Asla ucuz kaçmaz, aksine çok hoşlar. Çok da orijinal bir hediye olur :)
Ay küresi hediyesi
Değişik çaplarda oluyor ay küreleri. Fiyatları da o oranla artıyor elbette. En ufakları 8 cm çapında ve fiyatları 30 Lira civarında. 8 cm olanlar çok küçük kalıyor elbette bunu tercih etme derim. 18 cm'e kadar olanları var. Onlar da 200-250 lira civarında oluyor. En ufağı bile ucuz değil gördüğün gibi :) İncelemesini yapmışlar;
Kardeşim, sevgiline metalden yapılmış ve elmas yerine şekilli cam yapiştırılmış bir yüzük, küpe alsan da, eğer karşındaki kişi seni DÜŞÜNCELİ KARAKTERİN IÇİN seviyorsa o zaman o 1 liralık yüzük onun için milyarlar hatta trilyonlar değerinde olur. Dert etme :)
Önemli olan düşünce.
Benden yola çikayım, bahar günü gül bulamadım. Bulduysam da doğal değildi yani. Gittim ona papatya aldım. Ve, ona çarşidan 10 liralık küpe hediye ettim. Kız sevinçten havaya uçtu, sonra baktı kupeye, gozleri bana döndü sonra,
"Bunlar elmas değildir umarım?" Dedi şakasına. Bende utandım biraz, "hayır canım. değiller." Dedim ama. Kız hemen kulaklarına taktı küpeleri ve, "olsun. Onlar benim için birer elmas değerinde artık." Dedi.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan karşındaki kişiyi düşünüp almış olman kafi Ama her insan bir olmaz tabi kimisi ay ne güzel beni düşünüp hediye almış derken kimisi beğenmeyip burun kıvırır Burda dikkat edilmesi gereken tek husus hediyeyi alacağınız kişi değer kıymet bilecek niteliklere sahip. mi? Sana değer veren kişi senden gelen her türlü hediye ne olursa olsun mutlu olur. Eğer ki hediyeyi uzattığında paketi açtığında gözlerindeki sevinç ve mutluluğu göremiyorsun hediyeyi haketmemiş demektir..
Hayır dekoratif eşyalardan hoşlanan kitap okumayı ders çalışmayı seven birine haeika bir hediye. Üstelik hediyede fiyata değil manevi değeri bakılmalı.
Bence klişe filan değil. Ben hic hediye edem görmedim. Normal kar küreleri bile anlamlı. Sevdiğinden alacağınız özel bir şey her türlu mutlu eder. Değerine bakmayin. Bence alacaksan al. Bana alinsa ben hayran kalırdim.
Biraz da şey yap işte sen benim dünyamsın ben de ayım senin etrafında her zaman olacağım falan de tabi böyle deme biraz düzenle şu an çok saçma oldu ama oradan güzel romantik bir şeyler çıkar