan evde kendin yaparsın. Paketli hazır gıdalar çok zararlı.
Ve kahvaltılık al. Yumurta tereyağı sucuk peynir zeytin süt bal reçel tahin pekmez.
Ekmek al soda al ve kapanış32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla eksik ne varsa alınmalı başta şeker yağ un su çay domates salatalık aysberg roka dereotu maydonoz ekmek içecek süt peynir zeytin meyve olarak muz çilek salça kaşar peyniri yumurta tavuk et bulyon tereyagi. Tavuk bütün piliç. Kurufasulye nohut pirinç bulgur deterjan çamaşır yumuşatıcısı abur cubur bunlar yeterli
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılozaman devamı geliyor bekle labne peynir, krem peynir, yoğurt, salam , sosis , kola , luppo, diş macunu, sivı sabun , patates, soğan, patlıcan , karpuz , limon , bulaşık makinesi tableti finiş quantum , buzdolabı poşeti, çöp poşeti büyük boy , mercimek, makarna , tatlı recel, bayram şekeri, bayram fıstığı, bayram lokumu, bayram için kolonya , oda kokusu febreze marka , diş fırçası, sucuk, helva , pişmiş yufka, pişmemiş yufka , baharatlar , pulbiber kimyon karabiber hindistan cevizi fesleğen , madensuyu , kuruyemiş, domestos ozon , kireç sökücü, yağçöz, nutella, çiğköfte hazır yeterlimi
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
+1 yılSüt yumurta peynir yeşillik biraz sebze azcık meyve birde evinde biten seylerin yerini tamamla yeter
16 Yorumla- +1 yıl
Bak rde mdeki hazır börekler güzel
- +1 yıl
Evet siliyor mdeki hazır börekler cok guzel moralin açılır evde yer durursun
- +1 yıl
bir m
- +1 yıl
Aynn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Yumurta, sebze , kahve, tavuk balik veya et, bakliyat ve pirinc makarna tarzı seyler yiyosaniz onlarda olur. Brokoli yogurt sarımsak alıp brokoli tuketmenizi oneririm hem cok lezzetli hemde sağlıklı. Ayrıca evde su durumu ne alemde kontrol edin, ve diger temizlik ihtiyacları. Liste oluşturup dusunmeden alışveriş yapmayın derim. Sevgiler.
23 YorumlaYasak özel gün değil ihtiyaçlarını alır oturursun yakında bunun içinde her yıl parti yapmaya başlarsınız
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk öncelik 4 gün boyunca yetecek gıda erzağın. Hangi yemekleri yapacaksan onlara uygun gıda almalısın. Öyle 10 günlükte alma 4 günlük al :D
Un / Yağ / Şeker / Tuz gibi çok kullandığın ürünlere dikkat et.
Sonrasında evde olacağın için kuru yemiş cips vs gibi abur cuburları tercih et.10 Yorumla
+1 yılSanki dünyanın sonu gelecek gibi alışveriş yapmayın. Bir iki abur cubur ve ihtiyaç olan gıda malzemeleri yeterlidir bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Gelirse kelimei şehadet getirip ölmeyi bekleriz :D
Hiçbir şey almadım. Zaten moralim modum düşük yediğimden de tat almıyorum ben bitmişim.
23 YorumlaSu stoğu yaptım ben ayriyetten abur cubur stoğunu biraz abarttım ve bolca et 😏
10 Yorumla
+1 yıl100 Kilogram un, 50 kilo şeker, 45 litre yağ falan sonuçta 4 gün çok uzun bir yasak. Mazallah kimse ölmek istemez açlıktan.
21 Yorumla
+1 yılHiç bir şey özgürlüğün yerini dolduramaz ne alırsan al o boşluk hissi gitmez...
21 Yorumla
+1 yılabartmaya gerek yok. 1 kg pilav 1 kg nohut alsan 4 gün yaşarsın.
22 Yorumla- +1 yıl
neden keyif alıyorsan onu al o zaman.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 809 cevap paylaştı. Ben birazdan gidip sigara ve soguk icecek dondurma alicam 🥰🥰
111 Yorumla- +1 yıl
millet fazla ciddiye alıyor bazı şeyleri.. markete gidip stok yapmak artık her linçli insanın le yaptığı r şey.. üç gün yasak iki gün serbest olunca dengeler bozuldu.. İsteyen istediği kadar istediği şeyi alır bence.. eksileyenler sanki evde bulgur pilavından başka şey yemiyor gi..
+1 yılDört gün zaten fazla değil abartmamak lazım. Her zaman ne alıyosan onları al.
11 YorumlaYağ yoğurt yumurta un sebze kıyma et tavuk. Yeter herhalde
13 Yorumla
+1 yılNıyr bu kadar abartıyor ınsanlar anlamıyorum 4 gunde açlıktan kımse ölmez son gun bu kadar marketlere yığılma yapıp okadar ınsanla aynı ortamda olmaya deger mı?
10 Yorumla
+1 yılAslında evde çay şeker un tuz yağ makarna peynir zeytin kuru fasulye nohut bulgur varsa hiç alışverişe gerek yok ama gözümüz aç birazdan bende markete gidicem ve evde saydıklarım var 😂
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle bayram sabahı için kahvaltı için kavurma ya da biftek.. sonrası içinde acil ve eksik olan herşey.. tabi şartlar dahilinde.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten evde hiçbir şey kalmayana kadar gitmiyorum ama gittiğimde de cips çikolata almıyorum diyemem
10 Yorumla
+1 yılMakarna :d
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 318 cevap paylaştı.
u +1 yılekmek al yeter ömürlük alışverişe girmiyosun sonuçta
20 Yorumla
+1 yılKullandığınız ilaçları kontrol edin, bittiyse tekrar yazdırın.
20 Yorumla
+1 yılBol bol atıştırmalık şeyler dolapta eksik varsa onlar
20 Yorumla
+1 yılSadece gerekli gördüklerimizi yağmalamadan almamız en doğrusu.
10 Yorumla4 günü makarna yiyerekte geçirebilirsin, çokta fark etmiyor.
10 Yorumla
+1 yılTemel ihtiyaçlar sağlıklı besinler dışında abartıya gerek yok aslında.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin yediği içtiği farklı şimdi kimisi antrikot, mezeler, alemler kimisi makarna, mercimek.. Bu yüzden öneri sunmak zor..
10 Yorumla
+1 yıl4 gün evde durmakla kimse ölmez arkadaşlar yapmayın bu kadar
10 Yorumla
+1 yılDaha çok atıştırmalık ve kahvaltı ürünleri tercih edeceğim.
10 YorumlaIhtiyacin olan ne varsa. Kilo vermek istiyosaniz da bol bol limon maydonoz alın 😂
10 Yorumla
+1 yılPirinç, Makarna, yoğurt, süt, yumurta, kahvaltılık, yemeklik sebze, patates, soğan, atıştırmalık...
12 Yorumla- +1 yıl
@Ararat344 bunlar bir evin genel ihtiyaçları. Temel besin öğeleri. Dört gün duvarları kemirmeyecek herhalde insanlar.
+1 yılEn ihtiyacı şeyler, evde eksik olanları tesbit edip gerekenler alınmalı
10 Yorumlaevdeki eksin neyse o alinir, bir ekstraya gerek yok
10 YorumlaHiçbirşey almadım zaten yasak beni teğet geçti çalıştığım şirket valilikten izin çıkartmış arife günü ve bayramın 3. Günü işteyim 😑
20 Yorumlaçay, şeker, peynir, zeytin, bal , recel/ makarn, prinç sıvı yağ/yumurta/ temizlik malzemesini kontrol et
20 Yorumla
+1 yılMeyve sebze falan yani yağmalamadan alsalar sadece dört günlüğüne yetecek kadar alsalar keşke.
11 Yorumla
+1 yıl1 kasa bira 2 yüzlük viski 5 tane redbull çikolata 1 karton sigara cips badem fındık fıstık çekirdek ekmek su aldım
10 YorumlaAbi ununu alacaksın makarnanı alacaksın çayını şekerini yeter evde kahvaltilign da var 4 gün idare edeceksin sana aylarca yetecek malzemeyi 4 gün için almak mantıksız
20 Yorumlanormal bir hafta sonunda ne alıyorsan onları almamız yeterli. 1 yıllık stok yapmaya gerek yok. ya da hiç almadığımız şeyleri de almaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yıl4 gün boyunca sadece su içseniz ölmeden 4 günü bitirisiniz abartmaya gerek yok bikaç günlük ekmek alın yeter
00 Yorumla
+1 yılNe lazımsa onu saldırmaya gerek yok sanki dünyanın sonu gelmiş gibi su marketlere yaa
30 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı. Temel ihtiyaç malzemeleri fazla abartmaya gerek yok
20 Yorumla
+1 yılİhtiyacın olan şeyleri al ekmek makarna temizlik ürünleri içecek...
20 YorumlaBiz birkaç meyve sebze, yoğurt yapmak için süt ve maske aldık
Gündelik alışverişlerimizden farksız00 YorumlaCiddi r kıtlık yaşasak insanlar açlıktan değilde keyiften r rini yiyecek :)
10 YorumlaKahvaltılık full olmalı.
Bayram şekeri de olmalı.10 Yorumla
+1 yılabartıya gerek yok , yeterince sebze meyve ve protein kaynağı birkaç besin..
10 Yorumla
+1 yılAbi 4 gün olacak. 4 ay 4 hafta falan değil. Evde oturun ne varsa yiyin işte. He illa gidicem diyosan her zaman ne alıyosan onu al. Ayrı bir şey almana gerek yok..
11 Yorumla
+1 yılT kâğıdı. Su. Ped. Bebeklerin ihtiyaçları yeterli.
10 Yorumla
+1 yılBeluga Votka ve kırmızı et. Birde klasik müzik ve kitap. Ve yağmurlu veya karlı bir karantina.(Ama bu mümkün değil tabii ki.)
20 YorumlaMarketi satın al en iyisi 1 yıl gider 😁
21 Yorumla
+1 yılBimi komple satın aldım ben
21 Yorumlaİhtiyacım varsa onları alırım sadece bazen görüyorum insanlar marketi talan ediyor gerek yok bence
00 YorumlaHiçbirşey almayın, açlıktan ölünmüyormuş denedik gördük.
İlk yasak değil sonuçta01 Yorumla- +1 yıl
29 yıllık hayatımda ilk sokağa çıkma yasağımı 98 yılında yaşadım. Türkiye geneli nüfus sayımı yapılacaktı ondan dolayı ve şimdide virüsten dolayı bu yasakla karşı karşıyayım.
+1 yıl2.5’ar litreden 2 Coca-cola ve ya alkol filan fkşskdşskxx
00 Yorumla
+1 yılSebze, meyve, bir kaç bakliyat ürünü, peçete, kahvaltılıkların bittiyse onlardan alabilirsin.
00 Yorumla
+1 yıl14 gün için neler alınmalı peki 🙄🤔
17 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hasta değilim yakınlarım hasta temaslı olduğum için karantinadayım daha dün başladı
- +1 yıl
Evet bol bol limonata içiyorum
+1 yılHayatta kalmayı gerektirecek her türlü malzeme.
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar da değil. sjsn
+1 yılBilmem ki takil kafana göre bende birazdan cikicam
12 Yorumla- +1 yıl
bekle ben de geliyorum 😁😁
- +1 yıl
😂😂😂
İhtiyaç dışında marketleri talan etmek cahilik.
14 Yorumla- +1 yıl
@Boooosver aybrn
+1 yılMarkete bu yüzden çıktım kola , turşu ve sosis aldım 😂
20 Yorumla
+1 yıl4 gün bu 40 gün değil aç kalmazsiniz merak etmeyin
21 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. ekmek makarna yumurta içecek luppo kola
22 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat