Benim tüm alışveriş yapma hevesim kaçıyor resmen, hemen uzaklaşıyorum o mağazadan veya beklemenize gerek yok sadece bakıyorum diyorum.. :)
Aşırı sinirim bozuluyor.
Kara sinek gibi yapışıyorlar bir gidin yav rahat rahat alışverişimi yapayım.
Teşekkür ederim ☺
Rica ederim :)
Yardımcı olacağınız bir durum yok, diyorum. Gidiyorlar😂
Rica ederim canım. :)
Alma isteğim yok oluyor, birde lokman bitmeden önündeki tabağı almak isteyen garsonlara da tepkiliyim
Ona bende uyuz oluyorum ya, para verdim ben o yemeğe be. 😀
Mağazada çalışmak, garsonluk filan zor iş hakkıyla yapana
Aynen bende yaptım, gerçekten zor.
Kabinede benmle beraber girecek misin? Diyesim geliyor. 😅
Bir gün desene. :D Belki bir daha öyle sülük gibi yapışmaz insanların yakasına. :D
Hayata heyecan katmak lazım, risk iyidir. :D
Ahahha :D O değil ya, görevli kıza böyle bir şey söylediğinde alacağın tepkinin riskinden bahsediyorum. :D
Belki bakışından etkilenip, daha fazla peşinde dolaşır. :D O da bir ihtimal. :D
Evet, sinirli bakarsan olabilir. :)
Cevap
38Cevap
Dik dik bakıyorum onlarda uzaklaşıyor
direkt çıkıyorum ya da umursamadan alışveriş ediyorum birkaç kere kulaklıkla mağazaya girdiğim için ve afedersin s*k gibi popomun dibinde dolaştığını fark etmediğim için arkamı döndüğümde çarpıyordum bile. ciddi rahatsız oluyorum sinirlerim tepeme çıkıyo. (normal mesafeden çaktırmadan takip edenleri tenzih ederim ben popo dibinden ayrılmayan türden bahsediyorum ya da girer girmez yapışan)
Aynen sorun o dibimizdekilerde zaten. Yoksa oranın çalışanı ilgilenmek zorunda tabiki, onun görevi bu bir şey demiyoruz ama sülük gibi yapışmayın be kardeşim. 😀
Günde ne kadar kalori yakıyorlar onu merak ediyorum düşünsene her gelenle mağazayı dolanıyorlar..
#MelankolikDuygular
Hiç bu bakımdan düşünmemiştim. 😀
Yanlış bir davranış rahatsız edici olarak algılıyorum.
En memnun olduğum durum ne sattığının bilincinde, ürünlerle bilgili ve uzaktan izleyen satış elemanlarının, şöyle satış elemanı nerde diye kafanızı çevirdiğinizde yardımcı olmak için gelmesi.
En nefret ettiğim şey. Sanki bir şeyi çantama atıcakmışım gibi hissettiriyor. Ben ihtiyacım olunca çağırırım. Mama bekleyen kedi gibi arkamdan gelmesine gerek yok.
O değilde bir kız var burda mağazada abi arkamda dolaştı dolaştı sinir oldum üst kata çıktım. Oraya da geldi. Sinirden mağazadan çıktım.
Ya tamam güvenlik gerekçesiyle bile olsa sülük gibi yapışanlar var ve çok rahatsız edici. Direk çıkıyorum o mağazadan. Bu işe bir çözüm getirmeliler.
"Alıcı değilim öylesine bakıyorum" diyorum. Uzaklaşıyorlar.
Eskiden hevesim kaçardı aynı senin gibi.
Artık ben onun hevesini kaçırıyorum. :D
Yani yardıma ihtiyacınız var mı diye sorarsa ve cevabına göre hareket ederse sorun yok. Ancak hiçbir şey sormadam kafamda dikilenleri boğasım geliyor.
hiç sevmem sanki hırsızmış muamelesi görüyor gibi hissederim zaten ona ihtiyacım olsa seslenirim, tabi bazende haklılar hırsızlık yapanda çok olur
Hiç iyi şeyler düşünmüyorum resmen mağazadan çıkıyorum zaten alışverişe ayda yılda bir kere giderim sağolsunlar onda da rahat bırakmazlar
Mağazadan mağazaya değişiyor, bazı personeller ürün itelemek için pesinde gezer bazıları ise yardımcı olmak için
isi geregi yapsalar da arkamda yakin koruma gibi dolasmalari hosuma gitmiyor.
ama islerine saygim da war.
Bunlar zaman terfi etmiş her dokunduğuna güzel almalısın demeleri için para veriliyor yoksa ne durduklar ki başında
Pek sorun olmuyo zaten suç olarda değil iş sahibinde
O da doğru, onlarda buna mecbur bırakılıyorlar aslında..
genelde sizi satmak istedikleri şeye yoneltmeye calisirlar fazla mudahale ederseler magazayi terk ederim
Rahatsız oluyorum baya ama belli etmemeye çalışıyorum sonuçta görevleri bu
Hiç hoş birşey değil alacaksan da hevesin kaçıyor ihtiyacım olsa zaten çağırırım gereksiz, kuyruk gibi peşimize takılması
Nefret ediyorum arada hızlı hızlı yürüyerek kaçıyorum 😁
Yahu mültecimiyiz bakarım denerim sorun olursa seslenirim
Ne istemiştiniz der demez peşimi bırakır mısınız diyorum.
Ters ters bakarım. Olmadı teşekkürler ben hallederim derim. Asla katlanamıyorum onlara
Rahatsız oluyorum bu yüzden onlara teşekkürler ben kendim ilgilenirim deyip işime bakıyorum
Çok rahatsız oluyorum bakamıyorum resmen. Oyalanıp duruyorum ki gitsin ben bakabilirim ne bakacaksam
O kadar geziyorlar ama bir ürün sorduğunda da bilmiyorum diyorlarya deli oluyorum
Öyle mağazalara girip çıkmam bir oluyor hiç haz etmem
Hadi peşinden gezmesi neyse, aradığın şeyi anlattığın halde abuk subuk şeyler göstermesi.
Ben direkt rahatsizligimi belirtiyorum ve uzaklastiriyorum. Tabiki kirmadan.
Ben de hoşlanmıyorum peşimde dolanmalarını. Yardıma ihtiyacım olursa çağıracağımı söylüyorum.
Gıcık şeyler ya rahat rahat bakamıyorum orasına burasına alacağım eşyanın
bazen yardim gerekiyorr o yuzden cokta sorun etmiyorumm
Böyle yaparak beni boğuyorsunuz diyorum alacağım varsa da almıyorum diyorum
Ben çok tepki yapıyom knks bunu hemen belli ediyorum
Ay evet ya, özellikle erkek elemanlar hiç gitmiyor. Hatta ustumdekileri düzeltmeye çalıştıkları zamanlar da oluyor
Bne ilgiyi severim bana cıkatacak gösterecek deneyecek görevi işi bu gercek alıcı yardım ister gezmeye çıkanlar kaçar
İhtiyacım olursa çağırırım diyorum. Bazen onların kafasını şişiriyorum kovmaktan beter. 😂
Ya o yuzden kiyafet almak istemiyorum yaa canım sıkılıyo çok kötü sinirlerim bozuluyo tüm
Rahatsız oluyorum ve o mağazaya bir daha gitmiyorum 😏
Hiç sevmem cidden 404 gibi yapışıyorlar prim almak için
Sinir oluyorum her yerde kamera ve alarm var çalacak değilim he yardımcı olmak içinse zaten ihtiyac duyarsam sorarım
Rahatsız edici buluyorum. bir çekul da!
Karadeniz'in neresinden? :D
Olsun. :D
Öyle bir sorun hiç yok buralarda 😀
Oralar nereler? :D
Hıı. :D
en sinir olduğum şey ben gidince düzelt tepemde ne dikiliyon azrail gibi
Sinirimi bozuyolar bise bakasim gelmiyo onlar yuzunden
Ben kendim bakabiliyorum gelmenize gerek yok diyip başımdan atıyorum.
Ona spor yaptiriyorum
Ben bakabilirim tesekkurler dıyorum gonderıyorum🙃
gitmiyorum zorunda olmadıkca öğle yerlere
Çok sinir bozucu bir durum
Sinir bozucu bir durum
Aslında sorun görevlide değil mağazadadır
o tur magazalara girmemeyi tercih ediyorum
Kaçasım geliyor o ortamdan...
Sanki çalacaz mayyak gibi bakıyolar
Bende sadece bakıyorum diyorum 😂
Beni çok rahatsız ediyor , nazikçe kovuyorum.
Gelsinler sorun olmaz...
her seferinde uyarıyorum..
Gıcık oluyorum, özellikle parfüm bakarken.
Mağazayı terk ediyorum.
Alacagim varsa almadan cikarim. Hic sevmem
En İyi Cevaplar