Alışveriş & Hediyeler Hangi bilgi yatak temizliğine ekstra önem vermeni sağlar? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3946 Hangi bilgi yatak temizliğine ekstra önem vermeni sağlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatakta geçirilen sürede temas edilen toz akarlarının alerjik reaksiyonlara neden olması. 0 0 Yorumla
Action002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alerji akarlar sebebiyle taze ferah hissetmek için 1 0 Yorumla
lavins6 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Zararı dokunmadıkça en yakın dostum onlar😅 1 0 Yorumla
mutsuznecla Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Yatağımı düşünemiyorum Uyuyamam kesinlikle 1 0 Yorumla
seyyah26 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Biraz uygun olsaydi dyson dusunebilirdik 😁 1 0 Yorumla
Idealog Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl Komadayim şu an resme takıldım. 1 1 Yorumla Okktay44 +1 yıl Bendeeee Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1 numaralı şık diyorum ☺️☺️ 1 0 Yorumla
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Sen ne Dyson yav... Böyle birşey olabilir mi. 1 0 Yorumla
iarien Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Bunları okuduktan sonra yatak biraz garip geldi 0 0 Yorumla
Ela25011 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Allahim tovbe tovbe😂 yatakta da rahat yok 0 0 Yorumla
mistyprenses_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Seçeneklerin hepsi demek istiyorum.😮 0 0 Yorumla
geceninsiyahpaleti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bunu yataktayken görmem pek hoş olmadı 😩😩 0 0 Yorumla
Cengiz9090 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Temizlik mikroplardan kurtuluş biletidir ondan 0 0 Yorumla
birhayaldinb Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Tozlarin barindigi gercegi midemi bulandiriyor 0 0 Yorumla
İzmirliGece Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Neyse ki sürekli yatağımı temizliyorum. 0 0 Yorumla
Brigittee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaç günde bir değiştireceğiz ya bu örtüyü 0 0 Yorumla
Figendoruk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Çok iyiymiş iyi bilgi oldu hemen yatağı atıcam 0 0 Yorumla
1n0tgülümse Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Temizlik olmayan yerde pislik vardır net 0 0 Yorumla
ISSIZ_ADAM_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Yatakta uzun süre vakit geçirenleri hiç anlamam. 0 0 Yorumla
tayfunnceylann Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Ohaa valla bu kadarini bilmiyordum 0 0 Yorumla
Egeerkan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl bence en kötüsü c sıkkı olurdu benim için 0 0 Yorumla
4Papatyam Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 61% +1 yıl A şıkkı korkutucu. Resmen bizi yiyen tozlar var 0 0 Yorumla
drifter00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Iyyy iğrençmiş artık daha dikkat etmek gerek 0 0 Yorumla
kubrahilal35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Wow d şıkkı en çok beni etkileyen oldu 😲😲 0 0 Yorumla
Waર3LL Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Bana bu bilgilerin hepsi yetti de arttı bile. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
343Cevap
Yatakta geçirilen sürede temas edilen toz akarlarının alerjik reaksiyonlara neden olması.
Ayy hepsi midem kalktı şimdi yaa
Alerji akarlar sebebiyle taze ferah hissetmek için
Zararı dokunmadıkça en yakın dostum onlar😅
Yatağımı düşünemiyorum Uyuyamam kesinlikle
Çek supurgeylen olsun bitsin
Biraz uygun olsaydi dyson dusunebilirdik 😁
Komadayim şu an resme takıldım.
Bendeeee
1 numaralı şık diyorum ☺️☺️
Sen ne Dyson yav... Böyle birşey olabilir mi.
Hepsi yataktan soğuttu şu an beni
Yumuşak yataklar daha rahat
Bunları okuduktan sonra yatak biraz garip geldi
Allahim tovbe tovbe😂 yatakta da rahat yok
A tabikide bence çünkü daha iyi
Her yerin temizliği önemli
Seçeneklerin hepsi demek istiyorum.😮
Alerjik reaksiyon yeterli olur.
Bunu yataktayken görmem pek hoş olmadı 😩😩
Temizlik mikroplardan kurtuluş biletidir ondan
Dediklerinize katılıyorum.
Tozlarin barindigi gercegi midemi bulandiriyor
Neyse ki sürekli yatağımı temizliyorum.
Kaç günde bir değiştireceğiz ya bu örtüyü
Çok iyiymiş iyi bilgi oldu hemen yatağı atıcam
Toz toprak olmasın yatakta
Temizlik olmayan yerde pislik vardır net
düzenli olarak havalandırmak şart...
Kalkıp çarşaflarımı değiştirdim
Sürekli olarak süpürge çekiyorum 👀
Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi
Bence çok faydalı bilgiler
Yatakta uzun süre vakit geçirenleri hiç anlamam.
Bunların hepside iğrenccc
Ohaa valla bu kadarini bilmiyordum
İnşallah bu gece rahat uyurum
Temizlik çok önemli tabii
Bu kadarını tahmin edemezdim
Her türlü yatağımı temiz tutarim.
bence en kötüsü c sıkkı olurdu benim için
Güneşe çıkarın yataklarınızı ekip.
Ne kadar da iğrenç yaratıklar
Çarşafları yıkıyorum, yumuşatıcı ile
A şıkkı korkutucu. Resmen bizi yiyen tozlar var
Çok. isime yaradi teşekkür ler
Tozların alerjik reaksiyonu
D secenegi etkiledi. Korkutucu gercekten
Bol bol nevresimleri yıkamak gerek 😂
Öğrendiğim iyi oldu d seçeneği
Iyyy iğrençmiş artık daha dikkat etmek gerek
Wow d şıkkı en çok beni etkileyen oldu 😲😲
Hepsi çok önemli benim için
Hepsi çok önemli benim için
@atadogan33 soruya gel dostum
Hepsi çok önemli 👏👏👏👏👏👏👏
Şu an çok kötü hissettim kendimi
Bana bu bilgilerin hepsi yetti de arttı bile.
her işte bir en iyi vardır.
Yatak temizliği önemli benim acımdan
Her gün çarşaf değiştiresim geldi