Sizce fazla masraf çıkartır mı bana bu araç servise götürcem biliyorsunuz bakım için sürekli yedek parçaları flan pahalı mıdır?
link
link
parça sorunu falan yok kimse işkembeden sallamasın.sadece parçasını normal fiyatlara bulamazsın okadar.kaldıki bukadar düşük silindir hacimli araçlar çok tehlikelidir.herşey bir yana bir araba sollamaya kalktığında görürsün anyayı konyayı.unutma ki şehir içinde doğan şahin bile güvenlidir.genellikle tampon düşer ön takım filan.ama şehirlerarası yollarda tamamen aracın işçiliği kalitesi ile alakalı bir durum ortaya çıkar.tamam belki ş.içinde gezecem dersin ama hiç mi tem e çıkmayacaksın...?
sollama yapmiycam ki +hız aracı değil da değil zaten işe gidiş gelişlerde yolun sağından 40-60km arası giderim.
diyen gitti...
her arac masraflıdır .kasko sıgorta .vergı araba yatsa bıle bellı bır masrafı vardır .bırde bu arac mercedes serısı degıl sanıyorum .kore malımı markayı tam algılayamadım .ama eger tercıhınız otomatık vıtes degılse 9bın cıvarı temız bır twıngoda bakabılırsınız bauanlar ıcın uygun ve ekonomık bır aractır .elınızede para kalır
evet smart mercedes .ben kaza olarak degılde parca temını olarak demistım.sonucta mercedes parcaları bır tık yukarıdadır.ama cok kolay satamayabılırsın sataken .tabı sizin tercıhınız önemlı olan hrkesın zevkı özeldır .bende mesala 4 kapı arabaya asla bınmıyorum.kımıne görede 2 kapılılara bınılmez .sonuc olarak mercedes ıyı aractır.bunun arkası bıraz sıkıntılı olur yolcu acısından bılmıyorum evlı mısınız cocguınuz falan varmı.ama hangı aracı alırsanız alın verın 150 tl servsıne expertız yaptırın
bekarım tek başıma işe gidiş gelişlerde kullanıcağım
yanı sızın kafanıza yattıktan sonra sorun yok.ama genede ılerıde model yukseltmek ıstersenız hızlı satısı olacagını sanmıyorum .farklı alterntıflerı de bır arastırın acelecı olmayınız
bu tarz arabalar cok itici geliyor bana ya.. oyuncak araba gibi. nedense dev bir bebek birazdan arabayı tutup vııın vınnn diye oynayacak gibi düşünüyorum . hayal gücümü bile etkiliyo araba düşün :D:D
ama az yakıyor işe gidiş gelişlerde kullanıcam otobüse verdiğim para ile aynı parayı vermiş oalcağım + milletin ağız kokuusunu çekmicem. Mantıklı değil mi?
tek kişilik güzel lakin çok pahalı artık parçası kolay bulunmaz ve 20bine daha hoş araclar var
park sorunun yok ve az yakıyor avantajları çok güzel bunun ama.
oda var araçı özenerek kullanmalısın ve iyiy araştır parça nerde bulurun felan ayrıca sigorta yaptır bişi olursa kaskodan yaptırsın parca sorunu yaşamazsın
Cevap
13Cevap
Yok ya ne pahalı olacak. Sanmıyorum aşırı derecede pahalı olacağını ama yine de servisine sor bir kaç parçasının fiyatını, hiç olmazsa bir fikrin olur. Şimdiden hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Bu soruyu geçen seferde soran sendin sanırım, yine söylüyorum değmez o paraya. Parçaları da kolay bulunmaz.
ama çok az yakıyor napim alacağım
Arkadasım daha guzel araclar var 20000 tl verilir mi yazik günah alma pisman olursun
bu fiyata çok daha iyisini alabilirsin bence uzak durmanı tavsiye ederim bu arabadan
benim eski takıldıgım kızda vardı ben sıgmıyodum içine iyi bişeyde degil zaten
Parçalaını kolay bulamazsın bunun.Gerçekten beğendin mi bu arabayı.Market arabalarına benziyor şekli ya :).İçi geniş mi arabanın peki.
İşe gidiş gelişte kullanmak için alıcam çok az yakıt harcıyor 20km ye 1lt wuuu huuuuu
Sanırım bi' 0'ı fazla koymuşlar.
hayır çok da iyi satıyor bu araç
20 milyarı buna harcama nolur
İşe gidiş gelişlerde kullanırsam bu aracı otoüse verdiğim parayla aynı fark yok.
Yirmi bine çok daha güzel araçlar alınabilir
Am bu arac 1lt benzine 20km gidiyor.
o para o arabaya verilir mi yazık ya
Ne iğrenç bir arabadır ya:) Nasıl bir tasarım bu.
çok tatlı ya pembeye ya da mora boyansa var ya
yok değildir güle güle kullan
Bu araca bu parayı verme bence çok kötü bir araba.
Bu fiyata ala ala bunu mu aliyosun guzum ?
yok ya değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar