Ya maskesiz cikmak yasaklaninca alayim dedim de nereden alacagim? Cerrahi maske istemiyorum yikanabilir istiyorum. Sizde var mi ne kadara aldiniz?
Eczanelerde virus maske bulunur mu?
Eczanelerde virus maske bulunur mu?
Yıkanabilir olanlar 25-30₺ N11 ve hepsiburada da vardı. Ben de ordan sipariş ettim. Cerrahi maskesi de vardı yine o da 50 tanesi 120-130₺ civarı. Açıkcası tek kullanımlıkları daha sağlıklı buluyorum. Yıkanması yine bir sürü sağlık prosedürünü beraberinde getiriyor çünkü 🤔
Aynen internette biraz daha ucuza oluyor 🙃 nasıl rahat edersen artık 😌
Bakkallar bile cerrahi maske ve siyah bez maske satışına başlamış. Açıkçası ben çok etkili olduklarını düşünmüyorum. Uzmanlar ise kafa karıştırıyor. Olumlu/olumsuz birçok yorum bulunmakta.
Ben linkteki maskeyi kullanıyorum. Emsal maskelere nazaran daha hafif ve rahatsız etmiyor. Ve koruma sağlıyor. Öneririm. LİNK
@concordance güle güle kullansınlar demek düşüyor 🙄
Cevap
50Cevap
Bu tarz maskelerin sertifikalı ürün olması gerekiyor şu an pazarlarda bile satılıyor nerede üretildiği belli olmayan adi kumaşlardan steril olmayan koşullardakiler insanlara yarar değil zarar getirir alırken dikkat edilmeli... En sağlamı eczane ya da medikal ürünler satan bir yerden temin etmektir...
Evet eczanedekiler güvenli ama onlar tek kullanımlık, şu an birde piyasada siyah yıkanabilir ve sürekli kullanılabilir olanları var ama onlarında her kullanıştan sonra dezenfekte edilmesi ya da yıkanması gerekiyor öyle bir şey almanız daha mantıklı.
@pentin Ben 3D baskı ile evde kendim yapmayı düşünüyorum. Çok sayıda ücretsiz tasarım var. Onlardan birini seçip seri üretime geçmeyi düşünüyorum.
Oda mantıklı tıpi maskede üretiliyor diyorlar o 3D yazıcılarla :)
Eczaneden dicem ama yıkanabilirler hangisi?
Ben bikaç insanda gördüm eğer oysa nasıl nefes alıyolar merak ettim doğrusu..
Ben iş yerinden almıştım patronum doktor olduğu için ama iş kalmadığı için çalışmıyorum 1 2 haftadır..
Cerrahi maskeleri oluyo onlar sanırsam
Bende nerden bulucam bilmem ama n95 olmayanlar bir işe yaramıyor bildiğim kadarıyla. Güvenilirlik konusunda da 3m markasından başka bilmiyorum. Ortalık merdiven altı çakma maske kaynıyo
Yıkanabilir maskeler eczanelerde var. Yalnız internetten alma çünkü 30-40 tl fiyat yazmışlar. Eczanelerde 15 tl.
Vallahi bende cerrahi maske var üç kutu geçen gün de yıkanabilir aldım 55 tl ödedim 😬
Var bende. Sütyenini tak daha mantıklı. Hepsi para tuzağı.
Yarın nöbetçi eczane arayacağız artık malum market ve pazarlara girebilmek için maske takma zorunlu oldu.
Hiç bilmiyorum ki eczaneden yıkanabilir bir maske almıştım 1 ay kadar oluyor medikallere sor istersen telefonla hangisinde varsa gidip alırsın
Yıkanabilir maske yoktur. O reklamını gördüğünüz şeyler fırsattan işstifade edenlerin eseri.
kgt-turkey. com adresine bakın
@avakadoo9 maske steril olmalıdır. Yıkadıktan sonra steril özelliği gider. Evinde otoklav cihazı var da basınç altında 130 derece su buharıyla steril edebilirsen o ayrı.
1 milyoncularda var. Yıkanabilir olanlar daha rahat ve sağlıklı diğerleri hiç öyle değil.
Eczaneden aldım ben bugün
Siyah yıkanabilen maske diye sorabilirsin
10 TL idi.
Siyah var dimi şöyle ciks
Ciks ciks
Yani siyah olan şık duruyor birde onu demek istedm☺
hangisi daha güvenlidir
yıkanabilir diye aldığı arkadaşın rezalet çıkmış geçenlerde
neye inanacağız bizde şaşırdık cidden
Benim arkadaş marketçi 10 lere dedi gittim bağda vardı ziraii maskemi aldım, takcam. Fırsatçılara üç parmak.
Valla ben hiç almadım saolsun enişte doktor getiriyor yakınlarda oturuyorsan sanada vereyim
Eczanelerde stok tükenmişti ama şimdi yavaş yavaş yenileniyor. Eczaneye sorabilirsin.
Nano maskeler var trendyol da satılıyor @pentin oradan temin edebilirsin😉
Eczanelerde satışı var. Ama yıkanabilir olarak bilmiyorum.
hem hastanelerde maske krizi var hem de maskesiz cikmayi yasakliyorlar..
normalde bulunur da bu zamanda bulunabilir mi bilmiyorum
Eczanelerde satılıyor gayet siteril tabi sosyal mesafeyi koruyarak alınmalı.
Virüs maskesi diye bir şey yok, ya tekkullanımlık bir maske kullanıyorsun ya da yıkanabilir bir maske, tercih sana kalmış.
https://www.n11.com/arama?q=n95
Buradaki seçeneklere bakıver
Valla bızımkıler almıs da ne zaman almıs ne kadara almıs hıc fıkrım yok kanks
ben para mara vermem takmam da Ölümden nasil da korkuyor tavuklar onlem mis lan maskede daha cokpis bakteri kaliyor
Marketlerde kumaş maskeler satılıyor yıkanıp giyinebiliyor
Bulsan dahi fahiş fiyatlarla karşılaşıcaksın
Eczanede bulabilirsin
medikal ürünleri satan yerlerde var
ingilterede alıyorum ben, 20 GBP yıkanabilir
Eczaneden almak daha doğru olur
LC Waikiki
Evet, eczaneden alabilirsin.
bulunur eczaneden temin edebilirsin
PTT den ücretsiz sipariş veriliyor muş
instagramdan tedarik edebilirsin.
Şal bağlamak da yeterli bence