Alışveriş & Hediyeler Hangi bilgi yatak temizliğine ekstra önem vermeni sağlar? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3946 Hangi bilgi yatak temizliğine ekstra önem vermeni sağlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Ghostkiller02 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Kesinlikle daha çok dikkat edeceğim teşekkürler 😊 0 0 Yorumla
Ayodele Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl Dkdkdk bu aylarda daha bir dikkat etmek lazım 0 0 Yorumla
Dark_Of_The_Night Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Artik daha dikkatli olma vakti ckdkss 0 0 Yorumla
Acar25 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Yatak tozu hiç güzel olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Ezgox Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Yatak tozu tiksindirici ama teşekkürler Dyson ❤️ 0 0 Yorumla
naperva027 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Temiz aslında gerek yok en güzeli yer yatagı:) 0 0 Yorumla
Morrengiyiyenpanda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Böyle bir markayı bile az önce duydum 0 0 Yorumla
Maskelimucize Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 56% +1 yıl Haftada bir carsaflarin degistirilmesi 0 0 Yorumla
VendettalTR Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Günlük bakım uygulanması gerek bence 😂😂 0 0 Yorumla
Asihaircut Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Dyson grubunun iyisi ve hakkını veriyor 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Çok iğrenç bir durum. Akar, mayt, mantar iğrenç 0 0 Yorumla
camdankalp07 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 33% +1 yıl Faydalı bir yazı olmuş. Teşekkürler 0 0 Yorumla
vetalax Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 76% +1 yıl Ay kötü oldum şimdi çözümü her saat başı temizlik 0 0 Yorumla
Theurfalı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Daha temiz gelecek için evde kal türkiye 0 0 Yorumla
nightboyslim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Az önce çarşaflarımı değiştirdim mutluyum 😊😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bundan sonra yatağa uzanmadan önce bir kez daha düşünüp en iyi temizleme yöntemlerini arayacağım. 0 0 Yorumla
CanKaragoz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl a bana en yakın gelen şık olduğu için onu seçtim. 0 0 Yorumla
Esmercocuk27 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 45% +1 yıl kendini bile sirkelesen toz çıkar düşün yani 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Beni yesin bitirsin de dışkılamak nedir ya 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl hepsi birbirinden beter ama 1. herhalde 0 0 Yorumla
HavuçluTarçınlıKedi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Temizler geçerim pis olması yeterli 0 0 Yorumla
Ogzztek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Ama yatmak zorundayız. Mecburen yatıyoruz 😊 0 0 Yorumla
SSefa58 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Ben hepsine önem verirm bütün tozlara karşı. 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaR Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 32% +1 yıl Amuda kalkıp ta yatacam bundan sonra midem bulandi 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 587 cevap paylaştı. Ben hepsine önem veirirm bütün tozlara karşı. 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Daha neler var neler, keşke bunlarla kalsaydı 0 0 Yorumla
a elifyd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Seçmek çok zor hepsi de kulağa iğrenç geliyor😷😷 0 0 Yorumla
Pandagibin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl İğrenç hele sonuncusunu duyunca kötü oldum 0 0 Yorumla
coiffeurcan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Havalandırıyorum çarşafları battaniyeleri 0 0 Yorumla
Yusuf_demir Takip Et Xper 7 Yaş: 48 +1 yıl Bu günlerde tedbirli olmaya özen göstermeliyiz 👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
343Cevap
Kesinlikle daha çok dikkat edeceğim teşekkürler 😊
Hijyen onemli temizlik şart
Biliyordum ve iğrenmeye dewam ediyorum
Hepsi de çok önemli bilgiler
Dkdkdk bu aylarda daha bir dikkat etmek lazım
Artik daha dikkatli olma vakti ckdkss
En sonki çok kötü gerçekten🤢
Yatak tozu hiç güzel olduğunu düşünmüyorum.
Yine günlerden bir dyson klasiği 🙂
Yatak tozu tiksindirici ama teşekkürler Dyson ❤️
Temiz aslında gerek yok en güzeli yer yatagı:)
Hepsi ayrı iğrenc. Teşekkürler dyson
Yeni yatak aldam daha ucuzdur
Her zaman temizizdir zaten
Bilmem bunu seçmek istedim
Böyle bir markayı bile az önce duydum
Haftada bir carsaflarin degistirilmesi
Günlük bakım uygulanması gerek bence 😂😂
Akarlardan kurtulmak şart
Dyson grubunun iyisi ve hakkını veriyor
hepsi birbirinden iğrenç.
Çok iğrenç bir durum. Akar, mayt, mantar iğrenç
Güçlü bir süpürge temizliğe yeter
Faydalı bir yazı olmuş. Teşekkürler
Çok saçma bir paylaşım olmuş
Midem bulandı yatağa girmicem :D
Ay kötü oldum şimdi çözümü her saat başı temizlik
Daha temiz gelecek için evde kal türkiye
Toz toprak uzak olsun yataktan
Az önce çarşaflarımı değiştirdim mutluyum 😊😊
Bundan sonra yatağa uzanmadan önce bir kez daha düşünüp en iyi temizleme yöntemlerini arayacağım.
a bana en yakın gelen şık olduğu için onu seçtim.
Korona her kapıyı kapatır
Çarşafı değiştirin yeter ;d
Igrenc oldugu icin olabilir mi
kendini bile sirkelesen toz çıkar düşün yani
Beni yesin bitirsin de dışkılamak nedir ya
hepsi birbirinden beter ama 1. herhalde
Temizler geçerim pis olması yeterli
Teşekkür ederim bu bilgi için.
Midem bulandı gerçekten 😂😂😂😂
Duş almadan yatağa girmiyorum
Ama yatmak zorundayız. Mecburen yatıyoruz 😊
Paylaşım için teşekkürler dilerim
Ben hepsine önem verirm bütün tozlara karşı.
Offfd hepsi çok iğrenç 😣
Amuda kalkıp ta yatacam bundan sonra midem bulandi
Hepsi kötü ya😂 hepsi iğrenç
Ben hepsine önem veirirm bütün tozlara karşı.
Daha neler var neler, keşke bunlarla kalsaydı
3 hafatda bir temizlerim genelde
Yatağımı günlük havalandırırım 🙏
Titiz biriyim ondan önemli
Seçmek çok zor hepsi de kulağa iğrenç geliyor😷😷
İğrenç hele sonuncusunu duyunca kötü oldum
Havalandırıyorum çarşafları battaniyeleri
Bu günlerde tedbirli olmaya özen göstermeliyiz 👍
Sanırım Hepsi galiba 🤷🏻♂️
Hepsi çok gerekli. Tozlar çok zararlı.
yatak gibi sıcak ve karanlık yerlerde gelişmesi