Alışveriş & Hediyeler Hangi bilgi yatak temizliğine ekstra önem vermeni sağlar? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3946 Hangi bilgi yatak temizliğine ekstra önem vermeni sağlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
darkgreennn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Annem arada beni yorgana dolayıp yataktan fırlatıyor ve arkadan gelen babam yatağı süpürüyor. Bana kalsa ölene kadar yatarım. Ama zararlı tabi🙄 0 0 Yorumla
Martasi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl İnsan derisi tozlarıyla beslenen toz akarlarının en çok yatak gibi sıcak ve karanlık yerlerde gelişmesi 0 0 Yorumla
Koroplas Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl İnsan derisi tozlarıyla beslenen toz akarlarının en çok yatak gibi sıcak ve karanlık yerlerde gelişme 0 0 Yorumla
ŞımarıkKediiii Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bunları asla bilmiyordum sanırım her uyuduğumda bunları düşüneceğim 1 0 Yorumla
emre0616 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Yatakta durmayı çok seviyorum ama bir müddet sonra hapşurma oluyor demekki toz bayaa oluyor 0 0 Yorumla
Fakitaki Takip Et Xper 3 Yaş: 58 +1 yıl Temiz olmak en iyisi, temiz olmayanlar pis oluyo hiç kimsesi olmuyo temiz olmak en iyisi. 1 2 Yorumla Okktay44 +1 yıl Temizlik güzel Yorumla SleepyPotato +1 yıl Temiz olmayanların pis olduğu bilgisine nereden ulaştınız Sherlock ile bir bağlantınız olabilir mi Yorumla
Lil_ebu Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yatak temizliği önemlidir sonuçta orda yatıyoruz bunun için yatağınızı temiZlememiz gerekir 0 0 Yorumla
Lovedays Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi en önemlisi bu sanırım.. 0 0 Yorumla
cğatay12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Valla sürekli temizlik yapıyorum hepsi ilginç skxhsjd 0 0 Yorumla
zennasc Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çarşafı değiştirip odayı havanlandırıp ıvır zıvır yapıp tamam işte temiz 0 0 Yorumla
YoungRebel Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi 0 0 Yorumla
Psychocandy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl ıyy iğrenç bir şey, bu bilgiden sonra gece nasıl uyuyacağım? 0 0 Yorumla
YaşKısıtlması Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Aga zaten yüzüm talan oldu ergenlik sivilcesinden konuşturmayon beni 0 0 Yorumla
Bokubuncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl O kadar titizlikte hasta yapar be reis abartmamak lazım 0 0 Yorumla
Евилдевил_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bilgiye bakmaz bu işler. Temiz adam her zaman temizdir 0 0 Yorumla
Hakanxxq Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Adamsınn bikaderşmmmmm benim için çok teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Eylül0606 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Güzel paylaşım olmuş kulağa çok igrenc felsefe böyle birşey var D seçeneği dedim 0 0 Yorumla
adımınonemiyok1 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bunları öğrendim ve bir daha asla uyuyamicam. Neden gördüm ki ben bunu :(( 0 0 Yorumla
AlperenBey00208 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Akarlar yatağımızda ve bu bir gerćek bunun icin yatak temizliğine önem vermeliyiz 0 0 Yorumla
Badboy5555 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bu çok iğrenç ve mide bulandırıcı 2 gunde bir kesin yikiyacagim 0 0 Yorumla
Barış654 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Temizlik hastasıyım resmen bu yüzden çok önem veririm 0 0 Yorumla
BahtiyatUmut Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Icecek dokulmesi veyahut özel bir gece bir tabiki değişir o anlardan sonra 0 0 Yorumla
sexting28 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Yatakları düzgün temizlemek lazım en çok orada vakit geçiriyoruz bu dönemlerde 0 0 Yorumla
MetehanSarsılmaz Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Çünkü yatakta toz tanelirinin reaksiyonu çok fazla ve alerji yapabiliyor 0 0 Yorumla
Aykamoon Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl A ve d Titizimdir ama ayrıca bir önem verecegim yatagima 0 0 Yorumla
Işılsonmez Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hepsi bir birinden mide bulandırıcı özellikle dışkılaması bundan sonra ekstra özen 0 0 Yorumla
Cesicasmin Takip Et Xper 3 Yaş: 51 +1 yıl Akarlardan haberim var. daha önceden mikroskop la büyütülmüş resimlerini de görmüştüm 0 0 Yorumla
srdrAnk Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Değerlendirmeye uygun gibi duruyor daha öncede tavsiye edildiğini duymuştum 0 0 Yorumla
Receptunc11 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Öğğğğ😳 20 defa mı 20 milyon dışkı içerisinde mi uyuyorum 🙄 0 0 Yorumla
rabislay Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İyi bir gün için temiz yatak ve nevresim baya önemli 0 0 Yorumla
pikaçumm Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl yatağımın da bakteri üretmesine dayanamam zaten korona yetti de arttı bile😂😂 0 0 Yorumla
darknight16 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çok iğrenç ya. Şimdi herkesin yataginda bu kadar böcek mi var 0 0 Yorumla
Ali2245674 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yani bir anlamda da var ki bugün de salatalık varmış gibi ne kadar beğenirsin bilmiyorum ama 0 0 Yorumla
Ordulum52 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bu bilgi yeter de artar bile bence düşünsene milyonlarca bakteri ve maytla uyuyorsun 0 0 Yorumla
zeyniko Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her gün yattığım yatagın pis olmasııııı beni çokk gerdi şu an. bir de seçeneklerij hepsi kötü çok 0 0 Yorumla
Dar4hackers Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Yani diğer seçeneklerden ise bu seçenek daha iğrenç geldi 0 0 Yorumla
Rabisyk7 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İnsanın teninde gözüken kalici hasar verebiliceginden 0 0 Yorumla
Melikuss56 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence müthiş bir marka dyson ama fiyatlar can yakar gibi 0 0 Yorumla
iamwashere Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Korkunç bir şey böcekler ama göremiyorsun gibi ufff yatağa yatamıyorum ya djjdjs 0 0 Yorumla
genc_photographer Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Başak Burcu olarak diyorum ki temizlik bizim işimiz 😂 0 0 Yorumla
zekiçocukmuşum Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl havalandırmak lazım yatağınızı toplamayın sabahları 0 0 Yorumla
dark_deliğğ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yaa bende bu saydıkları izin hiç birine dayanamıyorum 0 0 Yorumla
bubblegummmm Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çok korkuuunçç en rahat yerimiz yatak bile bu kadar tehlikeli pes cidden 0 0 Yorumla
sondajcımüho Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Az uyuyorum günlük 6 saat yatakla von alakam yok öylesine bastim 😂 0 0 Yorumla
Mustafa190333 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Cok sıkıntılı seyler bunlar guzel bir soru cevap olmus 0 0 Yorumla
Noneffortic_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Toza alerjim var. Yatağımı sürekli havalandırırım ve nevresim takımımı yıkarım. 0 0 Yorumla
__ÇoktaNickimde__ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi 0 0 Yorumla
dilfuzaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Temizlik en önemlisidir. Bu supurguden almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Mühendissad Takip Et Xper 4 Yaş: 65 +1 yıl Yattıgız yattak ve yastık yüzü temiz olmalı cildezarar veriyor 0 0 Yorumla
yakobs Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Tozlar genelde kumaşta gözükmediği için çok fazla barınabilirler. 0 0 Yorumla
--Trcomando-- Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl hastalanırsınız dikkat edin benden demesi ona göre davrranın 0 0 Yorumla
Skslsksksk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Midem bulandı. Yerde yatıcam sanırım... yarında yatağımı temizliycem... 0 0 Yorumla
AlpEB Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hepsi onemli bence. Yatak temizligi hijyen acisindan dikkat edilmesi gerekn bir husus 0 0 Yorumla
canozs Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl hepsi önemli bence yatak temizliği hijyenli olmalı dikkat etmek gerekir 0 0 Yorumla
halitt0 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Yatak böceklerini de unutmamak lazım. Onlar da en az bunlar kadar iğrenç ve tehlikeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
343Cevap
Annem arada beni yorgana dolayıp yataktan fırlatıyor ve arkadan gelen babam yatağı süpürüyor. Bana kalsa ölene kadar yatarım. Ama zararlı tabi🙄
İnsan derisi tozlarıyla beslenen toz akarlarının en çok yatak gibi sıcak ve karanlık yerlerde gelişmesi
İnsan derisi tozlarıyla beslenen toz akarlarının en çok yatak gibi sıcak ve karanlık yerlerde gelişme
Bunları asla bilmiyordum sanırım her uyuduğumda bunları düşüneceğim
Yatakta durmayı çok seviyorum ama bir müddet sonra hapşurma oluyor demekki toz bayaa oluyor
Temiz olmak en iyisi, temiz olmayanlar pis oluyo hiç kimsesi olmuyo temiz olmak en iyisi.
Temizlik güzel
Temiz olmayanların pis olduğu bilgisine nereden ulaştınız Sherlock ile bir bağlantınız olabilir mi
Yatak temizliği önemlidir sonuçta orda yatıyoruz bunun için yatağınızı temiZlememiz gerekir
Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi en önemlisi bu sanırım..
Valla sürekli temizlik yapıyorum hepsi ilginç skxhsjd
Çarşafı değiştirip odayı havanlandırıp ıvır zıvır yapıp tamam işte temiz
Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi
ıyy iğrenç bir şey, bu bilgiden sonra gece nasıl uyuyacağım?
Aga zaten yüzüm talan oldu ergenlik sivilcesinden konuşturmayon beni
O kadar titizlikte hasta yapar be reis abartmamak lazım
Bilgiye bakmaz bu işler. Temiz adam her zaman temizdir
Adamsınn bikaderşmmmmm benim için çok teşekkür ederim
Güzel paylaşım olmuş kulağa çok igrenc felsefe böyle birşey var D seçeneği dedim
Bunları öğrendim ve bir daha asla uyuyamicam. Neden gördüm ki ben bunu :((
Akarlar yatağımızda ve bu bir gerćek bunun icin yatak temizliğine önem vermeliyiz
Bu çok iğrenç ve mide bulandırıcı 2 gunde bir kesin yikiyacagim
Temizlik hastasıyım resmen bu yüzden çok önem veririm
Icecek dokulmesi veyahut özel bir gece bir tabiki değişir o anlardan sonra
Yatakları düzgün temizlemek lazım en çok orada vakit geçiriyoruz bu dönemlerde
Çünkü yatakta toz tanelirinin reaksiyonu çok fazla ve alerji yapabiliyor
A ve d Titizimdir ama ayrıca bir önem verecegim yatagima
Hepsi bir birinden mide bulandırıcı özellikle dışkılaması bundan sonra ekstra özen
Akarlardan haberim var. daha önceden mikroskop la büyütülmüş resimlerini de görmüştüm
Değerlendirmeye uygun gibi duruyor daha öncede tavsiye edildiğini duymuştum
Öğğğğ😳 20 defa mı 20 milyon dışkı içerisinde mi uyuyorum 🙄
İyi bir gün için temiz yatak ve nevresim baya önemli
yatağımın da bakteri üretmesine dayanamam zaten korona yetti de arttı bile😂😂
Çok iğrenç ya. Şimdi herkesin yataginda bu kadar böcek mi var
Yani bir anlamda da var ki bugün de salatalık varmış gibi ne kadar beğenirsin bilmiyorum ama
Bu bilgi yeter de artar bile bence düşünsene milyonlarca bakteri ve maytla uyuyorsun
Her gün yattığım yatagın pis olmasııııı beni çokk gerdi şu an. bir de seçeneklerij hepsi kötü çok
Yani diğer seçeneklerden ise bu seçenek daha iğrenç geldi
İnsanın teninde gözüken kalici hasar verebiliceginden
Bence müthiş bir marka dyson ama fiyatlar can yakar gibi
Korkunç bir şey böcekler ama göremiyorsun gibi ufff yatağa yatamıyorum ya djjdjs
Başak Burcu olarak diyorum ki temizlik bizim işimiz 😂
havalandırmak lazım yatağınızı toplamayın sabahları
Yaa bende bu saydıkları izin hiç birine dayanamıyorum
Çok korkuuunçç en rahat yerimiz yatak bile bu kadar tehlikeli pes cidden
Az uyuyorum günlük 6 saat yatakla von alakam yok öylesine bastim 😂
Cok sıkıntılı seyler bunlar guzel bir soru cevap olmus
Toza alerjim var. Yatağımı sürekli havalandırırım ve nevresim takımımı yıkarım.
Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi
Temizlik en önemlisidir. Bu supurguden almayı düşünüyorum
Yattıgız yattak ve yastık yüzü temiz olmalı cildezarar veriyor
Tozlar genelde kumaşta gözükmediği için çok fazla barınabilirler.
hastalanırsınız dikkat edin benden demesi ona göre davrranın
Midem bulandı. Yerde yatıcam sanırım... yarında yatağımı temizliycem...
Hepsi onemli bence. Yatak temizligi hijyen acisindan dikkat edilmesi gerekn bir husus
hepsi önemli bence yatak temizliği hijyenli olmalı dikkat etmek gerekir
Yatak böceklerini de unutmamak lazım. Onlar da en az bunlar kadar iğrenç ve tehlikeli
Yatak hijyeni benim için c9k önemli hergun temizlerim mutlaka
Vay be ama herkes hergün yatağını süpürüyormu ki...
Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi.
Iyiki varsın dyson. 🤩😍🥰
Tüy yastıklar nasıl temizlenir