3 senedir beraberiz ama hala zevkimi anlayamadı galiba. Kalkıp bana yeşil mont almış yeşil rengini sevmem bile, dolabımda hiç yeşil bir şey yok. Baya da para veriyo bunlara. Kişisel hediye değil, hani düşünmesi yeter demeyin çünkü onun cebinden de para çıkıyo sonuçta kıyamıyorum. Napsam söylesem mi?
Cevabın nedir?
Ben bazen alışverişe yanımda birisi ile gittiğimde hiç benim tarzım olmayan kıyafetleri sana çok yakışır diyip denetiyorlar. Denediğimde benimde beğendikleri olmuştur ama bir şekilde kendim çıkarsam önyargılı davranıp yakınından bile geçmiyorum kendime yakışmayacağını düşündüğüm kıyafetlerin. Sevgilinin aldığı kıyafetleri giyip üzerinde nasıl durduğunu en yakın arkadaşına ya da ailene sorabilirsin. Benim giyinmek konusunda rezalet seçimleri olan bir arkadaşım vardı. Sana bu kıyafetler yakışmıyor desemde (sadece ben değil arkadaş çevresinde zevksizliği konuşulurdu) dinlemezdi. Belki erkek arkadaşın gerçekten aldığı kıyafeti kendi gözünde sana yakıştırıyordur. Oturup konuşurdum ben olsam. Ve öncesinde kıyafetleri giydiğimde çevrenin fikrini alırdım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa aynı seyi bende yasiyorum. Hatta mesela ozellikle sevdigim seyleri soyluyorum ona. Alsin diye degil mesela bir sey goruyorum aa bu ne kadar guzel tam benim tarzim diyorum. Ama aldigi hediye tamamen farkli :D bende uzuluyorum. Cunku para veriyor sonra ciddi ciddi kullanamiyorum ayip oluyor. Ben soylemeyi basaramadim. Onun kendine aldigi ayakkabiyi bile cok begenmedigimi soyledim acayip uzuldu canı sıkıldı bende saka demek zorunda kaldım. Yani bu konularda erkekler yeteneksiz galiba yapacak bir sey yok. Dedigim gibi disari ciktiginizda ben sunu seviyorum bunu seviyorum falan dersin o onun kafasina yerlesir bir dahaki sefere onu almayi dusunur. En azindan bosa para vermemis olur
10 Yorumla
😂😂😂. Senin üstünde hayal edip hoşuna gittiği için almış. Bence söylemelisin ona. Hatta bak bence sen tam şunu söyle. Gidip gidip bir sürü para veriyorsun bunlara. Bunlardan daha güzelleri daha kalitelileri daha ucuza satılıyor. Sen hiç alışveriş yapmayı blmiyorsun bundan sonra sanada banada beraver alışveriş yapacaz hediyede alacaksan benle alcan de 😂😂 düşünceli eş olursun aynı zamanda sevgilini kendi zevkine göre giydirirsin bide üstüne kendine kendi beğendiğin hediyeyi alırsn 😂😂😂😂😂😂
20 Yorumla
Ya yorumlarda gördüm biri yazmış zevksiz biri ile ömür geçmez demiş adamlar 3 yıldır ne yaşıyor acaba dimi?
İlişki için yaptığı yoruma bak ne kadar aptalca bir yorum..
Sende bu durumu güzelce anlatabilirsin..
Sevdiğin şeyleri göstererek renkleri falan tekrar anlat bir gününüzü tekrar başa dönerek konuşun anlaşın zevklerim bunlar falan mağazalar dolaşın oda sana tekrardan zevklerini anlatsın oldu bitti gitti da işte çözüm çok..44 Yorumla
Soran+1 yılya yorumlar beni deli etti. adam diyo ki sen hediyeyi değil sevgilini sevmiyosun, ne alaka hediye diye alınan her şeyi beğenmek zorunda mıyız hiç bana uymayan bir şey, parasını harcamasın istiyorum boşuna amaan ya
Soran+1 yılevet teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
85Cevap
+1 yılBence sen açık açık söyleyebilirsin bana hediye olarak elbise v. s. alma ben zor begenirim falan de. Mesela benim eski sevgilim bana derdi ben çok seçiciyim kolay kolay beğenmem bana elbise v. s. alma hediye alcaksan çiçek al derdi.. bende birkaç kez çicek aldım sonra bana çiçek alma evde saklıycak yer kalmadı dedi ogünden sonra nişey hediye almadım alışverişe gittiğimiz de birşeyler ısmarlardım okadar elbise alacaksa parasını ben verirdim hediyem olurdu o ondan habersiz biley almazdım sende öyle diyebilirsin
10 YorumlaZaten sevdiği kişinin hediyesiyse zevkine uymamış bile olsa sever insan :) Ama çok rahatsızım diyorsan da direk hediyelerini beğenmiyorum demek yerine mesela alışverişe çıktığınızda “şunu çok beğendim ama rengi yeşil sevmem bu rengi” , “güzel kolyeymiş ama ben takmayı sevmiyorum ya” diyerek laf arasında söyle böyle daha az kırıcı olur
30 Yorumla
+1 yılBegenmen ya da begenmemen önemli değilki önemli olan onun düşünüp almasi alabilmesi belki kaliteli pahalı bir hediye alamadı ya da senin zevkine göre alamadım belkide durumu o anki içinde bulunduğu durumla düşünceyle aldı bu önemli değil önemli olan düşünmesi alması ne yapsın yani beğenmiyosun diye sana hediye almasın mı istersen bunu yüzüne söylesene aldığın hediyeleri beğenmiyorum bana hediye alma desene ama hayatının yanlışını yaparsın ben hep önce karşıdan düşünürüm sonra benim taraftan düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılKibarca dile getirebilirsin. Bunu da beğenmiyorum olarak değil de ;
Bazen beni tanımadığını düşünüyorum. Mesela ben yeşil hiç sevmem. Sen bana yeşil mont aldin. Düşüncene saygım sonsuz ona bir sey demiyorum asla lakin beni gerçekten tanısaydın o renk alır mıydın emin değilim. Daha once de... almıştın. Nelerden hoşlanıyorum, hangi rengi seviyorum gerçekten ilgilenmediğini düşünüyorum. Bu beni üzülüyor
Diyebilirsin20 Yorumla
+1 yıl3 yıldır senin zevkini anlamadıysa geçmiş olsun... Yani anlattığına göre çok anlamsız geldi. Daha 2 ay önce tanıdığım birinin doğum günün de aldığım hediye karşısında kalkıp öptü beni düşünün. Birinin tarzı ve fikrini kişisel özelliklerini anlamamak çok garibime gitti. Bence söyle bunları alıyorsun ama giymiyorum, kullanmıyorum de.
10 YorumlaHediye alan bir sevgilin var ve sen hediyenin rengine şekline takıyorsun demekki adamın sana ayırdığı bişey var ki alıyor bence bu insanı kırmaya değmez
23 Yorumla
Soran+1 yılben de adama değer veriyorum ve parasını harcamasını istemiyorum?
Soran+1 yıliyi de illa almak istiyosa giyeceğim bir şeyi alsın ikimiz de faydalı çıkalım, şu an ikimiz de zarara girmiyo muyuz? neyse ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaddi durumunu bilmiyorum ama belki parası ona yetti ya da giydiğin bedenin sadece o rengi vardı 🙈
11 Yorumla
Soran+1 yılaldığı şey baya pahalı :/
+1 yılYahu sevgılın var ve sana hedıye alıyo ama senın derdın rengını tutturamaması allahım yarabbım ya 😂 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılparası boşa gitsin yani hediye alıyo diye?
- +1 yıl
Sen kırma yıne de ya tek derdın bu olsun yeterkı allah baska dert vermesın sıze
Sana nelerden hangi renklerden hoşlanırsın gibi bir soru yöneltmiyor mu? Bunu sorması lazım hediye için şunu al denmezde zevkler ve renkler sorulmalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılya biliyo aslında sevdiğim şeyleri ama moda bu diyo :D
+1 yılAnlayamamak değildir bence belkide senin üzerinde güzel durabileceğini düşünmüş olabilir beğenmedim değilde daha ılıman bir şekilde söyle ya da o sana hediye almadan sen zevkine göre kendine hediye aldır.
20 YorumlaBelkide oda senin zevkini beğenmediğinden seni yönlendirmek istiyordur
22 Yorumla
Soran+1 yılZevkimi ona göre şekillendirmeyeceğimi biliyordur.
+1 yılSöyleyip kırma bence çünkü hediyeler hevesle alınır. Ona zevkini gösterebilirsin. Kendine bişeyler alırken beğendiğin şeyleri ona gösterip fikrini alabilirsin bu şekilde ona zevkinide yansıtmış olursun
10 Yorumla
+1 yılEn baştan söyleseydin keşke. Senin yaptığın da iyi değil.
11 Yorumla
Soran+1 yıle ne bileyim ilk aldığında dedim daha anlamamıştır, ikincisinde dedim anlamamıştır :/
+1 yılBegendigin hediye tiplerini ornek olarak at laf arasinda su cok hos dehilmi su cok tatliymi bu guzelmis gibi. sok bilincaltina alsin
30 Yorumla
+1 yılAtalar "hediye atın dişine bakılmaz" demişler. Bence söyleme. Kırılır. Şöyle diyebilirsin. "ben kırmızıyı seviyorum ama bu güzelmiş" de ama mutsuz bir ifadeyle söyle... olayı anlar.
10 YorumlaTabi ki söyle ama kırmadan. "Ben yeşil renkten pek hoşlanmıyorum" ya da "en çok şu renkleri seviyorum" gibi anlatabilirsin. Anlatmazsan nasıl anlaşılacaksın. Bazı kişilere ekstra anlatman lazım, bazı kişilere "leb" demen yeterlidir. Bu dünya böyle.
10 YorumlaBence söyleyip kalp kırma! Söyleyeceksen de güzelce söyle hatta hediye alma artık de! Ya da onun sevmediği bir şeyi al ve nasıl olduğunu böylece göster ona!
10 Yorumla
+1 yılSöylemenin karşı tarafın kalbini kıracağını düşünüyorum. Empati yap. Ama gerektiği zaman da şu rengi sevmem şu tarzı falan. Bir ömür zevksiz insanla geçmez.
10 YorumlaBelki yeşil mont yakışacak. Denedin mi? Giyinmeyi bilen biriyse sevgilin , mutlaka senin sevdiğinden ziyade , ölçüp biçip bu tarzından yakışacağını düşünmüş olabilr.
10 Yorumla
+1 yılAçıkça söylersen kırılabilir. Laf arasında sevdiğin/sevmediğin şeylerden bahset. Emin ol işe yarar. Eline geleni alıyor olması seni tanımadığını gösterir.
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir mesela ben söyleyemem n üzülür boşa emek verdiğini düşünür
12 Yorumla
Soran+1 yılama söylemezsem de boşa emek vermeye devam edecek?
- +1 yıl
Her seferinde aynı şeyi yapmaz heralde sevdiğim şeyleri görüp ona göre hediye alır (bence)
+1 yılEğer memnuniyetsiz bir üslupla söylersen kalbini kırarsın ama sevgi dolu bir dille güzellikle anlatırsan bu durumu anlayabilir
20 Yorumla
+1 yılNaif bir adama benziyor bence hediye için kırmayın... ama zevkinizi ona dolaylı olarak anlatabilirsiniz... en doğrusu o olacaktır bence..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna nazik bir şekilde şey diyebilirsin mesela eğer alma dediğin halde alıyorsa. Hayatım siyah alsaydın keşke vs vs ben siyahı daha çok seviyorum ya da başka renkleri ama bu tür sırıtan şeyleri sevmiyorum de. Emin ol düzelir
10 Yorumla
+1 yılYeşil mont alması absürt olmuş tabi. Baya zevksizmiş
şöyle kırmızı gecelik danteli iç çamaşırı filan alsaymış.10 Yorumla
+1 yıl3 yıldır berabermişsiniz çekinecek ne var ki? Nazik bir dille söylersin. Yanlış anlayacağını sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılKiymetini bil, bana sevgilim dogum günumde iclikofte almisti..
110 Yorumla
Soran+1 yılne hoş :)
- +1 yıl
Var mı gerçekten böyle şanslı insanlar 😂 bende içli köfte alan sevgili istiyorum😂😂
- +1 yıl
Gercek ysandi:)
- +1 yıl
Çok şanslı bir insansın o zaman 😇
- +1 yıl
bir gul alsaydi iyidi
- +1 yıl
Oda olurmuş aslında gül şerbeti yapardın😇😂
- +1 yıl
Gul receli severim ben:)
- +1 yıl
Reçelde olur 😂
- +1 yıl
😇😇
- +1 yıl
😇😇
Kibarca beğendiğini şöyle ama bana bu renk yakışmıyor sanki vs de.. hediye alırken bana da söylesen birlikte alsak falan de
10 Yorumla
+1 yılTabi ki söyleme. Bunu daha kibarca söyleyebilirsin. Mesela hoşlandığın sevdiğin şeyleri belirterek dile getir. Patavatsızlik yapma
20 Yorumla3 yıl olmuş anlat artık ne seversin ne sevmezsin. O da 3 yılda anlamamışsa hey yavrum hey :D
20 Yorumla"Yeşil rengi aslında hiç sevmem ama sırf biricik sevgilim alıyor diye seve seve giyiyorum de " bu cümleyi kurmak için giy üzerine watsaptan foto at işte biyere giderken giyiyormuş süsü ver.
10 Yorumlaneler sevdigini neleri sevmedigini konu acarak soyleye bilirsin yeniden ya da cift kiyafetleri al boyle seyleri bu renkelri seviyorum de ama kirmadan
10 YorumlaSöylememek daha kırıcı. %100 dürüstlük olması gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılMillet dusunuyo aliyo ya bana sevgilim hic hediye almsdiı
20 Yorumla
+1 yılİçine değiştirme kartı koysun onuda bir zahmet akıl etsin bizmi diyicez herşeiyi 😂
10 YorumlaAçık açık söyle zevklerini anlat ona göre alsın ve ya hiç almasın
10 YorumlaBen olsam sakayla derdim. zevkimi de hic anlamiyon hee falan diye
10 Yorumla
+1 yılBeğendiğin bişeylerin reamini atsan daha bir akıllıca olur sanki
10 Yorumla
+1 yılAşkım teşekkür ederim ama bunlar benim tarzım değil de 3 senedir birlikteyseniz alınmaz zaten
10 YorumlaYani ayıp olur bence daha nazik bir şekilde bunu belli etsen ona daha iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 senedir birlikteliğim de söylememe rağmen bana hiçbirşey aldı gerçekten ne insanlar ne hayatlar var
11 Yorumla
Soran+1 yılnapayım senin ilişkin bu şekildeyse
Aldığın şey çok güzel ama keşke başka bir renk alsaydın ben yeşil rengi sevmem yoksa bilmiyomusun falan böyle düzgünce söyleyebilirsin pat diye bunu sevmedim olmaz
10 Yorumla
+1 yılDua et hediye aliyo fisini iste degistir yani ne djyim 😊😊😊
10 YorumlaDusunuyor olmasi bir incelik fakat beraber yuva kurmayi istiyorsaniz , parasini da boyle seylerle harcamasi dogru degil. Enazindan konusup kullanabilecegin seylere yonlendirmen daha dogru olur ama yanlis kelimeler kullanma :)
20 YorumlaOnu seviyosam hediyesi değerli ve güzeldr benm için.
24 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin boşa para harcasın yani?
Soran+1 yılsevgilin sana yüksek ücretli bir hediye alıyosa ve sen de beğenmiyosan bence mutlu olmaz ama sen bilirsin.
+1 yıldirek söyleyemiyorsan ona biraz daha zaman ayırıp sevdiğin şeylerden bahs edebilirsin
10 Yorumla
+1 yılDamdan düşer gibi söyleme bir ara renklerden konuş anlasın
10 Yorumla
+1 yılBüyükannemin bir sozu geldi aklima. A* bulmuşta kilsizini ariyo.. hele helee derdi simdi senin icin😁 hediye alanini bulmussun.. naif dusunceli adam.. gerisi bosver:))
01 Yorumla
Soran+1 yılüff.
+1 yılHiç zevkin yok falan deme de kırmadan ben bu rengi pek beğenmiyorum aslında ama utandığım için söyleyemedim sana değiştirsem olur mu diyebilirsin
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı. Yeşilde bir çanta al olsun bitsin.
24 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorum ama
Soran+1 yılyahu herkes aynı şeyi söylüyo. banane milletten, siz millet şöyle yapıyo diyip mi kendi hayatınızı yaşıyosunuz ablacım anlamıyorum
+1 yılbence söyle en azından bilmeli beğenmediklerini bilmeli boşuna para ödemesin
10 YorumlaDirek söyleme alınır. Hafiften çıtlat tatlı dille falan
10 Yorumla
+1 yılBize birsey alan yok millet hediye beğenmiyor 😁😁😁
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKırmayacak bir tarzda, ne bileyim işte şu renkler sence de hoş değil mi? bence şu tarzlara daha güzel şeklinde dersen seni daha iyi anlar sanırım.
10 YorumlaBana hediye alacam bir sevgilim, arkadasim bile yok brn naoayim? ☺️ Bir kac kitsp gonderse birisi ona bile raziyim ☺️☺️
10 Yorumla
+1 yılAlışverişe giderken birlikte gidin madem bir şeyler almak istiyor sen beğen o parasını ödesin hem onu kırmamış olursun hemde orta yolu bulursun
10 YorumlaSöyleyebilirsin bunu dusunup hediye alması guzel bir sey. Zevklerini bilmemesi ayrı bir ayip olsada konusarak cozebileceginiz bir durum..
10 Yorumla
+1 yılbir boka değmezsiniz bende de vardı senin gibi birisi
214 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım kafan basmıyor herhalde. para harcıyor ve boşuna. anlamıyo musun?
- +1 yıl
Yo ben seni gayet anladım. Ona senin sevdiğin şeyleri daha nazik bir şekilde sohbette anlatman lazım. Beğenmiyorum dersen üzülür. Bende kıza hediye alırdım ablası çok beğenirdi benim mal beğenmezmiş ama sonradan değmedi tabi ona da neyse
Soran+1 yıle gayet iyi anladın da "bi boka değmezsiniz" ne hadsizce bir yorum?
- +1 yıl
Çünkü hepinizin mayası aynı değer kıymet bilmezsiniz
Soran+1 yılhala aynı laga lugayı yapıyosun. parasını harcamasını istemiyorum boş yere çünkü kullanmıyorum. bu mu değer bilmemek? sen bu kadar genelliyosan ben de genelliyim, size anca paranızı yiyenler yaranır.
- +1 yıl
He valla paramı çatır çutur yiyenler üzüyor zaten 🤣
Soran+1 yılaynen, belli çünkü ön yargılarından
- +1 yıl
Napalım cinslerin bu hale soktu kanka
Soran+1 yılkimse kimseyi hiçbir hale sokmaz. Bu hale bürünmek işine gelmiş ki bu hale bürünmüşsün, bu kadar basit.
- +1 yıl
Şimdi sevgilin senin o beğenmediğin hediyeler almaya devam edecek sen ons söylesen bile. En sonunda evlenecek misin onunla. HAYIR. çünkü senin ilgilinin çekmeyen hediyeler alacak bir ömür boyu ve bu seni heyecanlandırmıyor. Bundan sonraki ilişkilrrinde senin tarzını bilen hoşuna gidecek hediyeler alanları hayatına alacaksın. Seni de bu hale şu anki sevgilin getirecek
Soran+1 yılaşırı ön yargı yine. bu yaşına çok fazla bu ön yargılar. Sevgilimle ciddi ilişkimiz var ve bir hediye sebebiyle kalkıp ayrılacak değilim. Evlilik isterim, olur mu olmaz mı onu gelecek gösterir, hediyeler değil. "Söylesem ayıp olur mu" diye düşünmezdim sevmesem, söyler geçerdim. Kırmak istemiyorum, hatta hiç hediye almasın inan ki umurumda değil. Umarım sevdiğin seni sevecek biri karşına çıkar da bu ön yargılarını kırarsın.
- +1 yıl
Kadınların gerçekten sevdiğine inanmıyorum ya parayı seversiniz ya yakışıklılığı o da geçici ya da makam. Bu yani sizin işiniz.
Soran+1 yılön yargılarından kusabilir miyim, izin var mı? Yaşın daha 22, hele bir dur "kadınlar" diye genellemeyi bırak daha annenin memesinden yeni ayrıldın.
- +1 yıl
Olum o rastgele yaş 😁neyse sana laf yetiştiremem umarım mutlu olursunuz çocuk seviyor bak üzme
Aldığına şükret sen bence, 25 yıllık karısına çiçek almayan adamlar var.
Düşünmesi yeter demen gerekirken beğenmiyorum diyorsun04 Yorumla
Soran+1 yılüff sıktı şu düşünceleriniz. napayım yahu adam 25 yıllık karısına çiçek almyıosa, banane milletin ilişkisinden? milletin ilişkisine şükrederek mi hayatımı yaşıcam kafanız mı güzel?
Soran+1 yılilgilendirmiyor zaten, benim ilişkimi kendinize örnek alın ya da almayın diye anlatmıyorum, öneri istiyorum. sitenin amacını anlayamayanlar topluluğu olarak soruma doluştunuz
Soran+1 yılyönetirim aynen, yürü işine
söyyle tabiki bukadar düşüüyorsa arada samimiyet olmalı bak bana hediye alan bile yok
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilimin aldığı hediyeleri beğenmiyorum. Söylesem ayıp olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler