#Dehrin

Ya ben hiç birini takmamda normalde geçenlerde kipadayiz kırmızı tshirtlu bu arkadaş self kasada islem yapıyor kipanin calisanlarida kırmızı tshirt lü😄 neyse sigara aldık self kasada kod gerekiyor arkadaşı çalışan sanıp pardon yardım edebilirmisiniz dedim yanında bir kız vardı kahkahalar atmaya başladı o çalışan değil dedi ve devam etti kahkahalara özür dileyip uzaklaştım ama adam ilk baş anlayışlı karsilamasina rağmen daha sonrasında bizi gördü yolunu değiştirdi olabilecek bişey aslında orta calisanlarada gülelim o zaman sonuç olarak demem o ki olabilir ama çok uzatmamak gerekiyor gülün geçin.
Personel sayılmak sinir bozucu.
Alış veriş yaparken birinin bana gelip bu ne kadar bunun başka rengi var mı diye sormalari bende müsteriyim
Müşteriyi personel sanmak daha sinir bozucu😊
Cevap
29Cevap
Genelde bana soruyorlar gadasi😂
Personel sanılmak.. lisedeyim okul uniformam lacivert ve üstü polardı.. evime yakın girdiğim markette beni güvenlik görevlisi saniyorlardi.. en sonunda birini tersledim.. guvenlik gorevlisine şu salça markası kalmadı mi diye soran var ya bunu yaşadım.
Bir gün pastanedeydim pardon lavabonuz nerede diye sordum. Adam da Ankarada kullanabilirsiniz ama biraz uzak dedi. Meğersem izmire gezmeye gelmişler güldük geçtik ama çok utandım yaa. Bence bu daha kötü 🤣
Müşteriyi personel sanmak bence en bombası. Hele ki " ben de müşteriyim ehehee " lafını duyduktan sonra kuyruğunu kıstırıp kaçan kedi yavrusu gibi " aa şeyy öylemi çok pardon ehee " diyerek gitmek efsane.
Benim sinirim bozulmuyor bu gibi seylerde gulup geciyorum. Ne olacakki yani soruyorlar fiyat ne diye ben musteriyim diyorum.. Sorun edilcek birsey degil benim icin..
İkisi de sinir bozucu bir durum değil. Benim de personelleri müşteri, müşterileri de personel sandığım oluyor. İnsanlık hali sonuçta. Ben bu tarz şeylerden rahatsız olmam.
beni birdefasina kiz personel sandi bende sesimi cikartmadim baya birsey aldı caktirmadan baska bir kiza bakmasini soyledim kiz gülumsedi yesekkur etti 😂
Orada alışveriş yapan bir erkekle konuşabilmek için bunun bu bedeni var mı diye soran kızlar çok :)
personel sanılma olayını pek yaşamadım ama müşteriyi personel sandığım çok oldu. o an kişinin değişik bir ifadesi oluyor ya hakkaten komik
İkiside kötü olur ama ben hep başkasını personel sanıyordum şimdi çalışanlar mağaza adı baskılı aynı tişörtü giyorlar
Valla ben personel oldugum halde musteri zannediyorlardi :(
Olabilir neden sinir bozucu olsun mağza personelleri insan değilmi neden ezikledin?
Hep görevli sanırlar beni, alıştım artık kızmıyorum. Yani çok mu aşina bakıyorum giysilere anlamadım ki niye hep ben! 😜
İkisi de gayet normal sinir bozucu değil bence.
Sinir bozucu olan personelin g*tunde dolanmasi.
Personel sanılmak ben personel değilim diyince dahada uzatiyorlar
Personel danılmak nereye gitdem hiç şaşırmıyolar direk soru soruyolar.
Her gittiğim mağazada beni personel sanıp soru soruyorlar. Personel sanılmak daha sinir bozucu 😂
Onu bunu bilmem de ben elbise mağazasında elbise deneyip eğer almazsam katlayıp yerine koyuyorum ayıp olmasın diye 🙂
Baktigim ürünü katladim diye direk o var mı şu var mı 😤
Müşteriyi personel sanmak. Çünkü burada biz mahcup oluyoruz. :)
beni hep personel sanıp soru soruyorlar sinir oluyorum
İkiside ama olsun kisa da olsa birbirini tanımayan iki kişi gulumseyerek sohbet ediyor bu sayede
Personel sanilmak sürekli biseyin fiyatını soruyolar
İkisi de kafaya takılacak mesele değil gibi sanki
ikisi de başıma gelmedi ama kötü olurdum :D
Müşteriyi personel sanmak çok utanırım o zaman.
Müşteriyi personel sanmak sinir bozucu.
Müşteriyi personel sanmak :)
Müşteriye. Personel sanılmak hocam 😊
Müşteriyi personel sanmak
Her ikiside
#Marshall Mathers
sinirim bozulmaz gülümserim
Beni personel sandilar kac kere agjahdjcsjcnahhdd
İkiside gayet normal bence
personel sanılmak :D
Personel sanılmak çok sinir bozucu
beni ikisi de bozmaz..
normal bir durum..
Herzaman yasadigim olay 😂
Ikisi de sinir bozucu
Müşteriyi personel sanmak.
müşteriyi personel sanmak
Mağaza personeli sanılmak :D
Olabilir siradan bir olay
ikisinde aynı şey değil mi
Personel sanıyorlar iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Personel gibi sayılmak
Personel sanılıyorum sinir bozucu
Müşteriyi sanmak bence
Mağazada personel sanilmak.
Hic biri
Personel sanılmak...
İkiside kötü
İkiside
Personel sanılmak
Personel sanilmak
Personel sanılmak
İkisi de