AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Yeterli bir miktarda para birikimin yok ise evlenmek akıl işi değil. Karşı tarafın hayatını da zindan etmeyin.
Neredeyse kızlar başlık parası ödeyecek hale geldi evlilik için boş ver evi 😊
Ben ev almadım. Eve verecek parayı işe yatırıyorum. Böylelikle 4 tane farklı yerde ev kiralayabiliyorum. İstediğim zaman istediğim evde oturabilirim. :)
ev almayı şart koşan birinin yanından koşarak uzaklaş
Kadın ve erkek beraber bir ev alabilir her şeyi erkekten veya kadından beklemek saçma
Yalnızca erkek için geçerli değil kadının da yatırımı olmalı ki daha sonra başları ağrımasın
Bir insanı artık sadece insan olduğu ve sevebildiğimiz için kabul etmeyi öğrenebilsek artık keşke..
Kim bu insanlarda çıplaklıklarına bu kadar değer biçiyorlar?
Durumu yoktur belki. Bu yüzden haksızlık yapılmaması lazım erkeğe.
Bir erkeğin önce işi, sonrs evi falan olacak. Sonra evlenme gibi şeyleri düşünsün
Vardır ama malı mülkü için evlenen kişide satılıktır.
Geçim saglayacak kadar kazaniyorsak sorun yok Allahin izniyle
şu kadınların mal mülk sevdası bitmedi gitti mal mülk peşine düşenlerin parayla çalışan o... ablalardan farkı yok bencd
Bizim de kızlarabir seyler bulamamız gerekiyor
Çok doğru 😂
Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla imtihan olur. Bu sözü dikkatli düşünen anlar
Bunlar hep anne şablonu kızların analarının yüzünden olan biz erkeklere oluyor. Evi olsun arabası olsun iyi bir maaşı olsun sonra veriyor anaları öyle birine başlıyor dayak eziyet aldatma heyyy yavrum heyyy
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur, eve ne gerek var.
Ev olup olmaması değişmiyor artık illa daire olması gerekiyormuş bahçeli müstakil sıfır ev kabul edilmiyor :)
yakışıklı erkek tüm kapılarını açar kızların. yeterki erkek yakışıklı olsun , kadın gerekirse çalışıp ona bakar
Hayattı maddiyat üzerine kuranlar birgün bozuk para gibi harcanır
Ev almak sanki kolay da. Para var da biz almıyoruz :D
Benimle Ev , araba , mal mülk için evlenmek isteyen kıza tekmeyi basarım. Kendini mal gibi görmekten öteye geçmez böyle kızlar.
Evi, arabası, bankada parası olmayan kızla evlenmem şahsen.
Polisle evlendim evi yoktu samsuna tayini çıktı ev aldık burda 170 bine 3+1 kocaman İstanbul da yaşayan erkeklerden uzak durun hayat samsunda.
Ben zaten evde kaldım evlenemem ne işim ne param ne evim ne arabam hiçbiri yok
Bence yok, bir kadına hak ettiği hayatı veremiyorsan koynunda ne işin var?
Evi olan adamda kadını tepe tepe kullanır o zaman
@RavenYusuf3146 kadında bunu istiyorsa dert değil ;)
Yok benim demek istediğim erkek birşeyler veriyorsa kadın da vermeli mal mülk olarak veremiyorsa başka türlü verir demek istedim
Ucuza. Gitmeyelim de ne demek?
Pardon ama siz mal misiniz?
Maaşı iyiyse çalışkan erkekse evlenebilir tabii. İlla da ev şart değil ki, kızların anlayışlı olması gerek biraz.
Benim evim var ben yapabildiysem o da yapmış olmalı.
Tabikide var herkes cebine göre davranır. Cok ev istiyolarsa beraber çalısılip alınır.
Devlet devlet değil ki bu ülke de evlenilsin nere de çöp beyinli var bu ülke de.
Buna herkes kendi karar vermeli. Staj yaptığım yerin sahibinin aylık geliri 1 milyon ama ev almıyor işte.
Ev araba bol takı para ister sahte evlilik yapıp boşanır dolandırır gider kadın. Sonra metelik siz alkol madde bagımlısı bir serseri de ölür sürünür gider. Sistem leri bu
O değilde bazen erkeklere gerçekten üzülüyorum. Çok zor işleri valla. Okul bitir askere git iş bul düğün için büssürü borca gir.. Ay valla Allah yardımcıları olsun😐
benim evlilik için bütçem 400 TL diyorum soranlara
Ev almak mı? Adam düğün sonrası bana taşındı 😀😀. Ucuz mu gittim şimdi?
Gizli Üye anlayışlı bır kadınsın tebrık ederım :)
Para seven kızlar gerçek sevgi değildir mal sevgisidir bacağı kpda bile seviceksen yoksa sen paraya mı aşıksın bu kadar mı yani bir kağıdımı seviyorsun şu para ya yazıklar olsun
Kpda değil kopsa
20-25 yaşında insanlar nasıl ev alsın acaba
Onu diyenlerin ana babası evlenirken ev sahibi miymiş
Kiralık da olabilir bence. Yeterki huzur olsun. Evi ilerde de alabilir.
Kadının evi olduğu için mi erkekten ev bekliyor? Saçma bi’ beklenti.
Emlak piyasasından bir haber olan hanımların spekülasyonlarına kanmayalım yoldaşlar.
Hayat muşterek ve Kadin, Erkek eşitliği var ya ortak aliriz ya dunyadaki her güzel kiz benim 😜
Fikrim yok erkekler daha net cevap verirler şimdi sinirlenirler evleri yoksa😆😆
Çok basit, bana karı mı yok diyebilirler sonuçta :) ama bunu bir kadın deyince maalesef nasıl bir insan çıkar ya da kaç kez evlenebilir o düşündürücü 😉
Valla benim evimde arabamda her şeyim var umrumda değil kimse kendi başıma yetiyorum
Al beni al 😂
Alsaydım on kere alırdım
Neyi
Birini
Biri var mı hayatında?
Ne alakasi var yahu , evlenmenin karsiligi bir mebla degil sevgi saygi olmali insanlar arasnda
Millete kadınlar mal değil ki laf ediypsunuz diyorsunuz kendi kendinizi mal yerıne koyuyorsunuz dogru 250 gramınız iyi para yapıyor bu devirde.
Adam olsun da varsin olmasin hic bir şeyi zaten adam olan insan elinden gelen herşeyi yapar sevdiği için ne ac bırakır ne açıkta
Görseldeki gibi evi yoksa yaşamasın da deselermiş.
Kendilerini pazarlıyorlar galiba
Evlenin çalışıp birlikte alın niye erkeğe bağlı herşey, hani eşittik? 😂
Evim var arabam var yazlığım var çok şükür kendi işimi de yapıyorum ama evlılık düşünmüyorum
Biryerde yok sayılır çünkü evlenmeden kişinin durumu nasıl ona bakılarak evleniliyor
Tipi varsa mümkün dur okadarda önemli değildir bence
@IPurposeLessI ya bir git
A mk kezban tipsizi smmd
Önce kirada oturulur sonra ev alınır her şeyin bir zamanı vardır 🙏
Evi yok diye evlenmeyecek kızlar. Seviyorum demesin gerizekalılar. Sevgi nerede olursa yanında olmaktır herkes zengin doğmak zengin olmak zorunda değil
bide 2 kız beğenmemeyi işaretlemiş paranın köpekleri
Ev alamayan kadınların da evlenmeye hakkı yok o zaman
bu ne terbiyesizlik çok ev istiyosa kız madem kızın babası alsın evi.
Ev olmasa olur da ahlak ve adamlık var mı diye bakılsın.
🌹
bu sorunun altında sapıklık var bence. demedi demeyin
Ev evlendiğin kişiyle birlikte alırsın erkeğe atılmaz bu yük
Yazlık benden kışlık ondan olsun. Ya da araba benden ev ondan olsun
Evde tek başına erkek oturmadigina göre ev almayı sadece erkeğe yüklemek ne kadar adilce bilemedim
Evlendigimizde herseyimiz yoktu ki, zamanla oldu. Yeterki sevgi saygi olsun.