Yıllardır popülerliğini yitirmeyen uydumuz ay üzerinde veya diğer gök cisimlerinde arsa satışları başladı. Ay elçiliği adında bir şirket Aydan veya Mars’tan parsel parsel satışlara başladı. Yani ne kadar mantıklı bilmiyorum ama ileride kendi parselinizden çıkan Madenler minerallerde sizin oluyormuş? Aydan ucuza arazi kapatmayı düşünüyor musunuz? Şimdiden güzel talepler olmuş. Tapu konusunda henüz bir netlik yok :) uluslararası anlaşmalara göre gök cisimleri hiçbir ülkeye ait değil ama satışlar 1980 yılında başlamış :)
Ay'da arsa satışları başladı, Aydan dünya manzaralı bir arsa almayı düşünüyor musunuz?
insanoğlu için dünya dışı bir gezegende yaşam imkanı yok, o yüzden boş işler bunlar. kıyamet sonrası oluşacak olan yeniden diriliş ve sonsuz yaşam ise beyin yakıyor.
birleşmiş milletlerin kararı var hiç bir ülke ya da şahıs gökten birşeyi alamaz satamaz.. para verenler parayı göğe saçtığını bilerek ama hava atmak için alıyordur.. yarın bir çimento kağıdı getirsinler bende güneşi satarım ile aynı şey bu!
Pardon da ay kimin özel mülkü ki satışa çıkarıyorlar? Hahahahaha tamam isteyen varsa bana ulaşsın ayın en güzel yerinden arsa satayım. Sarı çizmeli Mehmet ağa. Ay kimin de satıyormuş diye soran yok 😂😂😂
O manzara öyle fotoğraflardaki gibi değil. Dünya Ay'a bayağı uzak bizim Ay'ı gördüğümüzün az biraz büyüğü gibi görünecektir. Yani aslında doğru dürüst bir manzarası olmaz.
Dayımla babam yıllar önce 'burası bataklık gibi napim ben buradan arsayı' diye avcılarda bedava arsayı almamışlar 🤣🤣 Ben aydan alayım belki lazım falan olur...
luluşka babaannem lerde zeytin burnundan arsa almayıp otobüs almıslar bide Ankara dan yer almaya gitmişler çöl burası dıye almamıslar ah zamanında alsalardır milyoner dım bee hanım teyze :D
Çiftlikbanktan sonra aybank skdjsk bu daha mantıklı ama. nasılsa aya yerleşip arazi kavgası yapmaya başlayana kadar o parayı verenler ölür bile skjdfss
Ayda arsa satışı olmaz neden diye sor ayda bir ülke yok ve kimse yok yani ordaki topraklar kimseye ait değil o yüzden aya gidince ben belki ülke kurcam orda ne biliyorsun
satarlar satarlar. demek ki gelecekte sizin eviniz, arabanız var mı diye soranlar ayınız var mı diye de sorucak. işler zorlaştı beyler. paragöz kızları elde etmekte zorlaştı dhjsfk
Bu millet kafayı yemiş ya vallahi de kafayı yemiş billahi kafayı yemiş ya o kadar paranız varsa Niye gidiyorsunuz Mars'a bakalım Uzayda hayat var mı nefes alıyor musun yavrum boş boş işler
Bu arada bu gerçek 25 dolar ile 449 dolar arası değişiyor açıkladılar 25 dolara 0.4 dönümlük bir alan alabilirsiniz:) ben düşündümde her hafta sonu falan trafik olur bi de bizim roket ağırzalı kshxksneoshxoneofnekndkr