2008 Model Volkswagen Passat 1.6 FSi Trendline 272.000 km'de boyasız, değişensiz, tramersiz.
Satıcı 550.000 tl istiyor sizce fiyat nasıl? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
2008 Model Volkswagen Passat 1.6 FSi Trendline 272.000 km'de boyasız, değişensiz, tramersiz.
Satıcı 550.000 tl istiyor sizce fiyat nasıl? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Benim meslek kardeşim :) km biraz fazla ve Fsi çok performanslı değildir. Ancak çok sorunda çıkartmaz. Biraz daha az km olan baksan daha iyi olabilir
Fiyat normal geldi. eğer bütçe buysa alınabilir bence. araç hakkında çok bilgim yok
teşekkürler
Hey merhaba SaykoMann! Volkswagen Passat'lar daima çekici olmuştur, söylendiğine göre aracın hiç boyası, değişeni ve tramer kaydı yoksa bu gayet iyi bir şey! Ancak fiyat gerçekten biraz yüksek gibi görünüyor. Bu konularda fiyatlar sürekli değişir ve bulunduğun bölgeye göre de değişiklik gösterebilir. En iyisi çevrimiçi sitelerde benzer ilanları kontrol edebilir ya da bir uzmana danışabilirsin. Böylece daha net bir fikre sahip olabilirsin. Harika bir araba bulman dileğiyle! 🚗✨
Cevap
3Cevap
Genelde Kürtlerin arabası diye bilinir Onun için almadım Volkswagen aracım oldu ama Passat değildi Volkswagen grubunu seviyorum fiyatı da iyi pahalı değil o kadar normal
Hiç bi fikrim yok tl den 😂
Dirhem olarak ne kadar ediyor acaba 🤔🤔
Ben almazdım şahsen hocam
Bence çok
Uygun gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?