Kızlar nasıl bir ilk mesaj sizin dikkatinizi çeker? Ya da siz bir erkeğe ilk mesajı atmak ister misiniz? Ne yazarsınız, tanışmak için ilk mesaj ne olmalı? Aklınıza gelen yaratıcı ilk mesajlar neler?

Kızlar nasıl bir ilk mesaj sizin dikkatinizi çeker? Ya da siz bir erkeğe ilk mesajı atmak ister misiniz? Ne yazarsınız, tanışmak için ilk mesaj ne olmalı? Aklınıza gelen yaratıcı ilk mesajlar neler?

Merhaba, selam, naber gibi şeyler kesinlikle çok itici gelirdi bana şahsen. Çünkü direkt belli etmiş olursun ne amaçla konuşacağını. Ayrıca biraz serseri tipli bulurum öylelerini. Gönül eğlendirip takılmaya gelmiş, ne sanıyo bu beni ya falan derim. Bunlar yerine neler mi yazmalısın?
yani bi çeşit kendini kandırmak için bahane üreyitosun:)
Sanal ortamda bir kızla tanışmak için atılacak ilk mesaj, öncelikle kibar ve samimi olmalıdır. Kişisel bir şeyler söylemek, ortak bir ilgi alanı hakkında konuşmak ya da güncel bir konu hakkında görüşlerini sormak gibi konularda mesaj atmak uygun olabilir. Ancak, ilk mesajda kişisel bilgiler paylaşmak veya cinsel içerikli mesajlar atmak kesinlikle uygun değildir.
Ayrıca, kızın profilindeki bilgileri okumak ve ona göre bir mesaj hazırlamak da iyi bir fikir olabilir. Örneğin, eğer kızın profilinde bir müzik grubu ya da film serisi sevdiğini belirtmişse, onlar hakkında bir şeyler söyleyerek ilgi alanını paylaşabilirsiniz.
Bir diğer öneri de, kızın profilinde gördüğünüz bir fotoğrafı veya ilginç bir şeyi fark ederek ona göre bir mesaj atmanızdır. Ancak bu mesajda kızı yargılamaktan veya eleştirmekten kaçınmak önemlidir.
Özetle, sanal ortamda bir kızla tanışmak için atılacak ilk mesaj, kibar, samimi ve ilgi alanlarını paylaşan bir mesaj olmalıdır. Mesajda cinsel içerikten kaçınmalı, kızın profilindeki bilgileri okuyarak ona göre bir mesaj hazırlamalı ve kızı yargılamaktan kaçınmalısınız.
Eğer örnek bir mesaj isterseniz ise;
"Merhaba, profiline denk geldim ve ilginç buldum! Ben de yemek yapmaktan ve yeni tarifler keşfetmekten hoşlanan biriyim. Senin favori yemek tarifin nedir? Ayrıca, ben de şehir dışına seyahat etmekten çok hoşlanıyorum. Senin favori seyahat yerin neresi? Umarım senden kısa sürede bir cevap alırım. İyi günler!"
Unutmayın bu sadece örnek bir mesajdır...
Eğer kız ile konuşacak konu yardımında bulunmamı isterseniz ise;
Hobiler: Kişisel hobiler hakkında konuşmak, insanların birbirlerine yakınlaşmasına ve ortak ilgi alanlarının paylaşılmasına yardımcı olabilir. Örneğin, spor, yemek yapma, müzik, seyahat, sanat veya doğa yürüyüşü gibi hobiler hakkında konuşmak uygun bir konudur.
Gelecek planları: Kızlarla gelecek planları hakkında konuşmak, onların hedeflerini, hayallerini ve planlarını anlama fırsatı sunabilir. Bu, aynı zamanda birbirlerinin kişilikleri hakkında da daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olabilir.
Film, dizi ve kitaplar: Ortak bir film, dizi veya kitap hakkında konuşmak, her iki tarafın da fikirlerini paylaşmasına ve tartışmasına olanak tanır. Bu, aynı zamanda ortak ilgi alanlarını keşfetmek için de iyi bir yoldur.
Güncel olaylar: Güncel olaylar hakkında konuşmak, kişilerin farklı bakış açılarını anlamalarına yardımcı olabilir. Bu, aynı zamanda toplumsal sorunlar hakkında bilgi edinmek ve karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunmak için de iyi bir fırsattır.
Geçmiş anılar: Geçmiş anılar, insanların birbirlerini daha iyi tanımalarına ve ortak noktaları keşfetmelerine yardımcı olabilir. Bu, aynı zamanda insanların birbirleri hakkında daha fazla bilgi edinmelerine de olanak tanır.
Özetle, kızlarla sohbet edebilecek konular oldukça çeşitlidir ve kişisel ilgi alanlarına göre değişebilir. Ancak, hobiler, gelecek planları, film, dizi ve kitaplar, güncel olaylar ve geçmiş anılar gibi konular, kızlarla sohbet etmek için uygun ve ilginç olabilir.
Saol abla kız robot musun bune diyip engelledi
@YalçınHürka 😂😂😂😂
mesaj atmadan önce Sanal kuşatma başlatırdım. gerekirse sahte profilllerle onun profiline göz atardım. Hakkında edindiğim bilgileri google da tarardım. belki çalıştığı işyerini , okuduğu okulu
yaşadığı muhiti , nasıl yaşam tarzı olduğunu öğrenirdim. profildeki arkadaşlarından erkek olanlardan telefon numarasını bilenler olacağını düşünerek bir kız arkadaşıma onu tanıyan telefon numarasını yem atarak öğrenirdim. onu ankesörlü telden arayıp merhaba deyip o cevap vermeden kapatırdım. bir kaç defa böyle yaptıktan sonra arkadaş onun arkadaş listesine sızmış profillerim ile ne merak ettiğini sorardım. ve yavaş yavaş ipuçları verirdim. yani öyle facebook tan
bir mesaj atmakla bu işler olmaz. stratejik gizemli kişiler daima ilgi çeker bunu unutmayın
Şimdi senin için düşündüm ve ürettim. Mesajın denenmemiş, ilginç ve dikkat çekici olması gerekli bence. Dilekçe ile müracaat et. Şık durur ve ilginç olur kanaatindeyim. Örnek vereyim;
İLGİLİ MAKAMA !
Sayın yetkili, adım Represetative ve sizi tanımak istiyorum. Ben (burada kendini anlat biraz)
Sizi rahatsız etmek istemem ancak belirtmeliyim ki sizinle tanışmak beni çok mutlu edecektir.
Mürtacaatımın uygun olarak değerlendirilip değerlendirilmediğinin, bilgi edinme kanunu uyarınca 30 gün içerisinde aynı mesaj kanalı vasıtasıyla bildirilmesini ve gereğinin yapılmasını arz ederim.
Saygılarımla.
Representative.
30 gün gözüne çok galabilir ama kanun bu, ne yapalım :)))
galabilir değil tabii ki. gelebilir olacaktı ama anladın sen onu :))
cok yaratici abi. test etmek lazim. test sonuclarini geri donerim :)
Denemekte fayda var :)))
Ama çabuk ol bak herkes öğrendi taktiği :))
Teşekkür ederim onurlandım.
Sonuç bekliyoruz hala :)))
estafurullah. sizin buyuklugunuz o abicim. sonuc notr simdilik. zaman her seyin ilaciymis :)
:)))
Öncelikle, yalancı olmaktan çekinme, çünkü kadınların kendileri yalandır. yani sanal ortamda erkek ararken bile kenan imirzaloğlunun olmasını isterler karşısındaki kişi, iletişim kapısını açmak için yalan at, ama toparlaması kolay yalan, ikinci olarak kendi resmini değil, mümkünse karizmatik resim kullan, kendin yakışıklı ve tipin düzgünce (çünkü bunun gerekçesi basittir. çevrem beni burda görürse iyi olmaz, düşüncesi kadında iyi etki yaratır) mümkün olduğunca buluşmadan kalbini kazanmaya çalış,
çok iyi ya
Nasip diyelim. :)
engel atti kiz ya
Faceden bir vatandaş bana çok komiksin diye mesaj göndermişti.Çok sinirlenmiştim benim nerem komik diye.Buna ister istemez cevap verdim.Ağzıma geleni söyledim.her lafımı yuttu filan.Üstelik aile şirketleri varmış,netten bakmıştım falan.Gerçi o mesaj bizi asker arkadaşı yaptı.Ne o bana ne de ben ona farklı bi şekilde yanaşmadık:)) Şöyle videolar izleyip biraz iltifatlara bakmak lazım :D
https://www.dailymotion.com/video/x7e997q Selam ben Hakan. Şimdi uğraştırmayın beni, aşağıdaki cevabımda yazdığım dilekçeyi göndersem size benimle tanışmayı kabul eder misiniz ?
:)))))
Sen çok iyi birisisin ama :)))
Bak nasıl oldu ama :)))
Fil ben. Unutmam :))
Öyle hemen tanışmak yok, önce o dilekçeyi de alıp 8 no.lu vezneye 5 lira yatıracaksın, sonra oradan da alacağın dilekçeyle birlikte 3 no.lu vezneden imzalatacaksın. Bunları yap gel.
Lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine ama ben de seni seviyorum :)))
@çdb: Ben dilekçenin ekine çorba parası koydum daha çok işe yarıyor :)))
Cevap
57Cevap
Öncelikle, biraz ön araştırma çok işe yarar. Eğer sosyal medya platformunda mesajlaşıyorsan, profilini bir gözden geçir. İlgi alanları veya hobileri listelenmiş mi? Yürüyüş gezisinden, bir enstrüman çalarken veya bir kitap kulübünde çekilmiş fotoğraflar var mı? Profilinde gerçekten ilginç bulduğun bir şeyi belirtmek harika bir ilk mesaj olabilir. Dikkatli olduğunu ve sadece genel bir "Merhaba, naber?" demediğini gösterir.
Örneğin, gitarla çekilmiş bir fotoğrafı varsa, "Merhaba! Gitar çaldığını fark ettim. Ben de biraz müzik meraklısıyım. Hangi tür müzikleri çalmayı seversin?" diyebilirsin. Bu özel ve gerçek bir konuşma için kapı açar.
Ama unutma, anahtar hafif ve dostça kalmak. Başlangıçta aşırı iltifatlar veya kişisel detaylarla yüklenmeye gerek yok. Ve kesinlikle ürkütücü veya çok ileri gidebilecek herhangi bir şeyden kaçın. İlk mesajlar suya parmağını daldırmak gibidir – sadece sıcaklığını test ediyorsun.
Ve eğer yanıt vermezse, buna çok üzülme. Birine mesaj atmak, bir kağıt uçağı fırlatmaya benzer: hedeflersin ve iyi bir şekilde iniş yapmasını umarsın, ama bazen sadece yolundan sapar. Rahat ol, kendin ol, ve insanlarla bağlantı kurmanın çok daha kolay olduğunu göreceksin. İyi şanslar! 🍀📱
Bir kızla tanışmak için atılacak ilk mesajda dikkat etmen gereken en önemli şeylerden biri doğallık ve saygı. Başlangıç için basit ama etkili bir yol seçmek iyi bir fikir. Örneğin, ortak bir ilgi alanınız varsa (mesela aynı okulda olmak, aynı etkinliğe katılmak gibi), bu ortak noktadan bahsederek başlayabilirsin. Mesela, "Merhaba, ben de x hakkında çok heyecanlıyım. Sen nasıl buldun?" gibi bir giriş iyi olabilir.
Eğer ortak bir bağlamınız yoksa, genel bir selamlaşma ve hafif bir iltifat da işe yarayabilir. Mesela, "Merhaba! Profil resminden x ile ilgilendiğini fark ettim, ben de çok seviyorum!" gibi bir mesaj hem ilgi alanlarınıza dair bir başlangıç yapmanızı sağlar, hem de karşılıklı sohbet için kapı açar.
Unutma, ilk mesajda çok fazla kişisel bilgi sormaktan veya çok fazla kişisel bilgi vermekten kaçınmak iyi bir fikir. İlk mesaj, rahat bir başlangıç yapmak ve ilgi çekmek için bir fırsat olarak düşünülebilir. Mesajınızda samimi ve açık olman, karşılıklı saygı içinde bir iletişim kurmana yardımcı olacaktır.
Ya çok eski bi konu ama, denenmiş ve işe yarayan bi yöntem olarak yazıyorum...
"Selam,
Kaslı değilim, motorum da yok, hep bi ferrari istemiştim ama internetteki resimlerinden sevebiliyorum ancak, her gece alem yapacak param da yok... Napcaz şimdi, tanışmıcaz mı yani?"
%80-85 olumlu yanıt geliyo... =)
humm face falan diyorsun. açıkcası uzun mesaj okumayı hamallık gibi görenler tabii ki okumaz. ama ben okumayı seven biriyim ne kadar uzun bir mesaj gelmişse o kadar dikkatimi ilgimi çekiyor benim. tanışma mesajında hele, cidden dikkat çekici bence. hı tanışır mıyım, ortak arkadaşlara bağlı. çoğunu umursamam ama ortak arkadaşlarımın etkisiyle tanıştıklarım da oluyor, nadiren.
9 yıldır giriş cümlesi yazıyorum. birkaçını gönderiyorum en çok hangisini sevdin söyler misin?
Yeni biriyle tanışmak istersen "1. benim-en çok isteyen benim". Tıpkı çocukların dediği gibi, çocuklar sağlıklıydı en çok istedim demekten gurur duyuyorlardı. Kapı çalınınca da mutlu oluyorlardı hemen kapıyı açıyorlardı dost iyi biri geldi diye. Şimdi "en çok ben istiyorum-1. yim" demek utanılacak bir şey oldu. Kapı çalınca üzüntü korku duyuyoruz düşman kötü biri geldi diye. Benim senle tanışmak istemem kapını çalmama benziyor. "Kapıyı açacak mısın? = Çocuk musun?-Sağlıklı mısın?-İyi dost birinin kapını çaldığına inanıyor musun?-Tanışacak mısın benle?".
Birbirimize hakaret ettiğimizi birbirimizden nefret ettiğimizi birbirimize düşman olduğumuzu varsay. Aramızdaki nefreti hatırladığında mutlu olur muydun? Ben olmazdım = Dost olma isteği düşman olma isteğinden daha güçlü. Daha güçlü olana teslim olalım mı?-Daha güçlü olanın tüm isteklerini yapalım mı?-Dostluk ne istiyorsa yapalım mı?
Senle tanışmak istiyorum. Çünkü "Dost olma-güzel bir sohbet etme-mutlu olma" olasılığımız yalnızca tanışırsak var. "Tanışmaya isteğin-iyi insanların varlığına inancın-mutlu olmaya umudun" var mı?
Senle ilgilenmek istiyorum, bir psikolog, bir gazeteci, haberci, röportajcı, filozof nasıl ilgileniyorsa öyle ilgilenmek istiyorum senle. İster misin?
Bunu bir cevaba Fıkra olarak yazmıştım tekrar yazmak istiyorum fıkramızdan alıntıdır.
"gayem acizhaneyi taciz etmek değil,
efkar-ı umumiyede arkadaşlık kurmaktır.
cevab-ı müsbetiniz; kalb-i harabı, tamiri temin edeceğinden;
dest-i muhabbetinize talibim."
Çok güzel ama anlayabilene :)))
+1
Mesaj atacağım kişiye karşı ne hissettiğime bağlı kızın gözüne gireceğim saçma sapan mantığı olmayan bir mesaj yazamam eig seçilen görüşteki içinde hiç bir duygu barındırmayan bir mesaj yazacak bir şey bulamıyorsam demekki içimde bir şey yok demektir ona karşı
En büyük hata biriyle konuşmadan yazışmadan öncesinde plan yapmaktır en doğalını sergile başarıyı göreceksindir. Merhaba ile başla zaten seninle konuşmak isteyen onun karşılığını verecektir karşılıklı sohbet et adını yaşını yaz ve gerisi onunda sana yönelteceği sorular veya yazışmalarla gelecektir. Bol şans.
böyle durumlarda ciddi ve iyiniyetle yaklaştığın zaman % 90 olumsuz cevap alırsın.hatta seni takmazlar bile. o nedenle burda işi biraz fırlamalığa vurmak gerekiyor...
örn: pardon hanfendi bu güzelliğinizi neye borçlusunuz acaba? ya da: merhaba.. saçların gerçek mi? cevap alma ihtimalin yüksektir.denemesi bedava:)))
en iyi erkek görüşü aşırı saçma ve hiçbir kızı bunu beğenmez baştan söyleyeyim :)
az ama öz olmalısın ve biraz da serseri ve kendine fazlasıyla güvenli biri izlenimi vermelisin. olay budur :)
benim kullandığım bir cümle var ve gerçekten işe yarıyor :D
merhaba resminizi gördüm çok güzelsiniz diyorsun önce
ondan teşekkür ederim diye mesaj gelirse
pardon google den alınmış sanatçı resmi diye pardon diyorsunuz
sinir oluyor kız
ama seninle de ilgilenmeye devam ediyor :))))
Kaç yaşındasın sen o attığın yavşakça mesaja bir kız cevap verir mi
tek sanal ortamım burası..e buradakilerin hepsiyle sorular vasıtası ile zaten tanışıyoruz. o yüzden tanışma mesajları hiç hoşuma gitmiyor.
Selam. Tanışalım mı :))
Sen soruya cevap vermemişsin ama emerald. Şimdi burada sana not yazsam kızar bizim meraklı :))
Bunu da daha yeni anlattım yani...
Konuşmanızı çok beyendim haklı olduğun çok yer var teşekkür ederim bizi bilgilendirdiginiz için.
Bencil birisin bu konusmayi kime göre neye göre yapabiliyosun duşünmeden kendinizi kraliçe elijabet felan mi zannediyorsunuz hayir onemli degil yani insan biraz duşünün lutfen bir erkek abaza diye hepsini şunu bunu bir tutmayın lütfen !
Bugün şanslı günündesin, buralarda yeniyim, ilk arkadaşım olma şerefini de sana verdim.
Kıymetini bilirsen çok sevinirim, engellersen ebeni s.. erim
Engellenme ihtimaliniz %99,36 kalan 0,64'lük şansınızla idare edin.
Not: yazdıklarımın saçma olduğunu biliyorum, sen saatin şu an 03:41 olduğunu biliyor musun? Mantık bekleme bu saatte.
Hikayesine mesaj atacaksın. Yorum olarak. Ama her hikayesine değil. Hobileri ile ilgili hikaye paylaşırsa, ona yorum yap, ne zamandır gidiyorsun falan de. Bişey uydur sor. Cevab verir.. Hobileri üzerinden yürü.
selam meraba tanisabilirmiyiz yazilmasi daha uygun olur zaten kiz fotografina bakar senden hoslanir begenirse oda cevap verir konusma baslar baska hic bisey yapmaya gerek yok sonrasinda muhabbet devam eder gider kendi kendine konustukca acilir
Kardesim kizlara neden bu imkani taniyorsunuz anlamiyorum ki siz de seçici olun onlar ne kadar seçiciyse sizde seçici olun
ben bir keresinde sanaldan bir ilişki yaşadım yazdığu ilk mesaj sanalda senin gibi bir melek bulamadım, elinize bir gül veremiyorum ama sana bir şiir vermek istiyorum dedi ve bir şiir yazdı tabi o ilişki bitti yani 3 yıl sonra:)
profilini görebildiğin bir kızsa ordaki özellikleri dikkatini çekmiş gibi, zeki bir analiz yaparak mesaj atabilirsin.
bu da cok klasik olmaya basladi aslinda =) ama ise yaramiyor degil :)
o zaman ben size mesaj atmamisim demek ki :p
talim terbiye kurulundan onayli, belgeli.
sorus nedenim de kendime yol cikarmak degildi zaten =) ama sayemde herkes yeni yollar ogrendi. ismimhakan abiyle alemci abi dokturdu yine =)
Yapma agam snra gtleri tavan yapiyor havadan yanlarından geçilmiyor ..yabancilarla iletisim kur çok çok daha nezihler..
Abi sağcı bir kızla ne konuşuruz ben solcuyum o sağcı siyeti geç kız çok güzel napicam bilmiyorum 1 haftadır takipleşiyoruz hikayelerimi görüyor bende onun hikâyesini görüyorum en son nerdesin Caney diye şarkı paylaştı hikâyesinde ama ilk mesajı nasıl aticam ne dicem bilmiyorum nasıl biri olduğumu profilimden görmüştür bile biraz siyasete düşkünüm ve ölümüne solcuyum napicam ben
Beyler instagramdan tnismkmi istiyosunuz attiği hikayeye yorum yazin mesela bir sozmu yazmis sizde o soz hkkinda onu destekler nitelikte bir mesajla cevaplayin sonrasinda kizin tepkisi:? Olursa kusura bakmayin amcim sizi rahatsiz etmek degildi dusuncemi belirtmek istedim dersiniz emin olun muhabbet alip basini gidiyor hadi kolay gelsin
Bunuda kullanabilirsiniz :)
Biliyormusun çoğu kişi yıldızların yanlız olduğunu söyler. Bence yıldızlar yanlız değiller. Yıldızlar birbirlerine birer yıldızmış gibi bakıyorlar ve bu büyünün bozulmamasını istemedikleri için birbirlerinden uzak duruyorlar. Sende benim için bir yıldız gibisin. Yıldızlar bir araya gelemesede ben seninle tanışmak istiyorum. Eğer sende istersen?
Iki soruluk anketimize katilmak istermisin?
Adiniz:
Numaraniz:
+Bir adres osorabilir miyim?
-Evet
+Hoşunuza nereden gidebilirim?
Hiç düşünmeyin,en güzel söz aklınıza ilk gelendir. Düşünürseniz, her şeyi bozarsınız.
"seni tanıdığıma cok sevindim kendi çapımda" oğuz atay
"Merhaba" demek yeterli değil mi? :D
Sırf birisi farklı bir mesaj yazmış diye dikkatimi çekmez mesela.
Facede paylaştığı durumlarla ilgili bişeyler yazabilirsin. veya öylesine anlık aklına gelen bişey sor. ne bileyim bu işlerde pek iyi değilimdir ben kimseyle tanışmaya uğraşmadım.
merhaba bu ay ki şanslı talihlimiz sensin , ben mi kimim , kanatlı küçük meleğin fırlattığı okum :)
Yazılan bir şeye cevap vermek kolay da sıfırdan bir şey yazmak zor.
selam yazın direk ya böyle hikayeli abuk subuk syler bana cok vıcık vıcık geliyor kb
-merhaba
-merhaba
-bir konu hakkında düsüncenizi alabilir miyim? ( kafana göre uydur birseyler ama senin icin cok önemli bir konuymus gibi davran ) ise yarar valla yaptım biliyorum :)
Bana bu taktik ile buradan bir kiz ozel mesaj atti. Aldigi cevap sonrasinda hesabini kapatip gitmis.
Gizlisin ya sen simdi, kendi altinda bana cevap yazarsin ama bana bildirim gelmeyecegi icin goremem. Dolayisiyla kendi kendine konusmus olursun, manasiz olur.
Yazma.
aptal ben buradan kimseyle tanısmıyorum sanal bir hayat yasamıyorum :D
@Fxinturevi amacın ne?kendi egonu tatmin etmeye mi geldin?
öyle sanırım
salak mısın?
dersen çoğu aksini iddia etmek için geri dönecektir mesajına
Reis ortada yok ama sorusu yıllar sonra aktife düştü
Ben benimle dalaşanlara düşüyorum ne yalan söyliyim:)
Yooooo dostum yo, Facebook'tan 'tanışılmaz'. Medeni çerçevede ne gerekiyosa yap.
yalnız bir kalp arıyorum. sevgimi vermek için sen misin? olurdu
gulenle soran kisiler ayni degil, dikkat ediniz :)
vay be bu çok güzel gerçekten...
Harika bence
sizinle tanışmak için nasıl bir cümle kullanmam lazım, gayet farklı ve espirüktüel bir yaklaşım:)
geldim ,gördüm ve sevdim :)
takipteyim bende merak ettim, en ilginç mesajı
selam verıp konusabılırmıyız dıye sor sonrada muhabbetı ılerlet ıste...
Bence mesajı atmadan önce eğer bu sitede ise önce dikkatini çek nasıl diye sorma onuda sen bul eğer çeker isen S. a bile yazsan cevap verir 😉
ks de yarışma sorusu vardı bu tarzda ıncele ıstersen
tanişma cumleside mi varmiş :D acaba tanişma şansımiz var mıde madem ama selam ver önce
Arkadaşlar bende şöyle düşündüm..
İşe yarayabilir
Kafa karıştırıcı cümlerler kurmaya çalışın!!!
İyi akşamlar sizi tanıdığıma sevindirmek ister misiniz beni vs
aklıma direkt bu geldi k.bakma :D
img.karikaturturk.net/Karikatur/Orjinal/Yanlis-anlama-ama-senden-hoslaniyorum-47955.jpg
Herkes mutlu olmak ister peki sen benimle mutsuzluğuda varmısın de sonra paravan açılır aşk başlar .
-Merhaba, Galiba sizi birine benzettim. Demir diye birini tanıyormusunuz?
-Hayır tanımıyorum (genelde söylenen)
-O zaman tanışalım ben Demir :)
Bir kıza selam yazmak yerine ona İtalyanca bu cümleyi yaz (SEL DOLOROSAMENTE BELLA) kız durum araştıracak ve sana yazmama ihtimali yok
Bişey sormak için mesaj atardım ben olsam onun da ilgili olduğu bir şry
Belqi şu an beni semiorsun ama tanis beni ve sonra seversin qesin
bana selamün aleyküm kafi :)
keşke o kadar kolay olsa :(
Selamun aleykum
Selamunaleykum:)
naber hacı tanımadın di mi beni.
Sevişelim mi yazıyorum ben. Ayıp değil ya.
ilk teklifi siz etmeyin . bekleyin biraz .
Bırakacaksın onlar sana yazsın!
düşündüm taşındım benimle çıkmana karar verdim
Bayan arkadaş arıyorm sadece muhabbet
bende diyorum ki bu kız neden böyle
ben hemen engelliyorum...cevap bile yazmıyorum.
kardeşim bu kızları anlamak imkansız :)
... derken neyi kastediyoruz =)
Anlamadım ben. "..." yazıp yollayan mı var?
Jülyet derken neyi kastediyorsunuz? Shakespeare'in Jülyet mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?