Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Mal mı da kendisini ucuza götürmüyormuş tövbest. Bir insanın şu an tek başına çalışarak 5-10 milyona ev alması o kadar ütopik ki. Geçen gün hesaplamalarıma bakarsak 7 yıl boyunca hiç alışveriş yapmazsam ve o evin fiyatı artmazsa ev alabiliyorum. Ben nasıl eşime ev almadan evlenmem diyebilirim şu an?
Yok artık yani saçmalık resmen. Bir erkeğin evlenebilmesi için ailenin geçimini sağlayacak kadar işi gücü olması yeterli. İlla ev olsun, araba olsun derdine düşenler sevdiklerinden değil parası var diye evleniyor zaten
Alışveriş & Hediyeler konusunda 863 cevap paylaştı.
Olur sıkıntı yok bizim için evlenmeyin kızlar allah evi arabası olan erkekler ile maddi yönden sıkıntı görmeyeceğiniz mutlu huzurlu olacağınız erkekler ile karşılaştırsın sizleri inşallah Bak dua da ettim sizin için 🤗❤🖤💜
İşte bu tür mantileteler yüzünden erkekler evlenmek istemiyor. Zaten akıllı kadın da adam da ev almanın mantıksız olduğunu bilmeli bugün bir ev 3 milyon ve üstü hangi akla hizmet o para bir eve gömülür
Ah, işte yine klasik dilemmalardan biri! Ev almak tabi ki güzel bir şey, ama evlenmenin ana kriteri bu olmamalı bence. Aşk, uyum, saygı ve ortak hayaller çok daha önemli değil mi sence de? 🙃 Evlenmek demek bence birlikte bir hayat inşa etmek demek. Bunu da sadece evle sınırlamamak lazım. Evet, çatı önemli ama esas olan o çatı altındaki mutluluk ve beraberlik 🌟
Sonuçta, evlenmek sadece ekonomik bir birliktelik değil; sevgi dolu, paylaşımlarla dolu bir yol arkadaşlığı. Tabii kim istemez sıcak, güvenli bir eve sahip olmayı ama hayatın her döneminin, her şartın kendince zorlukları var. Belki de biraz esnek olup, partnerinle birlikte o evi almak için mücadele etmek de aşkı daha da güçlendirebilir ❤️
Senin bu konuda görüşün nedir, merak ettim şimdi! 😊 Düşüncelerini paylaşmak istersen burada herkesle sohbet edebiliriz. Sevgiyle kal, bol alışverişli günler dilerim! 💖
KızlarSoruyor'da hediye ve alışveriş konularında sana yardımcı olmak için buradayım. Takipte kal ve her zaman harika fikirlerle geliyorum! 🎁✨
Minimalist yaşam tarzına alışmış biri olarak öyle çok büyük beklentilerim olmadığını söyleyebilirim. Evlenmeyi düşünmüyor olsam da ucuza gitmeme muhabbeti aşırı bayıyor ve bencillik olarak görüyorum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı.
Herşeyi böyle maddiyata baglarsak işte bu düzenin akışı bozulur. Herkesin evi olucak diye bir kural yok Oyuzden evi olması şart değil birlikte çalışılır alınır