Cevabın nedir?
+1 yılGenelde öyle sanirim. Fakat zengin erkek de kendisini atm olarak gören kadına hakettigi gibi davranacaktır. Mesela bu kaynagi tek bir kadina degil de birden fazla kadina saglamak isteyebilir. Çünkü o adam zenginliğini kaybetse muhtemelen o kadınlar tarafından terkedilecek.
Tabi para icin yaklaşan kadınlar icin geçerli bu soylediklerim. Yoksa her zengin öyledir diyemem. Bir üye aşağıda birkaç kadın üyeye "zengin adam aldatır fakire gidin" demiş. Bunu söyleyen bir fakirle de evlenmek pek doğru olmasa gerek. Belli ki ileride zengin olsa dar günde yanında olan eşine tekmeyi basacak.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Devir gösteriş budalalığı devri. Ondan dolayı kendisi bir başarı elde edememiş hanım kızlarımız, bu açığı zengin kocayla kapatma planları yapıp sonrasında da çevresine “bakın aklımı kullandım. hiçbir şey yapmadan lüks hayat yaşıyorum “ mesajı vererek kendilerini kanıtladıklarına inanacak ve inandırdıklarını sanacaklar...
47 Yorumla- +1 yıl
@rızıo
Nasıl ki bir kadın, erkekte zenginliğin tek başına yeterli bir kriter olduğunu düşünmesi yanlış ise erkeğin de kadında tek kriter olarak dış görünüşü önemsemesi yanlış. Bu durum da doğal olarak devamında getirdiği yanlışları doğuruyor. Kadın daha zengini bulunca nasıl gidiyorsa, erkek de daha genç ve güzel olanı bulunca aldatıyor. Bu konularda iki cinsiyetin de yaptığı şeyler arasında ben bir fark göremiyorum. Yani demem o ki; kadını da bu konuda tek suçlu kadınmış gibi görmek doğru olmaz... - +1 yıl
mimariçem katılıyorum hanım efendı sana ama bu konu baya derın sımdı ben güzel bir kadını sevıom tum kalbımle dıyelım bu sucmu hıc bır cıkarım yok. ama kadın cınayetlerı bu yuzden arttı adam serserı uyusturucu kullanıo ama kadın evlenıor sırf para ıcın sonra erkek katledıor onu bu sence aptallık deılmı benım kuzenım bırı zengınle evlı şiddet goruor aldatılıor ama bosanmıor nedenı para. kadınlar paraya erkeklerden daha duskun ya da senın hayalını kurdun seylere onlar elını kolunu sallaya sallaya sahıp oluolar hiç haketmeden
Zengin koca merakı alışveriş hastalığından değil, elbet para olanda zenginlik olunca para harcanır. Buradaki durum bayanların kişilik ve karektere bakmadan zengin koca ile ciddi bir farkla çevresine fark atmak ve kendi geleceğini garantiye almak düşüncesindendir. Bu düşüncelerle meşgul olununca karakter kişilik analizine sıra gelmiyor, gittiğini sanıyor ama sonu hüsranla bitiyor.
Neticede para beli bir oran ölçüde mutlak lazım ama sağlam bir yuva kurmayı ve ciddi bir ilişkiyi sürdürmeye yetmiyor derim ben. 💐😎🖐️10 Yorumla
+1 yılKendilerini ve hayatlarını garanti altına alıp, hayatlarını bugüne kadar izledikleri dizi ve filmlerde özendikleri o lüks hayatı yaşamak için genelde bunu tercih ediyorlar.
Bir kısmı başarıyor, bir kısmı bu yolda yıpranıyor. Bazıları nadiren mutluluğu buluyor. Bazıları ise aldatıldıklarını bildikleri halde bu gösterişli hayatı bırakmaktan korkuyor.30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
77Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok be gadası alamadığı ürünleri aşk rahat bir yaşamım. olsun diye
10 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Alışveriş açısından bakarsak olmaz ama şimdi kendini güvence altına almak isteyen kafası rahat olsun isteyen zengin koca peşinde koşar. Aman ben çalışmayayım yan gelip yatayım o elime trink saysın parayı ben sevmesem de olur kafasında o kadar çok kadın var ki midemi bulandıran.
30 YorumlaBunu bir kadının sorması hoş muydu şimdi? Neden kızlar diye bir topluluğu zengin koca aramakla kalıplaştırıyorsunuz? Öyle bir şey yok. Elbette var keyfini düşünen sırf bu yüzden olgun adamlara kendini satan, mal eden. Ama erkeklerin de kadınlara dair duyguları olmadan sırf şahsi çıkarlar, menfaat yüklü amaçlar uğruna beraberlik planları var. Alışverişi sevmek veya sevmemenin bir cinsiyeti olamaz. Ama rahatı için ekonomik sıkıntısı olmayan zengin bir adamla beraber olmayı düşünen bir kadın, geleceği ve belki de doğacak çocuklarının rahatı için bunu istemektedir. Kadınlar çok kolay varlıklardır aslında. İlgi ve sevgiden başka bir şeye ihtiyaçları da yoktur. Bu bahsettiğiniz kişiler ister kadın ister erkek olsun psikolojisi bozuk kişilerdir. Genel bir yargıda bulunulamaz.
10 YorumlaAlışveriş Sevdası Sonradan Kazanılan Bir Yetenek. İlk Önce Daha Adını Duymadığı Mekanlara Gidip Bir Elinde 70 TL Lik Bira Diğer Elinde Her zaman Story Atmaya Musait Telefon Onları Çok Cezbediyor Ve Para Sevdası Virüs Gibi Vicutlarına Yayılıyor Sonaralara Doğru Sevgilisini Sevmese Bile Cüzdan Niyetine Yanında Taşıdığı İçin Tavuk Gibi Yoluyor. Çocuk da Yazık Sevgilim Deyip Sarıldığı Piton Yılanının Farkında Bile Değil
10 Yorumla
+1 yılHepiniz değil ama büyük bir kısmınız aç gözlü olduğu için fazlaca kıyafet makyaj malzemesi alıyor. Yetinme sorunu var sizde galiba. Biz erkekler olarak bir kıyafeti alıp uzun vadeli kullanıyoruz. Daha tutumluyuz. Ne kadar da zengin koca bulsa da hazıra dağ dayanmaz bence. Alışveriş sevdası değil bu arada alışveriş hastalığı :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir arkadaşım vardı o zaman 24 yaşındaydı zengin koca istiyordu ve buldu 48 yaşında İstanbul'da üzerine 30-40 daire kayıtlı olan bir beyefendiyi. 2016'da evlendiler ama adam sigara içmekten maalesef akciğer kanseri oldu ve 3 hafta önce 52 yaşında vefat etti.(1967-2019...) Şimdi arkadaşım depresyonda...
Bunların hepsi tembellik edip zengin koca aramaktan... Kendin çalışsan ne olacaktı zaten 24 yaşındaydın... Diyecek laf yok siz zengin kocayla evlenmeyin adamdan da 3 daire kaldı sadece kıza siz böyle hatalar yapmayın kızlar...10 Yorumla
+1 yılYa tamam zengin istenir ama bence bir kadın asla kocasının eline bakmamalı. Kendinin de çalışmasının gerekli olduğunu düşünüyorum :))
31 Yorumla- +1 yıl
Evet orası kesin sonrası belli olmaz kadın kendi ayakları üstünde durabilmeli
beyler bayanlar, hiç demagoji yapıp yarım aklınızla karşı cinsi manipüle etmek için bir yerlerinizi yırtmayın. bir erkeğin zenginliğinin ölçüsünde güzel bir kız almaya meyil ettiği gibi, bir kadınında güzelliği ölçüsünde zengin koca istemeye hakkı var. diyeceksiniz ki biz fakir erkekler ve ortalama kadınlar diyelim, çünkü (çirkin kadın yoktur) ölelim mi? hayır! birbirinize razı olun! herkes ederini bilecek! kurnazlığa lüzum yok!
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet sonuçta istediği her şeye sahip olabilmek onu diğer kadınlara üstün kılar. Kadınlar erkekler gibi değil aralarında anlamlandıramadığım bir yarış var. Hepsi değil ama geneli. Ama hakan sabancının sevgilisinin düştüğü duruma düşeceğine şerefiyle yaşamayı tercih etmeli her kadın. Eşya gibi mekanda unutulmak...
20 Yorumlakadın kafası işte alış verişe nasıl bir mantıkla bağladın hayret etim masumlaştırma gyretinide tebrik ettim grçeği kabul etsenize erkeklerinde bir sürü şeye ilgisi var arba vs gibi ama zengin kdın aramıyoruz zora gelemiyorsunuz emek vermeden bedava çökelim kazanalım mantığı vr hep veya beceremyorsunuz kazanmasını tabi yan yollara sapmadan
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesinin "kızım ben rezil oldum sen olma" telkinlerinden geliyor :)
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılErkeği sömürmek hoşunuza gidiyor ondan, ben zengin kadınla evlencem.😂
21 Yorumla- +1 yıl
Puhahah zaten zengin olanları saha dışına alalım o zaman 💰
Erkekler de zengin kadın ister... Bu rahat yaşamayı istemekle alakalı
211 Yorumla- +1 yıl
Yok canım erkeler eziliriz diye istemezler pek 🤔
- +1 yıl
Ya bazı erkeklerler paranın köpeği olmuş senin dediğin gurur işlemez onlara
- +1 yıl
Tabi ki insan olmakla ilgili ama insanlar ayrıştırmaya bayılırlar nedense
- +1 yıl
Erkekler basda (d) ikine düskündür sonra paraya diki ugruna yapmicaklari sey yoktur o yüzden kadinlar hakli parali istemekte ask bir ise yaramaz erkekler seven kadini sadece aldatirlar
- +1 yıl
Çok saçma bişey yazmışın, genelleme yapma, ikimin peşinde geziyorum. Ki gezmeyen de çok var, b. ktan çevreler edinip, saçma sapan insnalarla arkadaş olmadığında bunu anlarsın. Erkekler değil, senin çevredeki erkeklerin çoğu öyle. İkinci oalrak da, parayı istemenin hiç bir haklı sebebi olmaz... Nefsani bir istektir, üçüncüsü de aldatır diye bişi yok, hatta Kadınlar daha çok aldatıyor bilr olabilir, yani genelleme yapmayı bırak, haddini bil
- +1 yıl
Neyse cahilmere anlatmaya gerek yok
- Hayır; ondan kaynaklanmıyor, bence.
- Kadınların ne kadarının alışveriş bağımlısı olduğuna yönelik
oran verebilecek bir çalışma yapmadım ki istatistiklere de inanmam pek.
- Hayır, ondan kaynaklanmıyor.10 Yorumla
+1 yılSadece alışveriş merakından değildir o ya zannetmem ama her insan gibi kızlarda rahat, güzel bir hayat sürmek tâbi ki isterler. Yalnız şu da var ki her şey para değildir.(Son cümle biraz klişe oldu ama idare edin :))
10 YorumlaYoo mantıklı bir düşünce ama haliyle birazda duygusal anlamda da bir şey hissedin. Tamamen para içinde tercih etmemek lazım. Bu devirde yoksul birini seçmek ne kadar seçicilik ki 😀 ben de kız olsam paralı olmasına dikkat ederdim.
10 Yorumla
+1 yılAlısverısı herkes sever aslında ama , zamanımızdakı ekonomık sartlardan dolayı malesef olmuyor. Kadınların uzerıne kalmıs bır söz. Bazıları elındekı tum parayı gereksız harcadıktan sonra hava atmak ıcın sadece 1 ay ac gezıyor bence.
10 Yorumla
+1 yılHizmetçilerim olsun diye isterim çünkü üşengecim :D
121 Yorumla- +1 yıl
Kız bir tane tutsan yeter 😂
- +1 yıl
Şimdi koca konakta yaşasam bir tane yeter mi yetmez
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Evlendiginde karin hizmetcin mi oluyor yani
- +1 yıl
Ne sacma konusuyorsunuz yaa
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yas 29 mu rizio?
- +1 yıl
Ve evli misin?
- +1 yıl
Aldatman mi gerekiyordu ayrilsaydin birde iyi bir sey gibi soluyorsun ya
- +1 yıl
Sen evlenme ya cidden sen karini da aldatirsin
- +1 yıl
Hihi hep kadinlarin yuzunden olur zaten kadinlar seytandir dimi
- +1 yıl
Sensin seytan
Rahat bir yaşam, istediği şeyi düşünmeden alabilme isteği, güç, saygınlık, gösteriş. Çok cezbedici şeyler. Dünya hayatı size süslü gösterildi derken bu kastediliyor sanırım. Kızlarda haklı tabiki. Böyle imkanları kim istemez.
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı. Zengin koca avcıları deniyor onlara 😀Rahat bir hayat için istiyorlar
Sadece alışveriş için değil
Iyi ve lüks bir ev otomobil evde işleri yapan bir yardımcı ekmek elden su gölden bir hayat yaşamak için tabi ki10 Yorumla
+1 yılBen %30 'un içindeyim. Kocayı buldukta zengini ariycaz. 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Hayır. Maddiyat güvenin temsilcisidir. İlk çağlarda güçlü erkekler evine et getirebilen erkekler güveni temsil ediyordu. Bu cağda ise maddiyat güveni temsil ediyor. Eve para getiren erkekler kızlar tarafından çekici görünüyor. Çünkü kadınlar yaşamın her döneminde güven arayışı icerisindedirler. Kadınların maddi durumu yüksek olan erkekleri daha çekici bulması gayet normal bir durum.
20 Yorumla
+1 yılMutfaktan su almaya üşenen kızlar zengin koca peşinde...
Ne günlere kaldık.
O parayla annelerinin "az ye kendine bir hizmetçi tut" tavsiyesini üşengeç oldukları için zengin koca vasıtası ile yapmak istiyorlar.20 Yorumla
+1 yılLüksü marifet sanan her aç gözlü nesf paranın olduğu cebe yanaşır
Neyseki ben mutluluğun parayla hiç bir bağlantısı olmadığını bilen bir #aşk kadınıyım🙆🏼♀️21 Yorumla- +1 yıl
Nefs*
+1 yılYarın çocuğum olursa maddi sıkıntı çekmesin istediğini yapabilsin diye düşünen grupda var bunu bana alsın bunu bana yapsın daha havalı olayım arkadaşlarım beni konuşsun diye düşünen grupda var.
10 Yorumla
+1 yılBende çok alışveriş yaparım. Zengin kız arıyorum sade kızlar için genelleme 😃
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
😅😅😅
Alışverişi çok severim çokta yaparım ama zengin kocayla da isim yok o kişinin karakteriyle alakalı erkekler siz neden zengin kadın istemiyorsunuz sadece erkeğin mı parasını yemek mantıklı
10 YorumlaErkeklerde zengin kadin ister. Eh sonucta hepimizin bunca cabasi okuldur diplomadir ilerde iyi kazanmak. Motivasyon kaynagimiz bu.
25 Yorumla
+1 yılKadın vizyonsuz ise zengin koca arar :) Kendine yetemiyordur. 😏
40 Yorumla
+1 yılYok para gücü temsil eder kızlar da rahat etmek ister güçlü erkek ister evrimsel psikoloji ile alakalı daha cok
40 Yorumla
+1 yılBabadan gorme degil kocadan gorme olduklarindan geliyor. alninin terini silip harvurup harman savursunda goreyim
10 YorumlaSadece parası değil ki Zengin insan her zaman çekici olur daha başka bir havası olur daha yakışıklı olur ama işte bu bir vakte kadar işe yarar ömür boyu süren bir şey değil ne yazık ki
10 Yorumla
+1 yılValla alışveriş merakından geliyorsa eğer hiç umduğunu bulamayacak. Pintiliğimden değil de, israfı sevmem.
10 Yorumla
+1 yılSadece alışveriş değil daha iyi şartlarda yaşamak istiyorlar, küçükken bende zengin koca bulup evleniicem falan diyordum ama tabi ki öyle bir şey yapmadım yapmam sevdiğim kişiyle evlenirim
10 Yorumla
+1 yılBnim. hic mrekim. yk valla 2 senedir Sevgilim clismiyo hicde oyle para ver alisverise de gdelm. dmiyorm
16 Yorumla- +1 yıl
Evlencekmisiniz peki 🙄
- +1 yıl
2 senedir sevgiliyseniz madem evlenin daha iyi olmaz mi :)
- +1 yıl
Gerci is lazim tabi evlenmek icinde sevgilin kac yasinda ki?
- +1 yıl
bir kac sorun var atlatalim evlencez insallah kendi islettigi yer vardi kpltti 27snfa
- +1 yıl
sen 19 musun
- +1 yıl
Aynen
+1 yılParasını kendi kazandıysa zeki ve başarılıdır da ondan. Kadınlar zeki ve başarılı erkek istemez mi zaten? Bilip bilmeden ayıplamamak lazım.
10 YorumlaParaya değil sevgiye ihtiyaçları olsa erkek zengin mi diye değil karakterli mi gönlü güzel mi diye bakarlardı zaten. Herkes kendi gibi birini bulur😉
11 Yorumla- +1 yıl
Ask bir ise yaramio hep fasa fiso erkegin cinselorgani
Kadınlar güçlü erkeklerden hoşlanır. Ve para en büyük güçtür.
20 Yorumla
+1 yılIyikine düskünler kadinlar paraya erkeklerde dikine düskün hicbizamanda seven kadinin kiymetini bilmezler tam tersi üzer ezerler seveni or... lara giderler o yüzden kadinlar bunu bilio cogu bilmeyende anlio zamanla
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende de zengin karı merakı var, oyun ve teknoloji sevdasından dolayı.
20 Yorumla
+1 yılArtık türkiyde kızlar garanti hayat istiyor kimse aksini söylemesin 2*2=4
20 YorumlaCogu kadin gecim kaygisiyla cocuk buyutmek istemiyor aile kurmak istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılOkumamış etmemiş bir şeyle uğraşmamış kocasının parasını yemek istemesinden geliyor bence
10 Yorumla
+1 yılNerede zengin bir öküz gördüysem yanında güzel alımlı kendini akıllı zanneden bir zavallı gördüm doğru söylüyorsun kardeş
10 Yorumla
+1 yılBelki hep yokluk içindeyse rahata ermek istemesidir
10 Yorumla
+1 yılSadece alışveriş değil. Gezeyim tozayım yiyeyim içeyim ohh ne güzel hayat
10 Yorumla
+1 yılGosteris meraki her istedigini elde etmek istemesi 😏
10 Yorumla
+1 yılGerçekten öyle tembel ve para harcamaya bayılan insanlar önce zenginliğe bakıyor
10 Yorumla
+1 yılO da dahil olmak üzere rahat yaşama isteği lüksü herkes sever
16 Yorumla- +1 yıl
Parayı gören kız "aşık oldum" diyor. Kendini duygusal gösteriyor ama kadınlar çıkarcı ve menfaatçi... Duygu meselesi değil... çıkarının ekmeğinin derdinde oroospu çocukları
Aynısı tip için de geçerli. TİPİ beğenince ; hemen aşık oluyorlar ne hikmetse... :D
Erkeği tanımasına gerek yok. Tip de kadın için bir çıkar, menfaat... Çünkü iyi genler ve iyi çocuklar doğurmak istiyor kadın denen orroospu çocukları
Yine aynı oroospu çocuğu kadınlar; bunca seçimlerine rağmen erkeğe düz ve basit diyorlar.
Kendileri daha düz ve basitken. 1 delikten ibaret oroospu çocukları :D
- +1 yıl
@Marcolinho9 Dediklerin doğru ama gösterdiğin bu yetkinliğin yanında bu denli kızgınlık ve küfürler iyi olmadı. Onların bu tavırlarını mizahi bir tebessümle karşılamalısın. Aynı zamanda geçerli bir gerçeklik olarak kabullenmelisin de. Yaşamda bizim gösterebildiğimiz güçte görmüyorlar kendilerini ya da kendilerinin bir güce ulaşmaya bırakılmayacaklarını düşünüyorlar.
- +1 yıl
@Marcolinho9 Bırakılmıyorlar da.
- +1 yıl
@azmak o zaman " BEN DUYGUSALIM " demeyecek kardeşim !
Bana duygu sömürüsü yapıp MASUMU OYNAMAYACAK.
Oynarsa ; PİSLİKLERİNİ suratına çarparım.
Bunun mizahlık durumu yok, orayı çoktan geçti. Mizah yapa yapa iş bu hale geldi. Kendi ÇIKARLARI doğrultusunda erkekleri kullanıyorlar. Kavun karpuz seçer gibi erkek seçiyorlar. Hesabına uygun birini görünce de adını "aşk" koyup kafeslemeye çalışıyorlar.
2 yüzlü SAHTEKARLAR... - +1 yıl
@Marcolinho9 Yazdıkların iyi de oldu. Tümü sanıyorum senin eleştirilerine kendilerinde bakacaklardır. Ama bizler de kız olsaydık aynı davranmak durumunda olduğumuzu düşünecektik.
- +1 yıl
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılegodan geliyor. azcık kazancı olan bir kızın bile toplu taşıma ile eve gittiği mi var? hepsi ancak taksi. Çünkü kraliçe muamelesi görmek istiyorlar. Bu da egodan kaynaklanıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla zengin olsun diye tutturmam ama maddi durumu bir aileyi gecindirecek düzeyde olsun yarın öbür gün anne olduğum zaman çocuğum birşey istediğinde diğer aya ertelemek istemem
10 Yorumla
+1 yılEvet alışveriş delisiyiz ama zengin koca arayışına girmiyoruz
20 YorumlaHayır ondan değil zengin koca istemiyorum ama eşine ve çocuklarına bakabilecek biri isterim çünkü başkasına muhtaç olmaktan nefret ederim ve çocuğumun anne niye benimde yok lafını söylemesini istemeyiz çünkü içimiz orada parcalanir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok herkes tabi rahat yaşamak ister ama güç kaynağıdır biraz zenginlik cezbediyor çoğu kızı farkında olmasalarda
10 Yorumla
+1 yılEvet. Kesinlikle. Hep zengin koca istemişimdir alışveriş için. Ne saçma bir düşünce ya.. cidden böyle düşünen var mı?
10 YorumlaAnnelerimizin yokluktan nw çektiğini gördüğünüz içindir
10 YorumlaAynen öyle efendim.. Benim eşim sırf para yüzünden terketti beni boşandık
10 YorumlaAbi, kadın paradan çok sevgi ister. Bir kolide bir 2 yumurta çürük çıktı diye hepsi çürük değil-dir.
10 Yorumla
+1 yılHerkes rahat yaşamak ister. Bunun zengin koca ile alakası yok.
20 YorumlaÖyledir büyük ihtimalle. Ama 'parası olsun ki evlendigimizde maddi sıkıntı çekmeyelim' ben dahil bazı kızlar böyle düşünür.
10 Yorumla- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kızların “zengin koca merakı” alışveriş sevdasından mı geliyor sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler