Hepsi 😲 Benim gibi temizliğe ve hijyene önem veren biri için hepsi çok önemli. Bu yüzden Dyson tüm ev ve aile bireyleri için harika ve hijyenik bir seçim
Bunları daha önce bilmiyordum. Aralarından en çok dikkatimi şu çekti:Kulağa çok iğrenç gelse de böyle bir şey var: Yataktaki her bir toz akarının günde ortalama 20 defa dışkılamasıBundan sonra ekstra önem vereceğim..
çünkü toz akarının bulunabilmesi için 1) sıcaklığın devamlı ve sürekli olması 2) insan derisinden kaynaklı besleniyor olması. bu iki sebep diğer sebeplerin bilinmesine önlenmesine zaten yardımcı olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genel de çok dikkat ederim ama bunları öğrenmem kötü oldu🙂 şimdi daha dazla dikkat edeceğim🙂
Bu korona döneminde yatağımdan kalktığımı hatırlamıyorum ve şu an tüplerim diken diken oldu heryerim kaşınıyor sanırsam ayakta uyumaya alışmalıyım bu çok korkutucu ve iğrenç 😭😭
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu bilmiyorrdum çok şaşırdım dikkat edicem kesinlikle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
C dedim çok iyi olmus bu bence olmuş bu teşekkür ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Toz akarlarının alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermesi çok iğrenç yaaa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç biri... Fark etmiyor Aslında
. .
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben yatağımı aldığımda hiç yatmadan streç filmle kapladım sonra yatak alezi geçirdim onuda streçle kapladım en son çarşafı geçirdim yastıkda aynı aşamalardan geçti tabi, yatağım tertemiz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
343Cevap
Sürekli iş dolayısıyla seyahat ediyorum genelde o yüzden sıkıntı değil
İnsanın teninde gözüken kalici hasar verebiliceginden
Hepsi 😲 Benim gibi temizliğe ve hijyene önem veren biri için hepsi çok önemli. Bu yüzden Dyson tüm ev ve aile bireyleri için harika ve hijyenik bir seçim
Yatağa ve koltuğa süpürge değdirmem ve inanılmaz tiksinirim.
Sabah yatarken yorganı çarşafı sirkeler öyle yatarım
Yatağımı günlük havalandırır ve haftada bir nevresimleri değiştiririm.
Yatakta geçirilen süre boyunca temas edilen toz akarlarının alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermesi
Akar denen görünmez böcekler 🕷 (iğrendirdiysem özür dkssmdkk)
İnsan derisi tozlarıyla beslenen toz akarlarının en çok yatak gibi sıcak ve karanlık yerlerde gelişmesi
Bunları daha önce bilmiyordum. Aralarından en çok dikkatimi şu çekti:Kulağa çok iğrenç gelse de böyle bir şey var: Yataktaki her bir toz akarının günde ortalama 20 defa dışkılamasıBundan sonra ekstra önem vereceğim..
Hepsi iğrenç. Yatak benim için çok temiz ve rahat olması lazım..
Yatakta geçirilen süre, temas edilen toz akarlarının alerjik reaksiyonlar doğurabiliyor.
Hepsi kesinlikle 🤮 böyle bir şey nasıl mümkün olur ya berbattt 🙅🏻♀️
Toza karşı alerjim var öksürük yapıyor , D işaretledim
Kulağa çok iğrenç gelse de böyle bir şey var: Yataktaki her bir toz akarının günde ortalama 20 defa dışkılaması
benim teyzemde var ve daha önce böyle bir çekicilik görmedik böyle bir temizlik yok harikalar yaratmışsınız
Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi
Şunu ilk duyduğumda gece başımı yastığa koymakta zorlanmıştım
Bunları biliyordum ama tekrar okumak yine iğrençlik hissi verdi bana😄
Amman tanrım didim. Ciddi misiniz yaaa. Ulan bok icinde yaşıyoruz yatıyoruz desene.
Toz akarlarının ne kadar iğrenç olduğunu öğrendim bu bilgiler için çok teşekkürler Dyson 🥳
Bence çarşaflar günlük sirkelenmeli duruma göre haftalık veya aylık yıkanmalı
Ne olursa olsun yatak temizliğine özen gösterin çünkü bütün gününü yorgunluğunu alıyor
Yatakda toz kir pislik ne ararsan var ama hergün temizliyoz sorun olmuyor
Aslında bunların hepsi kulağa iğrenç geliyor en güvendiğimiz yer olan yatağımızda bile bu kadar dehşet verici toz
Neredeyse ömrümüzün 3/1 ini yatakta geçiriyoruz ve en çok dikkat etmemiz gereken hijyen bölgesi
çünkü toz akarının bulunabilmesi için 1) sıcaklığın devamlı ve sürekli olması 2) insan derisinden kaynaklı besleniyor olması. bu iki sebep diğer sebeplerin bilinmesine önlenmesine zaten yardımcı olur.
Genel de çok dikkat ederim ama bunları öğrenmem kötü oldu🙂 şimdi daha dazla dikkat edeceğim🙂
Bu korona döneminde yatağımdan kalktığımı hatırlamıyorum ve şu an tüplerim diken diken oldu heryerim kaşınıyor sanırsam ayakta uyumaya alışmalıyım bu çok korkutucu ve iğrenç 😭😭
Bunu bilmiyorrdum çok şaşırdım dikkat edicem kesinlikle
Bir yatakta 1 milyondan fazla toz akarının barınabilmesi..
C dedim çok iyi olmus bu bence olmuş bu teşekkür ederim
Toz akarlarının alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermesi çok iğrenç yaaa
Hiç biri...
Fark etmiyor
Aslında
.
.
Ben yatağımı aldığımda hiç yatmadan streç filmle kapladım sonra yatak alezi geçirdim onuda streçle kapladım en son çarşafı geçirdim yastıkda aynı aşamalardan geçti tabi, yatağım tertemiz.
@Dyson ile icim çok rahat ben kullaniyorum , memnunum.
Demek bu yüzden annem Dyson diye tutturdu, her hafta koltuk ve yataklari Dysonla elden geciriyor
Dyson v11 kullanın dıosunuz yanı denemekte yarar var o zmn
@Dyson bu işte iyi. 🌺 Ev akarlarına alerjim var dyson aldığımızdan beri rahatım.
Ya tüylerim ürperdi. Bundan sonra daha da dikat etmeye ozen gostereceğim
Son seçenek daha iğrenç yatagima herhangi bir canlı organizmanın sı*çmasini istemem
Doğrusu sıkça havalandırıp haftada bir çarşafı nevresimi değiştiririm
bende bu da var diğer derin clening hause vs de var
şahsen uyanınca yatağımı asla toplamam. sebep? yeni kalktığınız yatağınızı yorganla örterseniz bakteriler daha fazla dayanır XD bahane
KİRLİ YATAKTA UYUNUR MU YA İNANILMAZ DERECEDE SIKINTI VEREN AKTİVTE BİR DE DAĞINIK EV FALAN MİDEM BULANDI
İnsan derisi tozlarıyla beslenen toz akarlarının en çok yatak gibi sıcak ve karanlık yerlerde gelişmesi
Sivi gecirmez alezz kullanirim carsaflari gerektiginde yuksek gerektiğinde dusuk isida yikarim hijyen onemli
Kumaş olması zaten bütün tozları üzerine çekmesi, en basit yeni aldıgınız ürünü yıkayın güneste sirkeleyin yine toz 😊
Bu durum beni hep rahatsız eder bu yüzden sık sık yıkıyorum galiba süpürgeyle de güvenemem ya onda da toz var yıkamak iyi seçenek
Dışkılama olayını bilmeyen yoktur zaten. Aman aman nerede yatıcaz biz. Lazım her gün değiştirelim yıkayalım çarşafları, kılıfları.
Bu korona dan korkmayanlar yatağını da temiz tutmuyordur eminim. Her neyse.. Temiz tutmak şart tabiki çok önemli
Çarşafı günlük değiştirmek yetiyor mu peki bu mücadele de? travma yasattınız resmen teşekkür ederim sıkıntılı olsada faydalı bir bilgi
aslında burda kilerin hepsi diyebilirim , sır bu bakteri deri gibi şeyler için evimiz de 2000 dolarlık Rainbow süpürgemiz var.